Amenajarea unei gradini induviduale

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I -  Conditii naturale
1.1. Asezarea terenului
1.1.1. Conditii geologice
1.1.2. Conditii geomorfologice
1.1.3. Conditii pedologice
1.1.4. Conditii hidrologice
1.1.5. Conditii climatice
1.1.6. Vegetatia si fauna
Capitolul II -  Conditii social-economice
2.1. Amplasarea in intravilan/extravilan
2.2. Justificarea amenajarii
2.3. Marimea localitatii
2.4. Posibilitati material de executie
Capitolul III -  Memoriu justificativ
3.1. Justificarea principiilor de proiectare si solutiile
3.2. Justificarea vegetatiei propuse in amenajare
Capitolul IV
4.1. Lista materialelor necesare
4.2. Deviz de infiintare
4.3. Deviz pentru lucrari de intretinere
Capitolul V -  Planse
Capitolul VI -  Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I -  Conditii naturale
1.1. Asezarea terenului
Roman este un municipiu in judetul Neamt, Moldova, Romania. Este situat in partea centrala a podisului Moldovei, in judetul Neamt, la confluenta raurilor Siret si Moldova. Daca la recensamantul din anul 1992, orasul avea o populatie de 80.328 de locuitori, in anul 2011 aceasta a coborat pana la 50.713, importantul spor negativ fiind cauzat de migratia interna si celei externe.
Orasul este situat in centrul regiunii istorice Moldova, in depresiunea Romanului, la nord de confluenta raului Moldova cu Siretul si se afla la o distanta de 82 de kilometri de Iasi, fosta capitala a Moldovei. Orasul este strabatut de soseaua nationala DN2, care il leaga spre nord de Suceava si spre sud de Bacau, Focsani, Buzau si Bucuresti. La Roman, acest drum se intersecteaza cu soseaua nationala DN15D care il leaga spre vest de Piatra Neamt si spre est de Vaslui. Tot din DN2, la Roman mai pornesc soselele judetene DJ207B, care il leaga spre nord de Cordun si Sabaoani (unde se termina tot in DN2); DJ201A, care duce spre nord-est la Tamaseni si mai departe in judetul Iasi la Rachiteni (unde se termina in DN28); si DJ207A, care duce spre est la Sagna, Bara, Boghicea si mai departe in judetul Iasi la Sinesti si Popesti. 
Gara Roman este statie a magistralei feroviare 500 care leaga Bucurestiul de frontiera Ucraina, Vicsani. Istoric, gara din Roman a fost construita pentru a deservi caile ferate Bucuresti- Galati- Roman si Suceava-Roman. Din magistrala 500, la Roman se ramifica magistrala secundara Roman- Buhaiesti.
1.1.1. Conditii geologice
Relieful judetului prezinta o diversitate deosebita determinata intr-o lunga perioada de timp de alcatuirea si structura geologica, de miscarile tectonice, de succesiunea de sisteme morfoclimaterice. Este dispus in trepte care coboara de la vest spre est, cuprinzand unitati muntoase, unitatea subcarpatica, unitate de podis, culoarele de vale ale Siretului si Moldovei.
Unitatea subcarpatica este situata la est de zona montana si cuprinde depresiunile: Neamt, Cracau-Bistrita si o parte din depresiunea Tazlau. Unitatea de podis apare la est de Subcarpati si se integreaza prin toate elementele morfologice si de evolutie Podisului Central Moldovenesc.
Cea mai joasa forma de relief o reprezinta culoarele de vale ale Siretului si Moldovei care ating o largime maxima de 5-6 km la nivelul luncilor, avand aspectul unor campii largi terasate. Repartitia in teritoriu a principalelor tipuri si subtipuri de soluri este conditionata de factorii antropici, climatici si de relief : volumul edafic util, compactarea, panta terenului, toate acestea se regasesc in formula unitatii de sol. 
Caracteristice pentru zona Subcarpatilor Moldovei sunt solurile brune de padure tipice sau cu diferite grade de podzolire. In proportie de 50% fac parte din seria tipica provinciei montane, iar celelalte apartin asanumitei provincii carpato-moldave. In zona montana sunt soluri silvestre (brune acide, brune podzolice si rendzine brune pe portiuni mai restranse) care au, in general grosimi mici si sunt acoperite cu paduri si pajisti naturale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Amenajarea unei gradini induviduale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

SANDU Tatiana -  Arhitectura peisajului, Ed. Ion Ionescu de la Brad, Iasi, 2013
SANDU Tatiana -  Arboricultura ornamentala, Ed. Ion Ionescu de la Brad, Iasi, 2009
https://www.scribd.com/document/57240063/Judetul-neamt
http://www.ijsunt.ro/pub/doc/analiza%20riscurilor%20-%20extras.pdf


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!