Controlul calitatii SC Medica Farmimpex SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I. PREZENTAREA ORGANIZATIEI
S.C. MEDICA FARMIMPEX S.R.L. 2
1.1. Domeniul de activitate si misiunea companiei 2
1.2. Produsele companiei 2
1.3. Clientii companiei 9
1.4. Resursele organizatiei 9
1.4.1. Resursele umane 9
1.4.2. Resursele financiare 10
1.4.3. Resursele fizice 13
1.4.4. Resursele organizationale 17
CAPITOLUL II. DESCRIERE PROCES 19
2.1. Harta Proceselor 19
2.2 Descrierea proceselor cheie- procesul de ditributie 20
CAPITOLUL III. ANALIZA MEDIULUI EXTERN 21
3.1. ANALIZA MEDIULUI GENERAL 21
3.2. ANALIZA MEDIULUI COMPETITIONAL 27
CAPITOLUL IV. ANALIZA MEDIULUI INTERN 30
CAPITOLUL V. OPTIUNI STRATEGICE 31
CAPITOLUL VI. MATRICEA STRATEGIILOR 34
CAPITOLUL VII. ELABORARE PROCEDURI.35
BIBLIOGRAFIE. 38


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I. PREZENTAREA ORGANIZATIEI 
S.C. MEDICA FARMIMPEX S.R.L.
1.1. Domeniul de activitate si misiunea companiei
Medica Group este un brand international cu renume pe piata romaneasca inca din 1992 compus din 5 firme de prestigiu al caror fondator este domnul Ionut Moraru, doctor in stiinte medicale. Aceasta companie Medica Famimpex Srl a luat fiinta ca urmare a studierii nevoilor de pe piata interna si externa.
Compania a inceput o campanie de promovare a celor peste 800 suplimente inovatoare in intreaga tara, ceea ce a dus la o dezvoltare rapida a activitatii si la obtinerea a 42 medalii internationale. 
Incepand din anul 1992, Medica Group si-a consolidat prezenta pe piata farmaceutica locala printr-o prezenta puternica in arii terapeutice noi, precum apifititerapie, acupunctura, homeopatie, etc. 
Medica Group arata interesul comunitatii medicale pentru suplimentele companiei, care au devenit treptat primele solutii terapeutice alese in tratamentul unui numar mare de afectiuni. Cu cei 300 consilieri medici curanti suplimentele nutritionale Pro Natura au avut un succes rapid si au devenit, la scurt timp dupa lansare, lideri in ariile terapeutice respective. 
Domeniul de activitate in care activeaza Medica Farmimpex este unul de interes general, distribuind produse utile in terapiile alternative, fara efecte secundare si realizate conform celor mai inalte standarde de calitate, contribuind astfel la imbunatatirea actului medical din Romania. 
Medica Farmimpex ofera o gama larga de produse si servicii, care se adreseaza unui interval extins de afectiuni si tuturor categoriilor de varsta. Primordial pentru Medica Farmimpex este promovarea unor suplimente alimentare naturiste la preturi accesibile, insotite de servicii adecvate de calitate superioara. 
Misiunea MEDICA-GROUP este aceea de a deveni compania producatoare de suplimente nutritionale cea mai apreciata de catre pacienti, clienti, colegi, investitori, parteneri de afaceri si de catre comunitatile in care traim si ne desfasuram activitatea. In anul 2012 compania avea 98 de angajati si exporta produsele in 10 tari, printre care: Bulgaria, Italia, Liban, Germania, Ungaria, Israel, Grecia, Kuweit, Azerbaijan.
In cadrul companiei Medica se pune accentul pe calitatea vietii angajatilor si pe relatia cu acestia. Persoanele care aleg sa lucreze pentru Medica, nu aleg doar un simplu loc de munca, ci si un stil de viata.Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN (4646) pentru Medica Farmimpex SRL este Comert cu ridicata al produselor farmaceutice, iar C.U.I.-ul acesteia este 4182622. 
Sloganul organizatiei este: DIRECT DIN NATURA.
1.2. Produsele companiei
Serviciul pe care il presteaza firma SC MEDICA FARMIMPEX SRL este cel de distributie a suplimentelor alimentare naturiste si a altor produse parafarmaceutice. 
Medica Farmimpex distribuie o gama larga de produse care se adreseaza unui interval extins de afectiuni si tuturor categoriilor de varsta. Produsele sunt adresate tuturor categoriilor de consumatori: de la persoane sanatoase care doresc mentinerea starii de sanatate si prevenirea imbolnavirilor, la persoane care le folosesc ca suplimente in diferite tratamente.
Dupa categoria de consumatori pentru care se adreseaza, produsele sunt impartite in suplimente nutritive, Gama VET (pentru animale), Perident (pentru igiena cavitatii bucale), pentru sportivi.
Produsele companiei sunt impartite pe game corespondente anumitor afectiuni sau varste, precum si metodelor specifice de productie. Numarul total de produse este de aproximativ 1000 sub diverse forme de prezentare: comprimate, capsule, geluri, creme, siropuri, spray-uri, tincturi, ceaiuri, pulberi,etc.
De asemenea, in afara de modul de prezentare al produselor, acestea se mai impart si in alte categorii. Produsele mai sunt grupate si dupa afectiunile pentru care se utilizeaza, dupa categoriile de varsta (copii, adolescenti, adulti, varstnici), dupa numarul de vanzari pe luna, dupa aparitia pe piata.
Dupa volumul de vanzari pe luna, produsele se impart in produse:
- tractor aproximativ 70 de produse, se vand aproximativ 1000 din fiecare in fiecare luna;
- nisa aproximativ 170 de produse ale caror cereri variaza intre 1000- 100 de bucati/ luna;
- uitate restul de produse din care se vand sub 100 de bucati/luna, unele chiar deloc.
Nomenclatura produselor este, de asemenea, punctuala deroarece unele produse primesc numele plantei (plantelor) principale din care sunt compuse (De exemplu: Alge marine, Coada Calului, Coada soricelului, Chrollera, etc), in functie de afectiunea principala pentru care se utilizeaza: (Rheuma Flex, Nazomer, Diabeticum, Cardiovasc, etc). 
Fiecare produs se prezinta sub mai multe forme.


Fisiere in arhiva (1):

  • Controlul calitatii SC Medica Farmimpex SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!