Dezvoltarea unei aplicației inovative - Discover România

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL 1. INTRODUCERE .. 3 1.1. Piata tinta ... 3 1.2. Necesitatea utilizarii aplicatiei . 3 CAPITOLUL 2. PREZENTAREA GENERALA A APLICATIEI INOVATIVE 5
2.1. Schema bloc ... 5
2.2. Categoriile de utilizatori . 6
2.3. Posibile restrictii .. 6 CAPITOLUL 3. PREZENTAREA DETALIATA A APLICATIEI INOVATIVE 6
3.1. Scenariu de utilizare ... 7
Concluzii . 11


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL 1. INTRODUCERE
Fiecare dintre noi asteptam sa vina data la care ne-am programat concediul, pentru a ne detasa putin din rutina cotidiana. Unii oameni aleg sa-si petreaca zilele de concediu in destinatii turistice din afara tarii, altii aleg insa sa faca turism in Romania. Cand vine vorba de turism in tara noastra, mare parte din noi ne gandim doar la cateva destinatii turistice, localizate in special in zonele de munte sau de litoral.
Insa acestea nu sunt singurele locuri cu potential turistic de la noi din tara. Romania este plina de locuri minunate de vizitat, mii de obiective turistice inca nedescoperite de mare parte dintre pasionatii de calatorii.
Cunoscuta ca una dintre cele mai misterioase tari din Europa, cu spiritul sau medieval peste tot: de pe strazi prafuite, vechi, pana la paduri misterioase, Romania se afla si pe harta multor turisti din intreaga lume care se simt atrasi ca un magnet de legendele si stilul de viata de la noi. Cu totii stim ca accesul la date in afara granitei este adeseori complicat, costisitor si cu o viteza relativ mica, ceea ce este foarte frustrant. Din fericire, tehnologia ne ajuta in aceste situatii si ne ofera aplicatii ce pot fi utilizate in modul offline. Daca esti unul dintre acei oameni inca fermecati de frumusetile tarii noastre si vrei sa descoperi obiective noi de vizitat, am creat pentru tine aplicatia Discover Romania, o noua aplicatie care iti ofera informatii despre destinatii de vacanta in Romania intr-un mod usor de accesat. Fiecare dintre obiective beneficiaza de o descriere complexa a locului, a istoriei, a celor mai interesante lucruri de vizitat si multe altele. Toate informatiile sunt disponibile in format text, si, in plus, serviciul iti pune la dispozitie imagini cu obiectivele turistice alese de tine. 1.1. Piata tinta Aceasta aplicatie este destinata in special omeniilor care iubesc sa calatoreaca in special celor cu varste cuprinse inte 18 si 40 de ani. Desi sunt destul de multi iubitori de calatorii si printre cei care au peste 40 de ani, acestia nu sunt adepti aplicatilor mobile, cel putin o mare parte dintre ei. Este destinata atat turistilor din Romania cat si celor din afara , punand la dispozitie informatile legate de obiectivele turistice si hartile aferente offline. 1.2. Necesitatea utilizarii aplicatiei De ce este Discover Romania solutia ideala pentru activitatile tale de turism?
In primul rand, vei descoperi potentialul de realizare a activitatilor de turism in Romania, o tara cu foarte multe zone turistice surprinzatoare prin frumusetea lor. In al doilea rand, este foarte usor de utilizat si iti arata pozitia ta pe harta si ce este in jurul tau. Punctele de interes de pe harta sunt complet documentate, cu descriere si galerie foto. Discover Romania e ghidul de buzunar pentru a descoperi Romania. Indiferent de zona unde suntem, intr-un oras, primim sugestii pe harta de obiective de vazut, cu o scurta descrierea. Avantajul aplicatiei este ca functioneaza fara conexiune la internet, datorita sistemului de GPS integrat.


Fisiere în arhivă (1):

  • Dezvoltarea unei aplicatiei inovative - Discover Romania.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!