O minnie pauză pentru fiecare

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Alte domenii
Conține 4 fișiere: doc, ppt
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 491
Mărime: 734.45KB (arhivat)
Publicat de: Stana Roșu
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Descrierea problemei

Dat fiind faptul ca pe piata din Romania nu exista inca o gustare 100% naturala care sa se adreseze tuturor categoriilor indiferent de varsta sau statut social, organizatia noastra HealthyFood, decide lansarea pe piata a produsului Minnie.

Analiza situatiei

In urma sondajelor de piata efectuate de compania noastra s-a observat ca un procent tot mai mare din populatia Romaniei este nemultumita de calitatea si continutul produselor existente pe piata.

80% din persoanele intervievate au declarat ca isi doresc o gustare pentru toata familia care sa nu contina aditivi alimentari si care sa poata fi servita oriunde: la scoala, la serviciu, in parc, acasa - in fata televizorului.

Tocmai de aceea compania HealthyFood a investit in crearea unui produs care sa corespunda cerintelor dumneavoastra – pentru ca noi stim ca:

Sanatatea este pe primul loc.

Definirea obiectivelor

Principalul obiectiv atat al organizatiei cat si al fiecarui angajat al HealthyFood il constituie aducerea unui plus de satisfactie fiecaruia dintre clientii nostri.

Ca urmare a acestui obiectiv, in anul 2007 organizatia a investit 70% din buget pentru dezvoltarea ramurii de cercetare din cadrul firmei pentru a va oferi dumneavostra un produs nu numai natural – contine lapte, oua proaspete, miere - dar si foarte gustos – produsul exista in doua variante: cu alune sau cu capsuni, in ambele cazuri crema continand 70% fruct. Pe langa aceste beneficii, produsul mai este si o sursa de proteine necesara dezvoltarii in bune conditii atat al fizicului cat si al psihicului uman.

Pentru ca noi stim ca imaginea si degustarea sunt primele care creaza o impresie, dorim sa aducem in fata dumneavostra Minnie.

Precizarea publicului tinta

Minnie este un produs care se adreseaza atat copiilor, adolescentilor cat si parintilor sau bunicilor. Este o gustare ce poate fi usor strecurata in pachetelul pentru scoala al micutului, poate fi degustata in pauza de catre adolescent, este un bun stimulator al creierului in cazul adultului care trebuie sa petreaca 8 ore la birou si, datorita fragezimii sale, poate fi usor de servit si de catre bunici.

Preview document

O minnie pauză pentru fiecare - Pagina 1
O minnie pauză pentru fiecare - Pagina 2
O minnie pauză pentru fiecare - Pagina 3
O minnie pauză pentru fiecare - Pagina 4
O minnie pauză pentru fiecare - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • O Minnie Pauza pentru Fiecare
    • ambalaj.doc
    • feedback.doc
    • O Minnie pauza pentru fiecare.doc
    • PR.ppt

Ai nevoie de altceva?