Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Ștrandului Municipal Piatra Neamț

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Alte domenii
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 952
Mărime: 136.77KB (arhivat)
Publicat de: Vlad-Mugurel Iorga
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: MANOLESCU IRINA

Extras din proiect

I. DESCRIEREA SUCCINTA A ZONEI ÎN CARE SE EFECTUEAZA

AMENAJAREA, PE ELEMENTE ALE OFERTEI TURISTICE

Zona propusa pentru reamenajare este reprezentata de Popasul turistic din cadrul Strandului Municipal Piatra Neamt.

Popasul turistic este o structura de primire turistica de capacitate redusa, formata din casute din lemn amplasate într-un perimetru bine delimitat, care asigura servicii de cazare, alimentatie precum si servicii de agrement si parcare auto.

În cadrul popasului turistic, se gasesc amplasate 15 casute construite din lemn, compuse dintr-o camera si un mic antreu. De asemenea în interiorul acestui perimetru se gasesc 7 grupuri sanitare, 7 cabine de dus, o cantina pentru asigurarea serviciilor de alimentatie si o unitate comerciala (boutiq) de unde se pot achizitiona souvenir-uri, produse mestesugaresti si de artizanat specifice zonei.

Durata medie a sejurului este cuprinsa între 1  2 zile sau 6  7 zile, perioada de functionare este sezoniera iar segmentul de clientela care beneficiaza de serviciile din cadrul acestui popas turistic fiind turistii cu venituri mai mici, turistii de weeck-end si turistii în tranzit.

Principalele servicii oferite turistilor sunt: închirierea casutelor, alimentatie, comercializarea unor marfuri, agrement sportiv sau de divertisment, închirieri vesela, gratar etc.

Reamenajarea Popasului turistic din cadrul Strandului municipal este imperios necesara datorita gradului relativ ridicat de degradare al casutelor din lemn (atât exterior cât si interior), al grupurilor sanitare, dusurilor, cantinei (exterior si interior) cât si a spatiului verde din cadrul perimetrului acestuia.

II. SCOP/ OBIECTIVELE AMENAJARII

SCOPUL  îmbunatatirea calitatii serviciilor turistice în vederea dezvoltarii activitatii turistice si promovarii potentialului acestui popas în rândul consumatorilor de astfel de servicii.

OBIECTIVE:

1. Satisfacerea nevoilor turistilor (clientilor) prin oferirea unei game diversificate de servicii de calitate superioara;

2. Reabilitarea si estetizarea casutelor din lemn, a grupurilor sanitare, cabinelor de dus si a cantinei din acest spatiu;

3. Înfrumusetarea si estetizarea spatiului verde din acest perimetru;

4. Ecologizarea zonei prin adunarea deseurilor existente si prin montarea de cosuri si tomberoane ecologice;

5. Atragerea unui numar sporit de turisti în perioada imediat urmatoare.

III. GRUPUL TINTA

Grupul tinta reprezentat de beneficiarii directi ai reamenajarii Popasului turistic sunt turistii în tranzit, turistii de weeck-end si alte categorii de persoane, în general cu venituri relativ mici.

IV. ACTIVITATI DE AMENAJARE

Principalele activitati pentru reamenajarea Popasului turistic sunt:

1. Reabilitarea, estetizarea si igienizarea casutelor din lemn, a grupurilor sanitare, cabinelor de dus si a cantinei din cadrul Popasului turistic.

Pentru aceasta activitate se va face subcontractare cu S.C. CLIN URBAN S.R.L., aceasta realizând urmatoarele lucrari: repararea/ înlocuirea lemnului folosit în constructia casutelor care s-a degradat si a podelelor care sunt într-o stare avansata de deteriorare, igienizarea lor cât si a grupurilor sanitare, cabinelor de dus si a cantinei.

Costul/ activitate este de 40.000 lei, incluzând cheltuielile cu personalul angajat pentru realizarea lucrarilor, achizitionarea materialelor si a bunurilor necesare pentru demararea lucrarilor;

2. Estetizarea si înfrumusetarea spatiului verde din cadrul acestui perimetru.

În cadrul acestei activitati se vor realiza urmatoarele actiuni:

- montarea de pavele, ce vor face legatura între casute, cantina si grupurile sanitare;

Preview document

Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Ștrandului Municipal Piatra Neamț - Pagina 1
Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Ștrandului Municipal Piatra Neamț - Pagina 2
Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Ștrandului Municipal Piatra Neamț - Pagina 3
Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Ștrandului Municipal Piatra Neamț - Pagina 4
Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Ștrandului Municipal Piatra Neamț - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Reamenajarea Popasului Turistic din Cadrul Strandului Municipal Piatra Neamt.doc

Alții au mai descărcat și

Metode de Prevenire și Stingere Incendii

3.1.Accesul mijloacelor si al personalului pentru interventie in caz de incendiu se asigura in permanenta la toate: a) constructia unitatii cu...

Măsurători Directe de Aceeași Precizie

Masuratorile directe de aceeasi precizie, reprezinta un volum important de lucrari, executate pe teren în cadrul activitatilor geodezice,...

Biometria

Biometria reprezinta totalitatea metodelor prin care se face identificarea sau autentificarea unei persoane pe baza datelor biometrice: amprente...

Ai nevoie de altceva?