Sistemul Logistic al unei Intreprinderi Agroalimentare - Betty Ice

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul 1. Prezentarea societatii comerciale 
1.1. Scurt istoric 
1.2. Obiect de activitate 
1.3. Organigrama 
1.4. Gradul de implicare in activitatile logistice
Capitolul 2. Analiza activitatii de asigurare si distributie
2.1. Principalele categorii de resurse materiale 
2.2. Tipul si gama marfurilor oferite 
2.3. Canale de distributie, concurenta, preturi
Capitolul 3. Analiza domeniului de afaceri al firmei S.C. BETTY ICE S.R.L. prin intermediul matricei SWOT 
3.1.Strategiile firmei
Capitolul 4. Concluzii si propuneri pentru imbunatatirea activitatii logistice 
4.1. Concluzii 
4.2. Propuneri 
Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1. Prezentarea societatii comerciale
1.1. Scurt istoric 
Compania a luat fiinta in 1994, iar dupa luni si ani de cautari, de incercari, Betty Ice a reusit sa devina ceea ce este azi - o companie care are un cuvant de spus pe piata romaneasca de inghetata, al doilea mare producator de inghetata autohton, pe primul loc fiind Nestle Ice Cream.
Dezvoltarea companiei a condus in timp la mai multe achizitii de utilaje de ultima generatie, pentru ca in 2006 toata munca si eforturile sa fie rasplatite cu una din cele mai moderne fabrici de inghetata din Europa cu o capacitate de circa 100 tone de inghetata pe zi.
Printre investitiile facute pentru eficientizarea activitatii si cresterea gradului de deservire a clientilor se numara si investitia facuta pentru monitorizarea autovehiculelor implicate si procesul logistic de distributie a inghetatei catre consumatori.
Astfel, in decembrie 2008 managementul societatii Betty Ice a decis dotarea a 57 de masini din flota auto Betty Ice cu solutia TrackGPS Business - solutie de monitorizare si localizare flota auto prin GPS / GPRS, cea mai completa solutie de monitorizare flota auto existenta in acest moment in Romania.
De la montarea sistemelor de urmarire si localizare GPS, se observa primele beneficii. Acestea se refera la reducerea consumului de carburant datorita optimizarii rutelor parcurse de catre autovehicule, reducerea timpilor de stationare in diverse locatii de pe traseu, monitorizarea GPS continua, in timp real, a tuturor masinilor implicate in procesul de distributie de la iesirea pe poarta fabricii si pana la destinatie - magazinele de desfacere a inghetatei.
1.2. Obiectul de activitate
BETTY ICE este rezultatul unei indelungate si excelente colaborari romano-austriece.
,, Inca de la inceputul existentei sale, firma noastra a incercat sa nu faca rabat de la exigentele pietei, produsele firmei noastre fiind sinonime cu calitatea. Astazi, noi suntem o companie care are o misiune: sa poata oferi clientilor sai o inghetata de CALITATE la un PRET CORECT.
Noi am intrebat; clientii nostri au raspuns. Scopul nostru este sa cream un parteneriat cu dumnevoastra, clientii nostri, pentru a ne insoti in fiecare faza de dezvoltare, astfel incat sa conferim viabilitate ofertei noastre. De aceea am creat o echipa: unica, tehnica, creativa pentru a ne apropia de dumneavoastra, pentru a ne asigura ca nu vom inceta sa va ascultam."
1.3. Organigrama societatii
1.4. Gradul de implicare in activitati logistice
Distributia fabricii Betty Ice acopera, in prezent, aproximativ 30.000 de puncte de vanzare in perioada verii, compania avand 14 filiale la nivel national.


Fisiere in arhiva (2):

  • Sistemul Logistic al unei Intreprinderi Agroalimentare - Betty Ice.doc
  • Sistemul Logistic al unei Intreprinderi Agroalimentare - Betty Ice.ppt

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!