Plan de afaceri San Andreeas Coffee

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul 1 .Descrierea afacerii
1.1 Introducere
1.2 Cadru legal
1.3 Obiective
1.4 Localizarea afacerii
1.5 Descrierea produselor / serviciilor
1.6 Aparatura necesara
Capitolul 2. Partenerii cheie
2. 1 Furnizori 
2.2 Livratori 
2.3 Modurile de plata
Capitolul 3. Planul de marketing
3.1 Clientii
3.2 Produse / Servicii oferite
3.3 Analiza SWOT
3.4 Concurenta
3.5 Promovarea
Capitolul 4. Plan operational si managementul afacerii 
4.1 Procesul de productie
4.2 Graficul investitiei
4.3. Regimul de lucru
4.4 Echipa manageriala
4.5 Personalul
Capitolul 5. Plan financiar
5.1 Cheltuieli cu investitia initiala
5.2 Cheltuieli lunare
5.3 Cifra de afaceri 
Modelul Canvanizer S.C. San Andreeas Coffee S.R.L


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1 .Descrierea afacerii
1.1 Introducere
S.C Coffe Time S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in
sectorul tertiar(servicii),respectiv o cafenea.Aceasta se doreste sa fie
deschisa in orasul Bucuresti si va oferi servicii superioare fata de cele ale
cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o
cafenea mai diferita decat cele existente
S.C Coffe Time S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in
sectorul tertiar(servicii),respectiv o cafenea.Aceasta se doreste sa fie
deschisa in orasul Bucuresti si va oferi servicii superioare fata de cele ale
cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o
cafenea mai diferita decat cele existente
S.C Coffe Time S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in
sectorul tertiar(servicii),respectiv o cafenea.Aceasta se doreste sa fie
deschisa in orasul Bucuresti si va oferi servicii superioare fata de cele ale
cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o
cafenea mai diferita decat cele existente
S.C San Andreeas Coffee S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in sectorul tertiar (servicii), respectiv o cafenea. Aceasta se doreste sa fie deschisa in orasul Bucuresti si v-a oferi servicii superioare fata de cele ale cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o cafenea mai diferita decat cele existente.
Ambianta cafenelei va fi caracterizata de designul interior,acesta
distingandu-se prin mobilierul deosebit si modul de decorare.Meniul propus
va fi variat,incluzand toate cafelele clasice .Ceea ce va distinge meniul vor
fi "cocktailurile casei",ele continand ingredient de cea mai buna calitate
Ambianta cafenelei v-a fi caracterizata de designul interior,acesta distingandu-se prin mobilierul deosebit si modul de decorare.Meniul propus v-a fi variat,incluzand cele mai bune tipuri de cafelele .Ceea ce v-a distinge meniul vor fi podusele de patiserie proaspete care merg de minune cu aroma cafelei.
O alta caracteristica proprie afacerii v-a fi personalul de deservire, acesta evidentiindu-se prin comportament,tinuta. In ceea ce priveste echipamentul folosit la servirea clientilor,acesta este reprezentat de uniforma si reprezinta un element important care contribuie la crearea ambiantei unitatii.
Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre
afacerea firmei dar si la atingerea principalului scop al afacerii, acela fiind
de a reusi atragerea unei clientele fidele.
Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre afacerea firmei dar si la atingerea principalului scop al afacerii, acela fiind de a reusi atragerea unei clientele fidele.
1.2 Cadru legal
S.C San Andreeas Coffee S.R.L are ca obiect de activitate serviciile de alimentatie publica iar forma juridica de constituire este SRL (societate cu raspundere limitata) si v-a avea ca si corespondent in codul CAEN, urmatorul obiect de activitate: 5629 - Alte servicii de alimentatie (produse de patiserie ).
1.3 Obiective
Sa devina cunoscuta ca fiind "Cel mai bun Coffe Bar din
zona" de catre ghidul cafenelelor locale
Sa devina cunoscuta ca fiind "Cel mai bun Coffee " de catre ghidul cafenelelor locale. Deschiderea unei cafenele de succes, avand drept tinta principala clienti studentii.
Sa devina cunoscuta ca fiind "Cel mai bun Coffe Bar din
zona" de catre ghidul cafenelelor locale.
Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti
prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a
timpului liber
Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti
prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a
timpului liber
Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a timpului liber.
1.4 Localizarea afacerii
Locatia unei cafenele este la fel de importanta ca si calitatea produselor si a servirii acesteia. Astfel, cafeneaua fiind amplasat la adresa Strada 21 Decembrie 1989 langa Ceasul de la Universitate pentru a fi mai accesibil pentru studenti fara a mai sta cu grija ca nu au apucat sa-si achizitioneze o cafea de dimineata sau ca nu stiu cum sa isi petreaca pauza dintre cursuri sau laboratoare. 
Accesul la amplasament se poate face usor pentru studenti este in spatele Universitati Bucuresti, de asemenea se poate face usor cu mijloacele de transport in comun, existand insa si posibilitatea de a parca in apropiere. 
Locatia reprezentand un amanunt critic in acest tip de afacere, s-a acordat o maxima atentie alegerii locatiei optime.
1.5 Descrierea produselor / serviciilor
Cafeneaua va vinde produse pe baza de cafea,ceai, bauturi
alcoolice si racoritoare, produse de patiserie, prajituri si
inghetata.Consideram ca putem oferi produse la un pret mediu
fara sa sacrifice astfel calitatea acestora sau calitatea serviri
Cafeneaua v-a vinde produse pe baza de cafea si produse de patiserie. Consideram ca putem oferi produse la un pret accesibil fara sa sacrifice astfel calitatea acestora sau calitatea servirii, dar fiind fecventat in mare parte de stundenti, ne vom asigura ca pretul v-a fie accesibil fata de ei. Pe langa aceste produse, cafeneaua v-a oferii acces gratuit la internet wireless.
1.6 Aparatura necesara
Aparatura necesara(pentru prepararea produselor pe
baza de cafea, ceai si ciocolata si pentru pastrarea bauturilor si a
produselor de patisserie)va fi obtinuta direct de la furnizori,pe
baza unui contract gratuit de comodat.
In felul acesta, firma va detine aparatura moderna, fara
costuri suplimentare.In plus furnizorii de cafea vor asigura si
training-ul salariatilor privind utilizarea aparatelor dar si
modalitatea de servire a produselo
Aparatura necesara pentru prepararea produselor pe baza de cafea si produsele de patiserie vor fi obtinute direct de la furnizori pe baza unui contract . In plus furnizorii de cafea vor asigura si training-ul salaritilor privind utilizarea aparatelor, dar si modalitatea de servire a produselor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri San Andreeas Coffee.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:



* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!