Capitolul 1 .Descrierea afacerii 1.1 Introducere 1.2 Cadru legal 1.3 Obiective 1.4 Localizarea afacerii 1.5 Descrierea produselor / serviciilor 1.6 Aparatura necesara Capitolul 2. Partenerii cheie 2. 1 Furnizori 2.2 Livratori 2.3 Modurile de plata Capitolul 3. Planul de marketing 3.1 Clientii 3.2 Produse / Servicii oferite 3.3 Analiza SWOT 3.4 Concurenta 3.5 Promovarea Capitolul 4. Plan operational si managementul afacerii 4.1 Procesul de productie 4.2 Graficul investitiei 4.3. Regimul de lucru 4.4 Echipa manageriala 4.5 Personalul Capitolul 5. Plan financiar 5.1 Cheltuieli cu investitia initiala 5.2 Cheltuieli lunare 5.3 Cifra de afaceri Modelul Canvanizer S.C. San Andreeas Coffee S.R.L
Capitolul 1 .Descrierea afacerii 1.1 Introducere S.C Coffe Time S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in sectorul tertiar(servicii),respectiv o cafenea.Aceasta se doreste sa fie deschisa in orasul Bucuresti si va oferi servicii superioare fata de cele ale cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o cafenea mai diferita decat cele existente S.C Coffe Time S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in sectorul tertiar(servicii),respectiv o cafenea.Aceasta se doreste sa fie deschisa in orasul Bucuresti si va oferi servicii superioare fata de cele ale cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o cafenea mai diferita decat cele existente S.C Coffe Time S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in sectorul tertiar(servicii),respectiv o cafenea.Aceasta se doreste sa fie deschisa in orasul Bucuresti si va oferi servicii superioare fata de cele ale cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o cafenea mai diferita decat cele existente S.C San Andreeas Coffee S.R.L este o firma cu domeniu de afacere in sectorul tertiar (servicii), respectiv o cafenea. Aceasta se doreste sa fie deschisa in orasul Bucuresti si v-a oferi servicii superioare fata de cele ale cafenelelor concurente,dorind prin serviciile pe care le oferim sa fim o cafenea mai diferita decat cele existente. Ambianta cafenelei va fi caracterizata de designul interior,acesta distingandu-se prin mobilierul deosebit si modul de decorare.Meniul propus va fi variat,incluzand toate cafelele clasice .Ceea ce va distinge meniul vor fi "cocktailurile casei",ele continand ingredient de cea mai buna calitate Ambianta cafenelei v-a fi caracterizata de designul interior,acesta distingandu-se prin mobilierul deosebit si modul de decorare.Meniul propus v-a fi variat,incluzand cele mai bune tipuri de cafelele .Ceea ce v-a distinge meniul vor fi podusele de patiserie proaspete care merg de minune cu aroma cafelei. O alta caracteristica proprie afacerii v-a fi personalul de deservire, acesta evidentiindu-se prin comportament,tinuta. In ceea ce priveste echipamentul folosit la servirea clientilor,acesta este reprezentat de uniforma si reprezinta un element important care contribuie la crearea ambiantei unitatii. Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre afacerea firmei dar si la atingerea principalului scop al afacerii, acela fiind de a reusi atragerea unei clientele fidele. Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre afacerea firmei dar si la atingerea principalului scop al afacerii, acela fiind de a reusi atragerea unei clientele fidele. 1.2 Cadru legal S.C San Andreeas Coffee S.R.L are ca obiect de activitate serviciile de alimentatie publica iar forma juridica de constituire este SRL (societate cu raspundere limitata) si v-a avea ca si corespondent in codul CAEN, urmatorul obiect de activitate: 5629 - Alte servicii de alimentatie (produse de patiserie ). 1.3 Obiective Sa devina cunoscuta ca fiind "Cel mai bun Coffe Bar din zona" de catre ghidul cafenelelor locale Sa devina cunoscuta ca fiind "Cel mai bun Coffee " de catre ghidul cafenelelor locale. Deschiderea unei cafenele de succes, avand drept tinta principala clienti studentii. Sa devina cunoscuta ca fiind "Cel mai bun Coffe Bar din zona" de catre ghidul cafenelelor locale. Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a timpului liber Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a timpului liber Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a timpului liber. 1.4 Localizarea afacerii Locatia unei cafenele este la fel de importanta ca si calitatea produselor si a servirii acesteia. Astfel, cafeneaua fiind amplasat la adresa Strada 21 Decembrie 1989 langa Ceasul de la Universitate pentru a fi mai accesibil pentru studenti fara a mai sta cu grija ca nu au apucat sa-si achizitioneze o cafea de dimineata sau ca nu stiu cum sa isi petreaca pauza dintre cursuri sau laboratoare. Accesul la amplasament se poate face usor pentru studenti este in spatele Universitati Bucuresti, de asemenea se poate face usor cu mijloacele de transport in comun, existand insa si posibilitatea de a parca in apropiere. Locatia reprezentand un amanunt critic in acest tip de afacere, s-a acordat o maxima atentie alegerii locatiei optime. 1.5 Descrierea produselor / serviciilor Cafeneaua va vinde produse pe baza de cafea,ceai, bauturi alcoolice si racoritoare, produse de patiserie, prajituri si inghetata.Consideram ca putem oferi produse la un pret mediu fara sa sacrifice astfel calitatea acestora sau calitatea serviri Cafeneaua v-a vinde produse pe baza de cafea si produse de patiserie. Consideram ca putem oferi produse la un pret accesibil fara sa sacrifice astfel calitatea acestora sau calitatea servirii, dar fiind fecventat in mare parte de stundenti, ne vom asigura ca pretul v-a fie accesibil fata de ei. Pe langa aceste produse, cafeneaua v-a oferii acces gratuit la internet wireless. 1.6 Aparatura necesara Aparatura necesara(pentru prepararea produselor pe baza de cafea, ceai si ciocolata si pentru pastrarea bauturilor si a produselor de patisserie)va fi obtinuta direct de la furnizori,pe baza unui contract gratuit de comodat. In felul acesta, firma va detine aparatura moderna, fara costuri suplimentare.In plus furnizorii de cafea vor asigura si training-ul salariatilor privind utilizarea aparatelor dar si modalitatea de servire a produselo Aparatura necesara pentru prepararea produselor pe baza de cafea si produsele de patiserie vor fi obtinute direct de la furnizori pe baza unui contract . In plus furnizorii de cafea vor asigura si training-ul salaritilor privind utilizarea aparatelor, dar si modalitatea de servire a produselor.
Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.
Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.