BCR Asigurari

Extras din proiect Cum descarc?

BCR ASIGURARI a fost infiintata in 2001 si face parte dintre societatile ce apartin Grupului Banca Comerciala Romana, cel mai important furnizor de servicii financiare integrate din Romania si primul furnizor care aplica cu succes conceptul modern de ,,one - stop - shopping" prin intermediul unui ,,supermaket financiar".
In contextul unui mediu de afaceri tanar, dinamic si o data cu consolidarea cadrului legislativ, viziunea Grupului BCR s-a incadrat in tendinta de furnizare de servicii financiare integrate, prin dezvoltarea unui grup financiar - bancar, urmarind imbunatatirea gamei de servicii oferite, precum si pentru intarirea reprezentarii in teritoriu.
Acest fapt s-a materializat prin infiintarea in decembrie 2001 a societatii BCR ASIGURARI ca parte a celui mai important grup financiar din Romania, in scopul furnizarii de servicii financiare conexe, pentru a completa structura puternica, a unui adevarat "supermarket financiar"- Grupul Banca Comerciala Romana.
BCR ASIGURARI este inregistrata ca persoana juridica romana, constituita sub forma unei societati pe actiuni, prin subscriptie integrala si simultana a capitalului social de catre actionari, persoane fizice si persoane juridice, avand ca obiect principal de activitate - activitatea de asigurare.
Inca de la inceput, toate actiunile intreprinse de BCR ASIGURARI au avut in prim plan asigurarea unei protectii reale ale clientilor sai, subscrierea cu prudentialitate a riscurilor si constituirea de rezerve care sa permita acordarea de asistenta financiara in timp real, in cazul producerii unor evenimente indezirabile.
BCR ASIGURARI a facut fata cu succes indeplinirii noilor cerinte legislative care prevedeau majorarea capitalului social al societatii, proces necesar in conditiile armonizarii cadrului national legal cu Directivele Europene din domeniu. Astfel, pe parcursul celor sapte ani de existenta au avut loc 3 majorari de capital, ajungand ca in prezent sa dispuna de un capital social de aproximativ 76 milioane RON, atat subscris, cat si varsat.
Evolutia structurii portofoliului de produse confera o imagine reprezentativa a modului in care a fost transpusa in practica strategia de dezvoltare a societatii, ajungand in prezent la o structura complexa a portofoliului, formata din 16 clase de produse de asigurari generale.
Incepand cu octombrie 2005, urmare a amendamentelor legislative, BCR ASIGURARI activeaza in exclusivitate in domeniul asigurarilor generale, pentru continuarea activitatii de subscriere a asigurarilor de viata, infiintandu-se o noua societate de asigurari, BCR ASIGURARI DE VIATA.
Prin stabilirea de obiective precise, implementate de strategii adaptate concurentei puternice de pe piata asigurarilor si prin efortul sustinut al echipei de profesionisti de care dispune, BCR ASIGURARI a inregistrat de la an la an cresteri substantiale ale volumului de prime brute subscrise, ajungand ca de la locul 14, ocupat in anul 2002 in clasamentul
asiguratorilor, aferent unei cote de piata de 1,38%, sa detina la sfarsitul anului 2007, locul 3 pe piata asigurarilor generale, cu o cota de piata de 9,96%.
In scopul atingerii principalului obiectiv propus, respectiv mentinerea si ascensiunea in top-ul primilor 5 asiguratori de pe piata romaneasca, BCR ASIGURARI si-a determinat linii directoare precise, avand in vedere specificul mediului concurential romanesc, dar si nevoile tot mai accentuate ale clientilor pentru protectie:
- actualizarea si diversificarea permanenta a portofoliului de produse;
- crearea unei relatii viabile, mutual avantajoase si de lunga durata cu clientii proprii;


Fisiere in arhiva (1):

  • BCR Asigurari.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!