Politica de securitate într-o organizație

Extras din proiect Cum descarc?

Societatea comerciala Alfa produce si comercializeaza tamplarie PVC cu geam termopan. In prezent societatea are doua spatii pentru desfasurarea activitatii, unul situat in afara orasului Piatra Neamt pentru hala de productie, showroom si birouri, iar cel de-al doilea showroom situat in central orasului. Societatea are un numar de35 angajati.
Societatea are 4 calculatoare: unul la showroom-ul din centrul orasului, avand acces la internet si celelalte 3 la birouri, legate intre ele cu un server, toate avand acces la internet. Toate cele 4 calculatoare folosesc Windows XP, avand pachetul Microsoft Office Profesional.
Ierarhizarea averilor informationale se face in felul urmator:
CONFIDENTIALITATE
a)resurse informationale publice: datele de identificare a societatii, capitalul social etc.
b)resurse informationale interne: planul de investitii, cursuri de specializare, fisa postului, planificarea concediilor (angajatii trebuie sa fie in tema cu orice schimbare, sa-si cunoasca indatoririle,drepturile si obligatiile)
c)resurse informationale confidential: salarii, adeverinte de orice natura, prime, dosare medicale ( trebuie sa fie confidentiale, sa nu apara instabilitatea intre angajati)
d)resurse informationale strict secrete: parolele de acces la calculatoarele secretarei, contabilului si managerului (nu trebuie sa se poata accesa informatii importante de catre orice persoana )
INTEGRITATE(masura a corectitudinii)
Datele personale, pontajul, numarul de marca a fiecarui angajat trebuie sa fie inregistrate corect (daca o singura cifra din CNP de pe un document, nu corespunde cu CI, pot aparea unele probleme legate de salariu, de contractarea unui credit bancar etc.)
ACCESIBILITATE
Aceasta societate plateste la o firma de asigurari 40 de RON in fiecare luna pentru fiecare angajat, reprezentand o parte din fondul de pensii private, angajatii avand acces la situatia financiara a fondului accesand site-ul firmei de asiguari (fiecare avand cont personal)


Fisiere în arhivă (1):

  • Politica de Securitate intr-o Organizatie.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!