Activitatea de atragere a depozitelor și acordare a creditelor de către băncile din Republica Moldova

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I LUCRAREA PRACTICA 1 Activitatea de atragere a depozitelor a bancilor din RepublicaMoldova 3
1.1 Conditiile de atragere a depozitelor in cadrul BC ,,Comertbank" .3
1.2 Conditiile de atragere a depozitelor in cadrul BC ,,Procredit Bank" .4
1. 3. Analiza comparativa a depozitelor pe termen de 3 luni, 6 si 12 luni ...6
1. 4. Informatia privind depozitele a bancii comerciale pentru ultimii 3 ani ..7
Concluzie .10
Capitolul II LUCRAREA PRACTICA 2 Activitatea de creditare a bancilor din Republica Moldova ..11
2.1 Conditiile de acordare a creditelor in cadrul BC ,,Comertbank" 11
2.2 Conditiile de acordare a creditelor in cadrul BC ,,Procredit Bank" ...12
2.3 Analiza comparativa a diferitor categorii de credite pentru persoanele fizice (credit de consum si credit ipotecar/pentru imobil) din diferite banci 14
2.4 Informatia privind activitatea economico-financiara a bancii pentru ultimii 3 ani ...17
2.5 Informatia privind dezvaluirea activitatii de creditare a bancii pentru ultimii 3 an 19
Concluzie .24
Bibliografie .25
Anexe ..26


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I Activitatea de atragere a depozitelor a bancilor din RepublicaMoldova 2014 -2016
1.1 Conditiile de atragere a depozitelor in cadrul BC ,,Comertbank"
In VERNISAJUL depozitelor de la Comertbank sunt expuse depozite in stilul GOTIC, RENAISSANCE, BAROCCO si MODERN.
Diferitele modalitati de acumulare a venitului si de modificare a volumului depozitului creeaza o paleta larga de pastrare si inmultire a economiilor dumneavoastra.
"GOTIC" - Daca doriti sa pastrati economiile si, totodata, nu aveti timp si posibilitate sa monitorizati in permanenta tendintele pietei - depozitul GOTIC este pentru Dumneavoastra! Stilul rigid medieval GOTIC se caracterizeaza prin linii verticale, tendinte de crestere ascendente si se pliaza perfect necesitatii de inmultire a economiilor dumneavoastra. Rata fixa, suma fixa de depozit si termenul strict de pastrare ofera posibilitatea obtinerii unui venit stabil.
"BAROCCO" - Depozitul BAROCCO este cel mai profitabil mod de pastrare a banilor in banca. Stilul BAROCCO este unul de lux, stilul de viata al regilor francezi si a inaltei burghezii. Cele mai favorabile rate de depozit si veniturile maxime creeaza atmosfera de securitate si prosperitate pentru economiile dumneavoastra. BAROCCO este luxul visat si se potriveste celor ce tintesc rezultate maxime. Rata depozitului BAROCCO este variabila iar la o evolutie favorabila a pietei puteti castiga mai mult.
Stilul "RENAISSANCE" aduce un suflu de energie din perioada renasterii , de trezire la viata, cu emotii, sentimente si culori aprinse. Daca in timpul apropiat urmeaza sa aveti sume mari, sau daca doriti sa puneti deoparte o suma anumita lunar, atunci depozitul RENAISSANCE este alegerea perfecta. Avantajul depozitului RENAISSANCE este ca puteti suplini contul pe tot parcursul pastrarii (exceptand ultima luna), ceea ce permite inmultirea venitului ci nu doar pastrarea acestuia. Rata variabila si posibilitatea suplinirii si capitalizarii contului depozitului RENAISSANCE ofera flexibilitate si libertate pentru cresterea finantelor dumneavoastra. 
Depozitul MODERN se potriveste perfect celor care planifica achizitii importante si nu doresc limitarea cresterii economiilor lor. Stilul MODERN a revolutionat la inceputul sec. XX prin tendintele in decor si arhitectura, astazi apartinand deja ritmului obisnuit de viata. Caracteristica principala a stilului este exprimarea libera a ideilor.Aveti posibilitatea suplinirii in prima jumatate a termenului, cat si extrageri sumelor, de pana la 20% din soldul depozitului, incepand cu a 2-a luna, respectand soldul minim ce trebuie sa ramana in cont.Posibilitatea capitalizarii rata variabila sunt avantajoase persoanelor obisnuite cu monitorizarea tendintelor pietei. Depozitul MODERN ofera posibilitatea acumularii veniturilor si realizarii planurilor. 
"BAROCCO VIP" - Depozitul BAROCCO VIP este creat din depozitul BAROCCO, dar este prevazut pentru sumele mai semnificative de bani cu cele extra-profitabile rate in banca. 
Depozit "PENSIONAR" - valabil doar pentru pensionari - o garantie sigura a pastrarii economiilor si unui venit stabil. Rata depozitului este fixa pe tot parcursul perioadei de pastrare. Aveti posibilitatea suplinirii contului, iar in caz de necesitate puteti extrage pana la 10% din sold in MDL si 5% in EUR/USD. Studiati atent tabelul de conditii a depozitului. Suma minima a depozitului este de 500 de lei (100 dolari/euro). Termenul minim al depozitului -  6 luni.
Depozit "PENSIONAR_rata flotanta" - valabil doar pentru pensionari - o garantie sigura a pastrarii economiilor si unui venit stabil. Rata depozitului este flotanta pe parcursul perioadei de pastrare. Aveti posibilitatea suplinirii contului, iar in caz de necesitate puteti extrage pana la 10% din sold in MDL. Studiati atent tabelul de conditii a depozitului. Suma minima a depozitului este de 500 de lei. Termenul minim al depozitului -  12 luni.
Depozit "PENSIONAR_rata fixa" - valabil doar pentru pensionari - o garantie sigura a pastrarii economiilor si unui venit stabil. Rata depozitului este fixa pe tot parcursul perioadei de pastrare. Aveti posibilitatea suplinirii contului, iar in caz de necesitate puteti extrage pana la 10% din sold in MDL. Studiati atent tabelul de conditii a depozitului. Suma minima a depozitului este de 500 de lei. Termenul minim al depozitului -  12 luni.


Fisiere în arhivă (1):

  • Activitatea de atragere a depozitelor si acordare a creditelor de catre bancile din Republica Moldova.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!