Contul de Economii - Special

Extras din proiect Cum descarc?

Conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica exista in Romania peste 100.000 de mame singure, mame ce isi cresc copii fara un suport material din partea tatilor. Banca noastra s-a gandit sa vina in ajutorul acestor mame cu un produs bancar de economisire, care sa le permita acestora sa asigure un viitor copiilor lor.
Acest cont de economii este un pordus unic si inovator pe piata bancara din Romania tocmai prin destinatia sa, si constituie solutia perfecta pentru ca aceste femei sa poate oferi copiilor lor atat o copilarie fericita, lipsita de griji cat si posibilitatea de a urma o scoala sau, mai tarziu o facultate.
Banca noastra este singura din tara care colaboreaza cu o importanta fundatie de intrajutorare, UNICEF care ofera femeilor ce indeplinesc anumite criterii o alocatie pentru cresterea copiilor pana la varsta de 10 ani, urmata de o bursa pana la 18 ani. Acesti bani sunt automat depusi in contul Special.
Contul de economii Special se deschide pe baza unei cereri depuse la una din sucursalele sau agentiile noastre, insotita de documente care sa ateste ca persoana solicitanta are in ingrijire unul sau mai multi copii. Contul poate fi deschis in orice moment dupa nasterea copilului, dar pana la implinirea varstei de 16 ani.
Pentru a veni si mai mult in intampinarea clientelor noastre, dupa ce depozitul ajunge la o maturitate de 2 ani, 20% din suma este pusa intr-un cont curent destinat cheltuielilor zilnice, cont ce are atasat un card bancar.
Principalul atu al acestui produs de economisire este dobanda bonificata oferita de banca noastra, de 10%. Contul are o scadenta de 6, 12 sau 24 de luni. In momentul in care copilul aflat in grija deponentei implineste 18 ani, si daca contul nu a fost lichidat pana la acea data, fundatia UNICEF ofera un plus de dobanda de 12% la intreaga suma (incluzand dobanzile bancii).
Suma minima de deschidere a contului Special este de 100 RON, depunerile ulterioare fiind facute pe baza fondurilor oferite de UNICEF, intr-o proportie stabilita de titular (dar nu mai putin de 50%).


Fisiere in arhiva (1):

  • Contul de Economii - Special.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!