HVB Bank

Extras din proiect Cum descarc?

Pe piata romaneasca, Banca Tiriac a devenit operationala in 1991, fiind cea mai mare banca privata fondata in Romania dupa anul 1989. HVB Bank si-a inceput activitatea in 1998 sub numele de Bank Austria Creditanstalt (BA-CA). Ca urmare a fuziunii dintre HypoVereinsbank si Bank Austria, s-a format HVB Group, iar in septembrie 2001, BA-CA Romania si-a schimbat numele in HVB Bank Romania.
Anul trecut, la finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Banca Tiriac au finalizat tranzactia care a dus la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac, fuziune incheiata la data de 1 septembrie 2006, numele noii entitati fiind Banca Comerciala HVB Tiriac S.A. 
HVB Tiriac Bank ofera atat avantajul cunoasterii pietei locale, cat si cel al apartenentei la un important grup bancar. Iar principalele beneficii pentru clienti sunt produsele si serviciile standardizate, de inalta calitate, riscul integrat, precum si managementul profesionist al capitalului.
Gama de produse moderne si inovatoare si de servicii rapide si flexibile oferite de HVB Tiriac Bank cuprinde servicii de cash management, facilitati de finantare, finantarea operatiunilor de import-export si operatiuni documentare, servicii de trezorerie, de custodie, carduri de debit, conturi de economii, credite, servicii de administrare a averii personale prin consultanta personalizata si posibilitatea efectuarii de operatiuni bancare prin intermediul telefonului sau a internetului.
In prezent, HVB Tiriac Bank face parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group. Cu active totale de 804 miliarde EUR si cu o capitalizare de piata de peste 60 de miliarde EUR, cu peste 28 milioane de clienti, 7.000 unitati in 19 tari, noul UniCredit Group este unul dintre cei mai importanti jucator.
Misiune
Politica HVB Tiriac Bank este de a asigura clientilor sai atat produse adaptate nevoilor individuale cat si servicii de consultanta financiara de inalta calitate. Pe baza calitatii si increderii reciproce noi urmarim sa stabilim si sa mentinem relatii pe termen lung cu clientii nostri. Apartenenta la reteaua internationala a UniCredit Group faciliteaza accesul clientilor nostri pe pietele financiare internationale. Succesul nostru consta in succesul clientilor nostri.
Viziune
Sa fim o banca de prima optiune pentru clientii corporativi si de retail din Romania, operand totodata cu simt de raspundere fata de actionarii nostri, angajatii nostri si fata de societate.
Produse pentru persoane fizice
Creditul pentru Locuinta
Fiecare dintre noi este "arhitectul" propriei case - casa viselor sale. Alegerea locuintei este una dintre cele mai importante decizii pentru ca este o investitie pe termen lung ce presupune si un efort financiar semnificativ. Fie ca doriti sa va cumparati o casa noua sau doriti sa o imbunatatiti pe cea pe care o aveti, cu siguranta planurile dumneavoastra sunt foarte clare. Iar noi va oferim cheia pentru a le pune in practica - un serviciu financiar sigur, flexibil si inovator, care va va ajuta sa aveti casa pe care o doriti. Cu ajutorul Creditului pentru Locuinta va puteti cumpara o casa, un teren sau puteti realiza lucrari semnificative de reamenajare sau de imbunatatire a casei in care locuiti deja.
HVB Tiriac Bank va propune doua variante de finantare:
Creditul Imobiliar pentru Locuinta
Creditul Ipotecar pentru Locuinta 
Creditul Imobiliar pentru Locuinta
Ce conditii trebuie sa indeplinesc?
Puteti solicita un astfel de credit daca aveti intre 20 de ani si 60 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati si un venit net pe familie de minimum 850 RON. La evaluarea eligibilitatii, respectiv pentru calculul valorii maxime a creditului si a perioadei optime de creditare, HVB Tiriac Bank ia in calcul venituri din mai multe surse:
- 100% venituri din salariu, bonusuri, pensie, comisioane din vanzari, diurna, drepturi de autor 50% venituri din chirii 50% venituri din dividende 
- 80% venituri din profesii liberale. 
Care este suma pe care o pot imprumuta?
Creditul acopera maximum 75% din pretul proprietatii imobiliare dar nu mai mult de 75% din valoare evaluata. Pentru cumpararea unei locuinte suma minima finantata este de 10.000 EUR (sau 8.000 EUR daca aportul propriu este mai mare decat minumul necesar), iar pentru proiectele de reamenajare suma minima este de 3.000 EUR. Pentru achizitia unui teren suma minima finantata este de 5.600 EUR.


Fisiere in arhiva (1):

  • HVB Bank.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!