Istoricul Bancii UniCredit Tiriac Bank

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Denumire oficiala.3
2. Sigla bancii.3
3. Sloganul bancii.3
4. Misiunea UniCredit Tiriac Bank .4
5. Valori.6
6. Carta de integritate.7
7. Istoricul bancii.7
8. UniCredit Group.8
9. Modelul de afaceri.11
10. Structura si ponderea actionarilor.12
11. Structura organizatorica in Romania.12
12. Rezultate financiare 2007-2009.13
13. Proiecte si actiuni demarate de catre banca.14
14. Aprecieri nationale si internationale.14
15. Concluzii.16
16. Bibliografie.18


Extras din proiect Cum descarc?

UniCredit Tiriac Bank este membra a Grupului UniCredit, o importanta institutie financiara internationala, cu o retea de peste 10.000 sucursale in 27 de tari. 
Aflata in top 5 jucatori pe piata romaneasca, UniCredit Tiriac Bank ofera clientilor sai, prin intermediul celor peste 240 sucursale si peste 3.000 angajati, solutii financiare pentru necesitatile persoanelor fizice, I.M.M., marilor companii, persoanelor fizice autorizate. 
Este singura banca din Romania cu o retea de sucursale specializata pe servicii si produse dedicate companiilor. Este recunoscuta ca cea mai buna banca specializata pe real estate si, practic, singura banca cu o divizie dedicata acestui tip de proiect. In plus, beneficiaza de cross border solutions, prin intermediul carora organizeaza relatiile bancare ale clientilor in multiple tari astfel incat sa beneficieze de aceeasi calitate a serviciilor ca si in tara de origine.
- Sigla - Constructia vizuala a identitatii 
Sigla pastreaza elemente semnificative din identitatea bancilor care contribuie la formarea celei noi:
- culoarea rosie si sfera continand cifra 1 simbolizeaza: dinamism, energie, inovatie, putere si incredere, dorinta de perfectiune;
- sfera impreuna cu numele UniCredit subliniaza apartenenta la Grupul UniCredit, unul din grupurile financiare de top din Europa; 
- numele Tiriac aduce recunoasterea unui nume puternic pe piata bancara romaneasca, in special de catre persoanele fizice; 
Iar alaturarea celor 2 nume subliniaza un echilibru stabil dat de cunoasterea pietei locale completata de experienta internationala.
Sloganul bancii
UniCredit Tiriac Bank este una din principalele banci din Romania si isi propune , prin intermediul tuturor actiunilor pe care le intreprinde, sa devina banca preferata a clientilor sai. In primul rand, pentru ca aceasta banca crede in oameni.
Toti suntem condusi de dorinta constanta de a ne imbunatati viata si a incepe ceva nou. Dar , chiar daca stim ce trebuie sa facem pentru asta, de multe ori ezitarile si indoielile noastre ne tin pe loc. De aceea, UniCredit Tiriac Bank crede ca oamenii ar trebui intotdeauna incurajati. 
"Credem in optimism. Credem ca paharul este pe jumatate plin, nu pe jumatate gol."
Pe scurt: credem in oameni. Credem in potentialul clientilor nostri si in planurile pe care le putem realiza impreuna.
Misiunea UniCredit Tiriac Bank
UniCredit Tiriac Bank este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare din Europa, mandra de o mostenire culturala ce reprezinta fundamental identitatii sale comune. Se dedica cu pasiune crearii unui nou concept de servicii bancare prin efortul constant de a oferi clientilor sai, solutii financiare noi.
Reputatia sa se construieste pe incredere, responsabilitate pentru rezultate si calitate in afaceri. Setul sau de valori se bazeaza pe integritate ca o conditie a durabilitatii, ceea ce permite ca banca sa transforme profitul in valoare pentru:
o Clienti
UniCredit Tiriac Bank doreste sa fie Banca Preferata a clientilor sai. Din acest punct de vedere, aceasta vine in intampinarea clientilor cu mai mult decat simple produse si servicii financiare. gandind din perspectiva lor si in interesul fiecaruia dintre ei. Relatia bancii cu clientii sai este construita pe incredere si pe o cultura a serviciilor bancare puternic inradacinata, cu misiunea de a construi o legatura reciproc benefica, bazata pe calitate, incredere reciproca, experienta si transparenta.
o Angajati
Banca este interesata de perfectionarea si evolutia profesionala a oamenilor, recunoscandu-le meritele pe baza realizarilor profesionale; obiectivul ei este sa fie angajatorul ideal pentru oameni capabili, motivati, liberi sa isi exprime liber opiniile. UniCredit Tiriac Bank este dedicata angajatilor sai, pe care ii trateaza cu respect. Aceasta promoveaza respectful pentru diversitatea culturilor si traditiilor din cadrul Grupului. 
Principiul libertatii civile: libertatea religioasa. politica, sexuala si culturala- trebuie intotdeauna respectat.


Fisiere in arhiva (1):

  • Istoricul Bancii UniCredit Tiriac Bank.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!