Proiect de practică desfășurată în cadrul BRD-Groupe Societe Generale

Cuprins proiect Cum descarc?

1. INTRODUCERE - Prezentarea Generala a stagiului de practica . .. 3
2. DESCRIERE MEDIU BANCAR BRD ...3
Grupul Societe Generale BRD ... . 3
3. ACTIVITATEA DESFASURATA IN CADRUL BRD in perioada de practica 4
Constituirea dosarului de credit ...4
4. CONCLUZII . ... .5
5. BIBLIOGRAFIE . 6


Extras din proiect Cum descarc?

1. INTRODUCERE
Prezentarea Generala a stagiului de practica
Stagiul de practica desfasurat pe parcursul perioadei a fost efectuat in cadrul BRD - Groupe Societe Generale. Aceasta este responsabila pentru : acordarea de credite nevoi personale, credite imobiliare, credite auto, credite rapide, credite refinantare consum, credite ipotecare, credite nevoi personale cu ipoteca, card de credit, depozit la termen, credite ,,Prima casa", credite apartament, credite teren, credite locuinta. Activitatea mea de practica s-a desfasurat in analiza creditelor pentru persoane fizice.
Ca obiectiv general al stagiului de practica, acesta consta in pregatirea, informarea si invatarea unor norme metodologice specifice institutiei in care se efectueaza acesta, in scopul deprinderii abilitatilor de comunicare si efectuare corecta a sarcinilor in viitoarea cariera pe care o vom urma.
2. DESCRIERE MEDIU BANCAR BRD
Grupul Societe Generale BRD
Societe Generale este unul dintre cele mai puternice grupuri de servicii financiare europene. Sprijinindu-se pe un model diversificat de banca universala, Grupul combina soliditatea financiara si strategia de crestere durabila cu ambitia de a fi banca relationala, referinta pe pietele in care este prezenta, apropiata de clientii sai, aleasa pentru calitatea si angajamentul echipelor sale. 
Actor important al economiei reale din ultimii 150 de ani, Societe Generale are 148.000 de colaboratori in 76 de tari si acompaniaza zi de zi 32 de milioane de clienti din lumea intreaga, carora le ofera o larga paleta de solutii financiare personalizate, fie ei persoane fizice, intreprinderi, sau investitori institutionali si se sprijina pe trei poluri de meserii complementare :
-  Banca de retail din Franta reprezentata de marcile Societe Generale, Credit du Nord si Boursorama, care ofera game complete de servicii financiare, impreuna cu o oferta inovativa de banca la distanta.
-  Banca de retail internationala, servicii financiare si asigurari prezente in tari in curs de dezvoltare, lideri pe pietele in care sunt active.
-  Banca de finantare si investitii, private banking, gestiune active si titluri, activitati recunoscute pentru expertiza pe care o ofera, pozitiile internationale cheie si solutiile integrate. 
BRD este o banca de forta, cu o traditie de peste 90 de ani in Romania. 
In urma privatizarii din 1999, Grupul Societe Generale a transformat banca, prin implementarea cu success a modelului de banca universala, pe 3 activitati majore:
-  Banca de Retail care serveste persoanele fizice si profesiunile liberale. 
-  Corporate & Investment Banking cu servicii dedicate marilor companii locale sau subsidiarelor din Romania a companiilor internationale. 
-  Servicii Specializate care ofera leasing financiar, leasing operational, management al flotelor auto, credite de consum in magazine, titluri, asigurari, pensii si altele. 
In prezent, BRD este a doua banca din Romania din punct de vedere al activelor, unul dintre marii finantatori ai IMM-urilor, precum si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de corporate banking din Romania -  leader si inovator pe segmentul de credite sindicalizate, la sfarsitul anului 2013. 
Prin profesionalismul celor peste 8300 de angajati, care actioneaza intr-o retea de 883 de agentii in toata tara si din dorinta de a raspunde nevoilor tuturor tipurilor de clienti, BRD isi indeplineste in fiecare zi misiunea de banca universala, sustinand economia si sprijinind planurile a peste doua milioane de clienti. Pentru a ne arata angajamentul fata de comunitatile in care actionam, de peste 15 ani ne implicam in actiuni de sustinere a unor categorii defavorizate, precum copii si tineri vulnerabili social si in reducerea impactului activitatii noastre asupra mediului inconjurator, prin gestionarea responsabila a resurselor precum energia, apa sau hartia.
Si pentru BRD, anul 2014 este un an de sarbatoare, in care implinim 15 ani de cand Grupul Societe Generale a devenit actionar majoritar al Bancii Romane pentru Dezvoltare. In acesti ani, ne-am transformat intr-o banca universala, prezenta in toate zonele economiei si societatii romanesti, dedicata celor aproape 2,3 milioane de clienti, cu un model de business sustenabil si robust. 
Despre aceasta vorbesc, printre altele, cele peste 70.000 de locuinte finantate in ultimii 15 ani, cele peste 330.000 de afaceri ale micilor intreprinzatori pe care i-am sprijinit sa creeze bunastare si locuri de munca in Romania, numeroasele proiecte relevante pentru industria romaneasca, peste 3 miliarde Ron in impozite si taxe platite la bugetul de Stat si, nu in cele din urma, cei peste 360.000 de copii si tineri pe care i-am sprijinit, prin proiectele noastre de responsabilitate sociala. 
Astazi, ne tragem forta din expertiza acumulata in acesti ani si continuam sa inovam si sa transformam in mai bine felul in care ne desfasuram activitatea, astfel incat sa devenim banca de referinta in Romania.


Fisiere în arhivă (1):

  • Desfasurata in cadrul BRD-Groupe Societe Generale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

- Cocris Vasile, Chirlesan Dan, Tehnica operatiunilor bancare, Editura Universitatii Alexandru Iona Cuza,2006
- Documentatie primita din partea Agentiei BRD, Norme si Reguli Interne ale BRD 
- Site-ul www.brd.ro


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!