Raport Practica - Finante

Cuprins proiect Cum descarc?

Sinteza raportului
Prezentare generala a BRD
Profil BRD
Scurt istoric al Bancii Române pentru Dezvoltare
Obiect de activitate
Centrala bãncii - Reteaua BRD
Structura organizatorica a BRD
Structura organizatorica a BRD – Sucursala Iasi
Conducerea si angajatii
Cifre cheie
Piata organizatiei
Carduri
Oferta organizatiei
Tipuri de carduri emise de BRD-GSG
BRD si clientii sãi
BRD si actionarii sãi
BRD si colaboratorii sãi


Extras din proiect Cum descarc?

Profil BRD
Performantele comerciale si financiare ale BRD în primele 9 luni ale anului au fost conform asteptarilor. Rezultatul net la 30 septembrie 2006 a fost de 477 milioane RON, în crestere cu 6% fata de aceeasi perioada a anului precedent. 
BRD a continuat sa-si dezvolte oferta de produse în functie de nevoile identificate ale clientelei, lansând noi produse. De asemenea, Banca a continuat extinderea retelei sale, ajungând la peste 530 unitati. 
BRD - Groupe Société Générale este a doua banca româneasca, dupa activele bancare.
Cu o capitalizare de 4 miliarde euro la 15 ianuarie 2007, BRD - Groupe Société Générale detine prima pozitie, conform acestui indicator, între societatile din domeniul financiar, listate la Bursa de Valori Bucuresti si a doua pozitie dupa acelasi nivel al capitalizarii bursiere daca luam în considerare toate companiile listate la BVB, indiferent de domeniu.
BRD - Groupe Société Générale este prezenta în toate judetele României printr-o retea de peste 600 de agentii si peste 800 ATM-uri. La începutul lunii decembrie 2006, BRD numara 2 milioane clienti activi individuali si corporativi si peste 1,8 millioane de posesori de carduri.
Calitatea servicilor noastre este garantata de cei peste 7000 de profesionisti care formeaza echipa BRD.
Actionarul principal al BRD este Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro, ale carui servicii sunt utilizate de 19 milioane clienti din întreaga lume.
Scurt istoric al Bancii Române pentru Dezvoltare
Istoria BRD a început în anul 1923, odata cu înfiintarea prin lege a Societatii Nationale pentru Credit Industrial (SNCI) ca institutie publica. Statul detinea 20% din capitalul social si BNR 30%. Restul de 50% era detinut de persoane particulare, printer care si un grup de fosti directori ai Marmorosch Blank&Co., prima banca moderna din România.
Din 11 iunie 1948, SNCI este nationalizata si redenumita Banca de Credit pentru Investitii, iar din 1957 poarta denumirea de Banca pentru Investitii.
Banca Româna pentru Dezvoltare, fosta Banca de Credit pentru Investitii, a fost înfiintata prin hotarâre de guvern pe data de 1 decembrie 1990 si înmatriculata în februarie 1991 ca societate pe actiuni, cu capital social detinut de statul roman. In martie 1999, Societe Generale a achizitionat 51% din capitalul social al BRD.
BRD a depus eforturi speciale pentru crearea unei retele de sucursale si agentii reprezentate la nivel national si pentru constituirea unei baze de depozite necesare pentru a pune capat dependentei de CEC si BNR.
Banca are 178 unitati teritoriale, organizate în 20 de grupuri. Pe parcursul anului 2002, Banca a avut în medie 4.454 salariati, iar la sfarsitul anului avea 4.365.
Banca accepta depozite si acordã credite, efecueazã plãti prin transfer în România si în strainatate, presteazã servicii de schimb valutar si servicii bancare pentru clientii persoane juridice, cât si persoane fizice, BRD ofera întreaga gamã de servicii bancare destinate persoanelor fizice si juridice,


Fisiere în arhivă (1):

  • Raport Practica - Finante.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!