Raport Practica - Finante

Cuprins proiect Cum descarc?

Sinteza raportului
Prezentare generala a BRD
Profil BRD
Scurt istoric al Bancii Romane pentru Dezvoltare
Obiect de activitate
Centrala bancii - Reteaua BRD
Structura organizatorica a BRD
Structura organizatorica a BRD - Sucursala Iasi
Conducerea si angajatii
Cifre cheie
Piata organizatiei
Carduri
Oferta organizatiei
Tipuri de carduri emise de BRD-GSG
BRD si clientii sai
BRD si actionarii sai
BRD si colaboratorii sai


Extras din proiect Cum descarc?

Profil BRD
Performantele comerciale si financiare ale BRD in primele 9 luni ale anului au fost conform asteptarilor. Rezultatul net la 30 septembrie 2006 a fost de 477 milioane RON, in crestere cu 6% fata de aceeasi perioada a anului precedent. 
BRD a continuat sa-si dezvolte oferta de produse in functie de nevoile identificate ale clientelei, lansand noi produse. De asemenea, Banca a continuat extinderea retelei sale, ajungand la peste 530 unitati. 
BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare.
Cu o capitalizare de 4 miliarde euro la 15 ianuarie 2007, BRD - Groupe Societe Generale detine prima pozitie, conform acestui indicator, intre societatile din domeniul financiar, listate la Bursa de Valori Bucuresti si a doua pozitie dupa acelasi nivel al capitalizarii bursiere daca luam in considerare toate companiile listate la BVB, indiferent de domeniu.
BRD - Groupe Societe Generale este prezenta in toate judetele Romaniei printr-o retea de peste 600 de agentii si peste 800 ATM-uri. La inceputul lunii decembrie 2006, BRD numara 2 milioane clienti activi individuali si corporativi si peste 1,8 millioane de posesori de carduri.
Calitatea servicilor noastre este garantata de cei peste 7000 de profesionisti care formeaza echipa BRD.
Actionarul principal al BRD este Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro, ale carui servicii sunt utilizate de 19 milioane clienti din intreaga lume.
Scurt istoric al Bancii Romane pentru Dezvoltare
Istoria BRD a inceput in anul 1923, odata cu infiintarea prin lege a Societatii Nationale pentru Credit Industrial (SNCI) ca institutie publica. Statul detinea 20% din capitalul social si BNR 30%. Restul de 50% era detinut de persoane particulare, printer care si un grup de fosti directori ai Marmorosch Blank&Co., prima banca moderna din Romania.
Din 11 iunie 1948, SNCI este nationalizata si redenumita Banca de Credit pentru Investitii, iar din 1957 poarta denumirea de Banca pentru Investitii.
Banca Romana pentru Dezvoltare, fosta Banca de Credit pentru Investitii, a fost infiintata prin hotarare de guvern pe data de 1 decembrie 1990 si inmatriculata in februarie 1991 ca societate pe actiuni, cu capital social detinut de statul roman. In martie 1999, Societe Generale a achizitionat 51% din capitalul social al BRD.
BRD a depus eforturi speciale pentru crearea unei retele de sucursale si agentii reprezentate la nivel national si pentru constituirea unei baze de depozite necesare pentru a pune capat dependentei de CEC si BNR.
Banca are 178 unitati teritoriale, organizate in 20 de grupuri. Pe parcursul anului 2002, Banca a avut in medie 4.454 salariati, iar la sfarsitul anului avea 4.365.
Banca accepta depozite si acorda credite, efecueaza plati prin transfer in Romania si in strainatate, presteaza servicii de schimb valutar si servicii bancare pentru clientii persoane juridice, cat si persoane fizice, BRD ofera intreaga gama de servicii bancare destinate persoanelor fizice si juridice,


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport Practica - Finante.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!