Raportul Practicii de Productie BC EuroCreditBank SA

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Structura,organizarea si functionarea bancii comerciale. 2
2. Organizarea si gestiunea activitatii de decontare. 10
3. Organizarea si gestiunea activitatii de creditare. 17
4. Organizarea si gestiunea activitatii economico - financiare. 27
5. Organizarea si gestiunea activitatii valutare si relatii internationale. 32
6. Organizarea activitatii cu valori mobiliare. 42
7. Organizarea si gestiunea contabilitatii. 49
8. Organizarea auditului si controlului intern. 61


Extras din proiect Cum descarc?

1. STRUCTURA, ORGANIZAREA SI FUNCTIONAREA 
BANCII COMERCIALE
Banca Comerciala EuroCreditBank S.A din Chisinau a fost infiintata conform legislatiei Republicii Moldova, ca societate pe actiuni de tip deschis, care este o institutie creditara independenta din punct de vedere juridic, operational, administrativ si financiar fata de orice persoana, inclusiv fata de B.N.M., Guvern si alte autoritati ale administratiei publice centrale si locale, si a fost fondata in septembrie 1992.
BC "EuroCreditBank" S. A. Propune:
- noi tipuri de transferuri bancare internationale :
Travelex Money Transfer. 
"Contact". 
- ofera clientilor sai noul pachet de servicii "Confort".
- BC "EuroCreditBank" S.A. a implementat o versiune noua a sistemului de deservire bancara "Telebank". 
- lanseaza un produs inovativ pe piata financiara din RM - MasterCard Virtual pentru cumparaturi in mediu virtual. 
- Ofera Sistemului de transferuri banesti rapide: UNIStream , Coinstar , Anelic , BYSTRAYA POCHTA, Migon , Lider , BLIZCO 
BC EuroCreditBank S.A.este:
lider in grupul bancilor "mici" dupa gradul de garantie. Conform reitingului revistei "Profit" (nr. 6 (120) iunie 2005) bazat pe analiza activitatii bancilor din Republica Moldova in primul trimestru al anului 2005, BC "EuroCreditBank" S.A. se afla pe pozitia de lider in grupul bancilor "mici" dupa gradul de garantie. 
Pozitional in sistemul bancar Banca s-a plasat:
pe locul I dupa gradul de sporire a bazei de depozite, 
locul II - dupa gradul de sporire a activelor lichide 
locul III - dupa gradul de sporire a activelor.
BC "EuroCreditBank" S. A. a devenit membrul sistemului de plata ,,Target". Deasemenea au fost implementate noi posibilitati ale sistemului TeleBANK.MD: alimentarea contul de card e posibila nemijlocit de pe contul de depozit (cu optiunea de retragere si completare), cumpararea/vanzarea valutei straine direct pe conturile de card.
WAP-BANKING - a devenit un canal nou de acces la sistemul "teleBANK.MD". Accesul la acest serviciul mentionat il poate obtine orice posesor al unui telefon mobil cu suportul WAP/GPRS. Pentru aceasta este nevoie doar de a seta telefonul mobil si de a accesa site-ul WAP.TELEBANK.MD. 
BC EuroCreditBank S.A. propune un nou program de premii clientilor sai, detinatorii cardurilor MasterCard Standard, Cirrus/Maestro, Master Card Gold, Bussines Card , Master Card Virtual ,Master Card Worldwide emise de BC EuroCreditBank S.A. Achizitionarea cumparaaturilor in supermarkete si achitarea cu cardurile (atat pe teritoriul RM, cat si peste hotare) ofera posibilitatea pentru fiecare client de a beneficia de un premiu banesc. Suma premiilor clientul le poate vizualiza in extrasele lunare.
A desfasurat activitatea sa cu campania "Cu Western Union 4 VW Polo sunt in drum spre tine!". Pentru participare in campania promotionala efectuaza 4 transferuri de bani Western Union. A avut loc adunarea generala a actionarilor BC "EuroCreditBank" S.A. In cadrul acesteia au fost examinate rezultatele activitatii Bancii .
Ofera clientilor sai posibilitatea de a primi si transmite transferuri banesti prin sistemul de transferuri rapide "BYSTRAYA POCHTA". 
BC "EuroCreditBank" S.A. pentru toTi clienTii sAi a implementat un nou serviciu ECB-ALERTER, care este primul Si unicul sistem bancar automat de informare a clientilor in RM.
Banca ofera persoanelor fizice posibilitatea de a efectua transferuri banesti prin intermediul sistemului plati rapide LEADER. 
In 2007 BC EuroCreditBank S.A. ofera posibilitatea clientilor sai de a achita serviciul Internet MaxDSL de la Moldtelecom S.A. Achitarea serviciului este posibil la orice reprezentanta a bancii in mun. Chisinau.
EuroCreditBanck S.A. 
o ofera cu un inalt grad de profesionalism,
o o gama larga de produse si servicii bancare atit persoanelor fizice, cit si celor juridice;
o asigura servirea clientilor sai printr-o retea de unitati extinsa pe intreg teritoriul al Republicii Moldova
o este este membra a organizatiilor VISA INTERNATIONAL si EUROPAY, sub sigla carora emite carduri proprii in lei (MDL) si in valuta (USD ,EURO), destinate persoanelor fizice si juridice, ce pot fi utilizate in tara sau in strainatate;
o are relatii de corespondent cu banci comerciale din intreaga lume.
o este membra SWIFT si are relatii de corespondent cu banci comerciale din intreaga lume.
o banca care a lansat pe piata internationala de capital, fara garantii din partea statului, o emisiune de euroobligatiuni;
o Ofera Cardul Virtual Master-Card ce poate fi utilizat pentru operatiuni fara numerar care nu necesita prezenta fizica a cardului, ca Mail-order ,Telephone-order si E-commerce.
o Servicii de brokeraj
o Detine functia de operator la Depozitarul National (DN)
o Ofera depozite cu capitalizare,fara capitalizare, depozitul Olimpic si SCUMPA MEA


Fisiere in arhiva (1):

  • Raportul Practicii de Productie BC EuroCreditBank SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 7 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!