Birotică Profesională

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Introducere 3
2. Curriculum Vitae 5
3. Analiză Financiară 6
4. Prezentare Companie 7
5. Promovare Companie 8
6. Gestiune Activităţi 9
7. Concluzii 11
BIBLIOGRAFIE 12


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Întreprinderea de Avioane din Bacău a luat fiinţă în anul 1953 prin H.C.M. 1165/1953 sub denumirea de U.M. 03767,având drept scop asigurarea reparării tehnicii de aviaţie,a agregatelor şi aparaturii de bord precum şi fabricarea pieselor de schimb şi a SDV-urilor speciale de aviaţie.Primele capacităţi de producţie se pun în anul 1954, când practic unitatea îşi începe activitatea de reparaţii. Au intrat în funcţiune halele de reparat avioane ,motoare,forjă,turnătorie,mecanicul şef şi alte spaţii aferente activităţilor auxiliare.
De la înfăţişarea iniţială,pâna la cea actuală, modernă, a unităţii a avut loc un proces continuu de modernizare şi dezvoltare. Astfel,întreprinderea , în afara fondurilor de investiţii alocate în primii ani pentru completarea capacităţilor de producţie existente, a parcurs etape importante de dezvoltare şi modernizare. Prima etapa mai importanta a fost perioada 1972 – 1975, apoi cea din perioada 1976 – 1980 şi cea de a treia începută în anul 1983 a fost finalizată în anul 1984.
În primii doi ani de activitate ( 1954 – 1955 ) se pun în funcţiune primele capacităţi de producţie pentru repararea avioanelor militare. Dacă la început activitatea s-a rezumat la repararea de celule de avioane şi motoare , la confecţionarea unor piese de schimb, ulterior aceasta s-a extins cuprinzând şi repararea aparatelor de bord, a agregatelor componente, a utilajului de aerodrom. Odata cu cea de-a doua etapă de dezvoltare , se trece la asimilarea şi fabricarea trenurilor de aterizare pentru elicoptere şi avioane. Tot în această etapă s-au înfiinţat capacităţi de producţie pentru fabricarea buteliilor pentru gaz petrolier lichefiat şi s-au extins facilităţile de producţie auxiliare necesare. Anul 1973 marchează trecerea de la activitatea de reparaţii la cea de concepţie , proiectare şi construcţie proprie de avioane.
Ţinandu–se seama de capacitatea şi experienţa colectivului , se încredinţează unităţii construirea propriului avion românesc modern care efectuează zborul inaugural , în anul 1974.
Cea de-a treia etapa importantă în dezvoltarea întreprinderii are în vedere asimilarea şi fabricarea de serie a motoarelor cu piston pentru aviaţie, precum şi a reductoarelor de aviaţie, extinderi ale laboratoarelor de metrologie, analize fizico-chimice şi de control nedistructiv ,extinderi ale oficiului de calcul şi a departamentului de întreţinere a echipamentelor de producţie.
Schimbându-şi denumirea succesiv din U.R.A în I.R.Av., I.Av. şi în cele din urma AEROSTAR , subordonată succesiv Ministerului Forţelor Armate, Comandamentului Apărarii Antiaeriene a Teritoriului , Direcţiei Industriale Generale a Armatei apoi Ministerului Industriei Constructoare de Maşini , Aerostar a avut un curs propriu de dezvoltare , mereu în slujba clientului său principal Ministerul Apărarii Naţionale a României.
Etapele specifice de dezvoltare a societăţii au fost marcate de necesitatea de a răspunde nevoilor şi cerinţelor clientului pentru care fusese creată , pe de o parte şi de 
politica economică a ţării , pe de altă parte. Aceasta a însemnat în timp dezvoltarea progresivă a activităţilor din profilul de bază dar şi dezvoltarea unor activităţi conexe sau 
auxiliare , de exemplu : fabricarea de butelii de aragaz , piese de schimb auto , componente pentru instalaţii industriale şi agricole , motoare diesel de mica putere , etc.
Urmare a modernizării şi dezvoltării continue a capacităţilor de producţie, a activităţii de concepţie , a muncii întregului colectiv, volumul de producţie a cunoscut mereu o linie ascendentă şi un ritm rapid de creştere . Astfel producţia anului 1985, fiind de 79,13 ori mai mare decât în primul an de activitate , de 11,6 ori faţă de anul 1965 . La sfîrşitul anului 1989 volumul de producţie a depăşit 1,38 miliarde de lei..
În contextul schimbărilor ce au avut loc în economia românească după decembrie 1989 şi în conformitate cu prevederile Legii 15/1990, fostele întreprinderi de stat au fost reorganizate în societăţi comerciale şi regii autonome.
Societatea Comercială „ AEROSTAR ” S.A face parte din întreprinderile cu destinaţie specială şi cu un înalt grad de tehnologie, construite în ţara noastră pentru susţinerea industriei de apărare.
2. Curriculum Vitae

Obiective Sa lucrez intr-un mediu placut in care sa ma pot folosi de cunostintele dobandite pana acum.
Experienţă 
-ECDL Complet (Concepte generale ale Tehnologiei Informaţiilor, Utilizarea computerului şi organizarea fişerelor, Editare de text, Calcul tabelar, Baze de date, Prezentări
,Informaţie şi Comunicare)
-Certificate in Advanced English(CAE) , nivel C
-Menţiune la concursul Interjudeţean de Matematică Trident Brailă 2007
-Atestat la Informatică
-Colaborare cu firma de asigurări ASTRA SA GALAŢI.
-Voluntar al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Română, filiala Galaţi
-Certificat de Soră de Cruce Roşie
-Mentiune la Concursul Regional « Detaşamente de Intervenţie » organizat de Societatea Naţională de Cruce Roşie Română


Fisiere în arhivă (7):

 • Birotica Profesionala
  • Aerostar Site.pub
  • ASE.doc
  • bilant pe ani.mdb
  • Carte Vizita.pub
  • leaflet.pub
  • prezentare.ppt
  • situatia financiara.xls

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!