Analiza comparativă a produselor ERP Entersoft ERP și Prosys

Extras din proiect Cum descarc?

despre producator 
Entersoft S.A. este un important furnizor de solutii software pentru mediul de afaceri, care se adreseaza intreprinderilor mici şi mijlocii si departamentelor intreprinderilor mari din Sud Estul Europei. Compania a fost infiintata in anul 2002 de catre profesionisti cu mare experienta in domeniu. De atunci, Entersoft a crescut impresionant, si-a marit in mod constant numarul clientilor de prestigiu care au ales sa urmareasca operatiunile lor zilnice şi deciziile strategice, prin intermediul solutiilor si platfomei Entersoft.
Compania este listata la “Alternative Market of the Athens Stock Exchange”, avand filiale in Bulgaria si Romania si cu prezente in alte tari cum ar cele din Cipru, Sebia si Arabia Saudita. In plus, pe parcursul anului 2009 am achizitionat compania grecească Retail Link S.A. Entersoft a stabilit o retea de Partneri Certificati care asigura suport continuu de inalta calitate in sprijinul partenerilor si clientilor finali. Incepand cu luna martie 2012 Entersoft Romania este certificata ISO 9001.
Misiunea noastra este de a oferi inovatie tehnologica in mod constant, oferita prin intermediul solutiilor software integrate, dublate de servicii de inalta calitate si suport, toate pentru a asigura o eficienta maxima clientilor nostri.
Entersoft se adreseaza companiilor care prin intermediul aplicatiilor software, doresc sa aiba un avantaj competitiv fata de companiile concurente din aceeasi industrie de business. Clientii nostri sunt companii care doresc sa-si consolideze pozitia pe piata, sa-si creasca eficienta managerilor din cadrul organizatiei prin intermediul rapoartelor si analizelor oferite de sistem in timp real, toate in scopul cresterii eficientei companiei.
Factori cruciali pentru realizarea obiectivelor de mai sus sunt: 
1. Inovatie avansata tehnologica. Entersoft a fost unicul dezvoltator software - Microsoft ISV din Grecia, ce a dezvoltat un sistem software integrat de tip Business Application Software, platforma dezvoltata integral pe Microsoft ®. NET.
2. Servicii de inalta calitate. Compania are o experienta indelungata in implementari de proiecte în companii de dimensiuni medii si mari, precum si in cazul celor mici şi mijlocii. Entersoft inglobeaza concepte avansate de tip know-how si tehnologie de ultima generatie, si ofera suport imbunatatit si servicii de inalta calitate pentru clientii si partenerii de afaceri.
3. Personalul calificat . Echipa Entersoft are o experienta bogata si de lunga durata, in domeniul solutiilor software pentru mediul de afaceri si in relatia cu clientii. Acesta este unul dintre factorii de succes ai companiei in care investim constant si ne perfectionam zi de zi.
ProSys ERP 
Înfiinţată în 1994, Prosoft++ s-a impus ca lider în securizarea sistemelor informatice şi unul din cei mai importanţi producători şi furnizori de software pentru industrie şi administraţia publică. 
De-a lungul timpului, Prosoft++ şi-a propus dezvoltarea următoarelor direcţii principale de activitate: 
• dezvoltare şi comercializare software de securitate (control acces, protecţie la copiere, smart carduri, criptare etc.);
• dezvoltare de aplicaţii informatice de mare complexitate (sisteme integrate pentru întreprinderi producătoare sau firme de distribuţie, sisteme integrate pentru ministere, primării etc.);
• import şi distribuţie de echipamente şi software de bază (cititoare de smart carduri, smart carduri, medii de dezvoltare hard/soft, componente hardware);
• service harware şi software (instalări /configurări /mentenanţă pentru reţele /echipamente /aplicaţii).
• consultanţă şi training în informatică
Sediul companiei se afla in Bucureşti, ROMÂNIA
2. Analiza produselor pe diferite categorii de informaţii 
2.1. Analiză funcţională – module funcţionale componente: 
Sistemul ERP Entersoft Business Suite® coordoneaza si distribuie informatii in si despre intreaga corporatie, sustinand eficient procesele de afaceri si accesul la informatii, avand la baza multe scenarii de tip “best practices” care sporesc productivitatea si competitivitatea. 
Rapoarte analitice, in timp real, dashboard-uri si analize de tip Business Intelligence, prin intermediul unei singure surse, imbunatatesc viziunea asupra afacerii si luarea deciziilor in tip real.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza Comparativa a Produselor ERP Entersoft ERP si ProSys.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!