Analiza Informațional - Decizională a Departamentului de Contractare Ofertare a Firmei SC Miroimpex SRL

Extras din proiect

A. Cunoasterea mecanismului economic
Studiul de caz prezinta o analiza informational-decizionala a sistemului reprezentat prin departamentul de contractare ofertare S.C.Miro-Impex.S.R.L.
Obiectul de activitate si forma juridica
S.C.Miro-Impex.S.R.L a fost infiintata pe data de 09.12.1994 avand sediul social in localitatea Amara, str. Al.I.Cuza, bl.A, sc.C, parter, jud. Ialomita. Societatea este persoana juridical romana, avand forma de societate cu raspundere limitata. Durata societatii este nelimitata, cu incepere de la data inregistrarii la Camera de Comert si Industrie. Ulterior firma si-a creeat 2 puncte de lucru, unul in Pitesti, b-dul N.Balcescu, bl. S5, parter, judetul Arges si altul in Galati, str. 1 Decembrie 1918, bl.A, parter, judetul Galati. Certificatul de inregistrare contine C.U.I 6514418 J21/796/1994 si codul CAEN: 4690 care incadreaza profilul firmei in cadrul celor care practica comert cu ridicata nespecializat- intermediari si comert cu ridicata si cu amanuntul cu echipamente de lucru si protectie.
Scurt istoric
S.C.Miro-Impex.S.R.L a fost infiintata pe data de 09.12.1994. In cadrul firmei este implementat Sistemul de Management al Calitatii prin Certificat nr.027c, care certifica conformitatea Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008. SC.MIRO-IMPEX.SRL este cea mai mare firma de echipamente de protectie a muncii din judetul Arges ca volum de vanzari si are un portofoliu bogat de clienti
Furnizorii intreprinderii
S.C.Renania.S.R.L,
S.C.Mataschand.S.R.L, 
S.C.Marahami.S.R.L, 
S.C.Geoart.S.R.L,
S.C.Gimnosag.S.R.L,
S.C.Alcadibo.S.R.L,
S.C.Sigeralmer.S.R.L, 
S.C.Drimex.S.R.L
Beneficiarii intreprinderii
Printre clientii firmei enumeram: firme de constructii, uzine de productie a maselor plastic, a automobilelor, a utilajelor industriale dar si firme de transport. Cei mai importantii 2 clienti ai societatii sunt S.C. Automobile Dacia-Renault.S.A si S.C.Arpechim Pitesti.S.A. Urmatoarele firme enumerate sunt firme de transport, de constructii, sau firme care isi desfasoara activitatea pe platformele Arpechim Pitesti sau in interiorul uzinei constructoare de automobile.
S.C.Leoni.S.R.L,
S.C.Crimar-Pamico.S.R.L,
S.C.Kranz.S.R.L, 
S.C.Conarg.S.R.L,
S.C.Comesad.S.R.L,
S.C.Lazar-Company.S.R.L,
S.C.Hodlmayr.S.R.L,
S.C.Subansamble.S.R.L,


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza Informational - Decizionala a Departamentului de Contractare Ofertare a Firmei SC Miroimpex SRL.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!