Caiet de practică SC New Solutions Center SRL

Cuprins proiect

Cap. 1. Prezentarea companiei New Solutions Center S.R.L. 2
1.1 Date generale 2
1.2 Scurt istoric 2
1.3 Obiective si planul de afaceri 3
Cap. 2. Obiectul de activitate al societatii 4
Cap. 3. Desfasurarea activitatii 6
3.1 Desfasurarea activitatii pe profil 6
3.2 Etapele efectuarii unui serviciu 7
3.3 Cele mai frecvente probleme intalnite in domeniu 8
3.4 Activitatea prestata de catre practicant 9


Extras din proiect

1.1. DATE GENERALE
Firma: New Solutions Center SRL
Sediu social: Str. Combinatului, nr. 3, bl. C1, sc. 3, etaj 2, ap. 37, Galati
Magazin: Str. Siderurgistilor, nr. 26, af. SD6B-SD6C
Contact: +04 0740 15 12 09 sau +04 0744 33 88 47
Tel-Fax: 0336 104 021
Mail: newsolcenter@gmail.com
Web: www.newsolcenter.ro
NEW SOLUTION CENTER este un nume in continua dezvoltare pe piata de IT&C din Galati si este un partener de inctredere atat pentru furnizorii sai, companii de prestigiu din domeniu, cat si pentru partenerii sai din Romania.
Punctul de pornire al companiei l-a constituit ideea de a dezvolta un centru complex de solutii IT. In jurul acestei idei s-a adaugat si declaratia de misiune a companiei „COMPLET SOLUTIONS FOR YOU”, sintagma care a fost tradusa prin „solutii complete pentru tine”, cat si prin „complexitatea solutiilor oferite”, principalul scop al firmei fiind acela de a acoperi toata gama de servicii si colutii oferite clientului final. Este printre putinele firme din Galati care ofera partenerilor sai consultanta si asistenta in orice moment al zilei, indiferent de locatia dorita de acestia, fapt care o distinge clar de concurentii de pe piata IT&C.
1.2. SCURT ISTORIC
Compania a fost infiintata in anul 2005, in Galati, un puternic centru economic al tarii. Remarcand la timp dezvoltarea pietii de IT, s-a deschis o structura logistica complexa, pentru a putea onora mai prompt cererile partenerilor sai, dar si pentru a putea acoperi mai bine toata gama de utilizatori finali. In prezent compania dispune si de un parc auto consistent, pentru a putea veni in intampinarea cererilor clientilor. In acest moment compania poate acoperi prompt toata suprafata a judetului Galati. In prezent compania are aproximativ 470 de parteneri activi pe raza judetului, fapt care prezinta foarte bine dezvoltarea continua si constanta a firmei.
1.3. OBIECTIVE SI PLANUL DE AFACERI
Planul de afaceri dezvoltat a reusit sa creasca cifra de afaceri a companiei cu 40% semestrial. Printre obiectivele pe termen lung ale companiei se enumera si aceea de extindere a retelei pentru a cuprinde si judetul Braila. Manageriatul firmei a investit mereu profitul companiei in consolidarea structurii logistice si in infrastructura pentru a reusi ofertarea si oferirea unor servicii din ce in ce mai bine din punct de vedere calitativ.


Fisiere în arhivă (3):

  • Caiet de Practica SC New Solutions Center SRL
    • Caiet de Practica SC New Solutions Center SRL.doc
    • fise-de-eval-perform..doc
    • Prima pagina practica.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!