EcoSmart Transport

Extras din proiect Cum descarc?

1. Contextul proiectului
Lucrarea de fata doreste proiectarea unei platforme inteligente pentru integrarea si managementul circulatiei pe autostrazile de pe teritoriul Uniunii Europene a vehiculelor electrice si hibride.
Platforma ofera servicii de recomandare a rutelor, potrivite pentru fiecare participant al traficului, prin considerarea necesitatilor tehnice, economice si temporale, precum si prin monitorizarea continua a traficului si carosabilului. Datele utilizate vor fi obtinute prin intermediul senzorilor si camerelor video amplasate la nivelul autostrazilor si prin sistemele de monitorizare a starii tehnice a drumului, aglomerarii si a punctelor de incarcare electrica.
Schema generala a aplicatiei cuprinde toate elementele implicate in rezolvarea problemei si evidentiaza modul de interactiune al acestora, care duce de la o cerere a unui utilizator, la gasirea drumului optim:
Pentru implementarea solutiei s-a plecat de la un format european standardizat de date bazat pe modelul INSPIRE. Diagrama UML a datelor folosite pentru elementele retelei de drumuri este prezentata in diagrama de mai jos:
Pentru fiecare segment de drum, INSPIRE ofera o serie de proprietati utile in implementarea aplicatiei:
Datele utilizate de aplicatie provin de la urmatoarele surse ce folosesc framework-ul public oferit de INSPIRE si astfel faciliteaza prelucrarea datelor:
a) OpenChargeMap.io -  ofera informatii cu privire la locatiile punctelor de reincarcare publice pentru masinile electrice.
b) EV-Charging.com -  ofera informatii despre costul, disponibilitatea si distantele dintre statiile de reincarcare.
c) Data.Gov -  ofera toate informatiile cu privire la infrastructura drumurilor, starea drumurilor, indicele de aglomeratie relativ, categorii de drumuri, noduri de acces si legatura.


Fisiere în arhivă (1):

  • EcoSmart Transport.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

INSPIRE Transport Data specifications: http://inspire.ec.europa.eu/Themes/115/2892
EV-Charging data export: https://ev-charging.com/at/en/services/export
Data.Gov XML data: https://data.gov.uk/dataset/naptan
OpenChargeMap API: https://openchargemap.io/site/develop


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!