Gestiunea unei firme de închirieri costume copii - bază de date Access

Extras din proiect Cum descarc?

Am conceput o bază de date care se numeşte « Gestionarea Unei Firme de Inchirieri Costume-copii» şi esterealizată înMicrosoft Access. 
Proiectul este conceput astfel încât să-i permită utilizatorului să ţină o evidenţă clară a modelelor inchiriate,a clientilor ce au apelat la serviciile firmei,a perioadelor de inchiriere,precum si date cu legatura la preturile de inchiriere si sumele platite de clienti.
Înmomentul deschiderii bazei de date apare formularul „Pagina de start-up”.
Formularul îmi oferă posibilitatea de a lucra cu obiectele de lucru existente având posibilitatea de a vizualiza, a adăuga sau să şterg, să ordonez, să aplic filtre, să fac orice fel de modificări în baza mea de date. Se întâlnesc 3 butoane de comandă create fiecare cu câte un hiperlink către o macroinstrucţiune. Acestea au rolul de a deschide mai departe formularele respective, iar unele dintre ele se închid şi prin butonulStop. 
Daca urmez calea click FORMULARE se va deschide un formular unde găsesc formularele bazei de date.
Acestea sunt:
În FORMULARE am creat formulare care ajută la interacţionarea utilizatorului pentru a controla evoluţia programului. Proiectarea formularului se poate face fie folosind modul Design View, fie folosind Wizard. În cazul din urmă, proiectarea este foarte uşor de realizat, întrucât reprezintă un set util de casete de dialog în care utilizatorul este întrebat de unde provin datele, cum să se facă aranjarea în cadrul formularului şi ce imagine grafică să apară în fundal. Cu ajutorul acestei metode se poate crea rapidun formular cu un aspect plăcut. Totuşi, această metodă prezintă un dezavantaj: lipsa controlului direct asupra machetei şi asupra legăturilor controalelor grafice din formular. Am inserat butoane de comanda, imagini, casete combo, etichete. 
Pe această pagină găsim formularul CAUTARE AVANSATA care permite clientului găsirea costumelor existente în funcție de două criterii: prețul si numărul de piese al costumului.


Fisiere în arhivă (3):

  • inchirieri.accdb
  • Gestiunea unei Firme de Inchirieri Costume Copii - Baza de Date Access.doc
  • prima pagina.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!