Gestiunea unei Firme de Inchirieri Costume Copii - Baza de Date Access

Extras din proiect Cum descarc?

Am conceput o baza de date care se numeste << Gestionarea Unei Firme de Inchirieri Costume-copii>> si esterealizata inMicrosoft Access. 
Proiectul este conceput astfel incat sa-i permita utilizatorului sa tina o evidenta clara a modelelor inchiriate,a clientilor ce au apelat la serviciile firmei,a perioadelor de inchiriere,precum si date cu legatura la preturile de inchiriere si sumele platite de clienti.
Inmomentul deschiderii bazei de date apare formularul ,,Pagina de start-up".
Formularul imi ofera posibilitatea de a lucra cu obiectele de lucru existente avand posibilitatea de a vizualiza, a adauga sau sa sterg, sa ordonez, sa aplic filtre, sa fac orice fel de modificari in baza mea de date. Se intalnesc 3 butoane de comanda create fiecare cu cate un hiperlink catre o macroinstructiune. Acestea au rolul de a deschide mai departe formularele respective, iar unele dintre ele se inchid si prin butonulStop. 
Daca urmez calea click FORMULARE se va deschide un formular unde gasesc formularele bazei de date.
Acestea sunt:
In FORMULARE am creat formulare care ajuta la interactionarea utilizatorului pentru a controla evolutia programului. Proiectarea formularului se poate face fie folosind modul Design View, fie folosind Wizard. In cazul din urma, proiectarea este foarte usor de realizat, intrucat reprezinta un set util de casete de dialog in care utilizatorul este intrebat de unde provin datele, cum sa se faca aranjarea in cadrul formularului si ce imagine grafica sa apara in fundal. Cu ajutorul acestei metode se poate crea rapidun formular cu un aspect placut. Totusi, aceasta metoda prezinta un dezavantaj: lipsa controlului direct asupra machetei si asupra legaturilor controalelor grafice din formular. Am inserat butoane de comanda, imagini, casete combo, etichete. 
Pe aceasta pagina gasim formularul CAUTARE AVANSATA care permite clientului gasirea costumelor existente in functie de doua criterii: pretul si numarul de piese al costumului.


Fisiere in arhiva (3):

  • inchirieri.accdb
  • Gestiunea unei Firme de Inchirieri Costume Copii - Baza de Date Access.doc
  • prima pagina.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!