Google Drawings

Cuprins proiect Cum descarc?

Lista tabelelor si figurilor 3
1. Google Drawing 4
1.1 Prezentarea generala 4
1.2 Descrierea optiunilor/instrumentelor 5
Concluzii 13
Bibliografie 14


Extras din proiect Cum descarc?

1. Google Drawing
1.1 Prezentarea generala 
Google Drawings permite utilizatorilor sa colaboreze si sa lucreze impreuna in timp real pentru a crea diagrame, organigrame, harti conceptuale. Google Drawings permite sa se editeze desene simultan in timp real. Utilizatorii pot insera imagini de pe hard disk-ul local sau de pe Web, precum si forme, sageti, si text. Acestia pot muta, redimensiona,pot roti obiecte si utiliza conectori de linie. De asemenea, Google Drawings permite editarea de imagini, inclusiv decuparea, aplicarea fundalurilor si adaugarea de borduri.
Alte caracteristici includ elaborarea desenelor cu ghiduri de aliniere, prindere in grila si distributie automata. Desenele pot fi inserate in alte documente Google, foi de calcul sau prezentari. De asemenea, pot fi publicate online sub forma de imagini sau descarcate in formate standard precum JPEG, SVG, PNG sau PDF. 
Primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa deschidem Google Drive si sa cream un fisier de desene Google sau daca acesta exista deja ,dam click dreapta si pe"Google Drawings" .
Figura 2
Urmatorul pas este sa denumim desenul (putem face acest lucru apasand in partea stanga pe "Untitled drawing". Imediat langa avem doua pictograme, prima cu o stea care ne ofera o scurtatura in Google Drive si astfel putem gasi documentul mai repede. Iar al doilea ne permite sa mutam desenul intr-o alta locatie.
1.2 Descrierea optiunilor/instrumentelor 
In primul meniu numit Fisier avem urmatoarele optiuni:
- putem chiar sa deschidem un alt fisier nou, o foaie de calcul, o prezentare, un formular si un desen;
- putem face o copie;
- putem sa descarcam documentul in format tip: Microsoft Word (.docx), Format OpenDocument (.odt), Format text imbogatit (.rtf), Document PDF (.pdf), Text simplu (.txt), Pagina Web (.html, arhiva ZIP), Publicatie EPUB (.epub).;
- avem si istoricul versiunilor cu care, putem denumi versiunea actuala;
- tot aici putem sa redenumim si sa mutam fisierul
- apoi mai putem sa publicam web, sa trimitem un e-mail colaboratorilor, putem verifica cine a creat fisierul s-au mai bine zis cine e ,,proprietar", de asemenea putem sa punem in ce limba dorim si apoi sa configuram daca dorim pagina ( in aceasta sectiune avem orientarea paginii, formatul hartiei si culoarea paginii);
- si ultima procedura, putem sa printam daca dorim ceea ce vom face.


Fisiere în arhivă (1):

  • Google Drawings.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=mcafee&p=introduction+to+google+drawing#id=1&vid=499b45e2f2251623218a7ff186169f55&action=click
https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Drawings


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!