Proiect Microcontrolere

Extras din proiect Cum descarc?

1.Descriere generala
LPC 1759/58/56/54/52/51 sunt microcontrolere de baza ARM Cortex-M3 pentru aplicatii incorporate ce dispun de un nivel mare de integrare si un consum mic de energie. ARM Cortex-M3 este un nucleu de generatie viitoare care ofera imbunatatiri de sistem, cum ar fi depanare imbunatatita si un nivel mai ridicat al blocului de integrare suport.
Familia LPC1758/56/57/54/52/51 functioneaza pana la frecvente ale CPU de 100MHz.
LPC1759 functioneaza la frecvente ale CPU de pana la de 120 MHz. Unitatea Centrala de Prelucrare (UCP) la ARM Cortex-M3 incorporeaza o magistrala in 3 etape si utilizeaza o arhitectura Harvard cu o separare locala a instructiunilor de calea de date si mai utilizeaza o a treia cale pentru periferice. De asemenea UCP la ARM Cortex-M3 include o unitate de preincarcare interna care sprijina ramificatiile speculate.
Completarea periferica a LPC1759/58/56/54/52/51 include pana la 512 kB de memorie flash, pana la 64 kB de memorie de date, Ethernet MAC, Dispozitiv USB/ Host / interfata OTG, 8-canale de uz general de control DMA, 4 UART, 2 canale CAN, 2 controlere CAN, 2 controlere SSP, interfata SPI, 2 interfate de date I2 C, 2 intrari plus 2 iesiri de interfata I 2S-bus, 6 canale de 12-biti ADC, 10-biti DAC, control de motor PWM, 4 cronometre de uz general, 6-iesire de uz general PWM, ceas de timp real (RTC) cu consum foarte mic cu alimentare de la baterie separata si pana la 52 de pini I/O de uz general.
2.Caracteristici si beneficii
-Microcontrolerul ARM Cortex-M3 , care ruleaza la frecvente de pana la 100 MHz (LPC1758/56/57/54/52/51) sau pana la 120 MHz (LPC1759). O Memorie de Protectie Unita (MPU) ce sprijina 8 regiuni este inclusa.
-Memoria de programare flash poate avea pana la 512 kB. Poate fi imbunatatita cu un flash de acceleratie de mare viteza de 120 Mhz.
-Sistemul de Programare (ISP) si Aplicatia de Programare (IAP) se fac prin intermediul software- lui bootloader.
-Cipul SRAM contine:
-pana la 32 kB SRAM de pe CPU cu coduri locale /cale de date pentru inalta performanta a accesarii CPU.
-Unul sau doua blocuri de 16 kB SRAM cu cale de acces separat pentru tranzitie mai inalta. Aceste blocuri SRAM pot fi utilizate pentru Ethernet (LPC1758), USB, si DMA de memorie, precum si pentru instructiuni de uz general a procesorului si de stocare a datelor
-Opt canale de uz general pentru control DMA (GPDMA) in matricea multistrat AHB care pot fi folositi cu SSP,UART, cu convertorul digital analog si analog digital, semnale de ceas si pentru transferul din memorie in memorie.
-matricea multistrat AHB interconecteaza separat pentru fiecare cale master AHB. Masterul AHB include CPU,Controlerul de uz general DMA, Ethernet MAC (LPC1758 ) si interfata USB. Aceasta interconectare ofera comunicatii fara intarziere de arbitraj
-Spit-ul de date APB ofera debit mare transmisie intre CPU si DMA.
-Interfata seriala
-Doar la LPC1758 Ethernet MAC si interfata RMII sunt dedicate controlerului DMA.
-Dispozitivul USB 2.0 de mare viteza /gazda/controlerul OTG cu controlerul dedicat DMA si cipul PHY pentru dispozitiv.
-Patru UART cu rata fractionata baud/ FIFO intern si suport DMA.
-Un UART are control de modem I/O si RS-485/EIA-485 suport si un UART care are suport IrDA.
-Controlerul CAN 2.0B cu doua (LPC1759/58/56) sau unul (LPC1754/52/51) canale.
-Controlerul SPI sincron, serial, comunicatie full duplex si lungime de date programabila.
-Doua controlere SSP cu FIFO si abilitati multi-protocol. Interfata SSP poate fi folosita cu controlerul GPDMA.
-Doua interfete de date I2C suporta modul rapid cu o rata de date de 400 kbit / s cu recunoasterea adresei multiple si modul monitor.
Doar la LPC 1759/58/56 I2S (Inter-IC Sound) interfata pentru intrare audio digitala sau de iesire cu rata de control fractionala.
-Interfata de date I2S poate fi folosita cu GPDMA. Interfata de date I2S suporta 3 si 4 fire de date transmise si receptioneaza ca un ceas de master intrare / iesire.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Microcontrolere.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!