Raport privind Laboratoarele la Disciplina Proiectarea Sistemelor Informatice

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS
INTRODUCERE
1. ANALIZA SISTEMULUI INFORMATIONAL EXISTENT.
1.1. Studiul de ansamblu al ASEM
1.2. Esenta economico-organizatorica a problemei
2. PROIECTAREA DE ANSAMBLU A LOCATIEI WEB.
2.1. Obiectivele si cerintele locatiei Web
2.2. Definirea iesirilor locatiei Web
2.3. Definirea intrarilor locatiei Web
2.4. Determinarea bazei informationale
3. PROIECTAREA DE DETALIU A LOCATIEI WEB.
3.1. Proiectarea iesirilor locatiei Web
3.2. Proiectarea intrarilor locatiei Web
3.3. Proiectarea bazei informationale a locatiei Web
3.4. Determinarea prelucrarilor si proiectarea procedurilor automate ale SI
3.5. Realizarea programelor
CONCLUZIA
BIBLIOGRAFIE


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
Avem marea sansa sa traim una din cele mai importante si totodata rapide revolutii din istoria civilizatiei, similara ca impact, dupa unele opinii, cu cea declansata de aparitia tiparului. De aceasta data, schimbarea a fost indusa de aparitia unei noi modalitati de a partaja si disemina informatiile, prin intermediul retelei ,,World-Wide Web", accesibila de pe orice calculator conectat la Internet.
Astazi, la doar un pic peste 19 ani de la aparitia sa, Web-ul este deja la indemana chiar si a copiilor care de abia invata sa vorbeasca, ca sa nu mai amintim ca el a devenit modalitatea preferata de informare, de comunicare sau chiar de lucru pentru foarte multi oameni.
Datorita aparitiei web-ului una dintre cele mai eficiente solutii pentru crearea si promovarea imaginii pentru o companie consta in dezvoltarea unui sit web.
Prin dezvoltarea unei pagini proprii de Internet se poate prezenta compania si serviciile oferite de ea unei piete foarte largi de beneficiari. Pagina proprie de Internet permite prezentarea serviciilor pe piete noi, creand posibilitatea directa de marire a popularitatii companiei.
Informarea pietei: prin prezentarea de date legate direct sau indirect de profilul companiei poate creste nivelul de vizibilitate al companiei si serviciilor oferite. Dezvoltand propria pagina web se pot prezenta detaliat serviciile oferite, cat si compania. Utilizand noi si puternice instrumente software, se pot oferi complexe pentru plasarea pe pagina a informatiei de cele mai diferite forme: textuala, grafica, audio, video.
Proiectul dat contine trei capitole.
In primul capitol este expusa analiza sistemului informational existent din lucrare, se prezinta caracteristica unitatii social-economice (USE), explicarea trasaturilor fundamentale ale problemei respective (atat sub aspect economic, cat si sub aspect organizatoric) si a domeniului social-economic din care face parte.La sfarsitul capitolului se justifica necesitatea crearii locatiei web.
In capitolul doi este expusa proiectarea de ansamblu al SI intitulat ,,Proiectarea de ansamblu a locatiei Web", cuprinde obiectivele si cerintele SI, de asemenea sunt definite intrarile si iesirile, este determinata baza informationala.
Proiectarea de detaliu este analizata in capitolul trei, aici se proiecteaza intrarile si iesirile locatiei web, de asemenea sunt analizate entitatile bazei de date, procedurile automate si instrumentele utilizate.
Informatizarea societatii presupune aparitia unor pagini web ca surse de informatii publice accesibile, care ar permite informarea celor cointeresati. Sit-ul web al companiei raspunde unor asemenea cerinte.
1. ANALIZA SISTEMULUI INFORMATIONAL EXISTENT
1.1. Studiul de ansamblu al ASEM
"Economia de piata spre care tindem impune o schimbare de mentalitate si, implicit, crearea unui nou Sistem Educational in plan didactic pe de o parte, si in plan stiintific pe de alta parte. Aceasta este premisa de la care s-a pornit pe drumul edificarii unui nou asezamant universitar, destinat, in exclusivitate, invatamantului cu profil economic."[2].
Academia de Studii Economice din Moldova a fost fondata in anul 1991, institutie cu profil educational si de cercetare subordonata, la ora actuala, Ministerului Invatamantului si Educatiei. Ea functioneaza "in baza Constitutiei Republicii Moldova, a Legii Invatamantului, a unor prevederi speciale ale legislatiei in vigoare, acordurilor si conventiilor internationale, precum si in baza propriilor reglementari si hotarari, inclusiv a Statutului si a Cartei A.S.E.M., adoptata de catre Senat la 24 mai 1996". Organul suprem de conducere este Senatul, care se alege pe un termen de cinci ani. Activitatea operativa este dirijata de Biroul Senatului, alcatuit din rector, prorectori si secretarul stiintific. Prin Hotararea Guvernului Republicii Moldova din august 1998, a fost transmis la balanta A.S.E.M. Colegiul National de Comert, afiliat pana la aceasta data numai din punct de vedere metodic. Astfel, in prezent, in cadrul Academiei activeaza: 
-Sase facultati:
Business si Administrarea Afacerilor; Economie Generala si Drept; Contabilitate; Finante; Economie Mondiala si Relatii Economice Internationale; Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. 
-Colegiul National de Comert;
-Un departament stiintific; 
-Un serviciu de relatii externe;
-Centre de cercetare si perfectionare a cadrelor;
-Un departament de informatica;
-O biblioteca bogata in literatura cu profil economic in diferite limbi: romana, rusa, engleza, franceza, germana, spaniola, italiana.
-Un complex editorial-poligrafic;
-Un complex sportiv;
-Un centru curativ-consultativ;
-Aparatul administrativ.


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport privind Laboratoarele la Disciplina Proiectarea Sistemelor Informatice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!