Repozitionarea BitDefender

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Istoric BitDefender.
2. Noiembrie 2001 - lansarea a noi standarde de securitate.
3. AVX (AntiVirus eXpert) versus BitDefender:
- Necesitatea trecerii de la AVX la BitDefender.
- Tendintele pietei.
- De ce noiembrie 2001 ?
- Targetul.
- Noile solutii BitDefender - produsele corporate.
- Logo-ul, sloganul si grafica BitDefender.
4. Diferentiatori BitDefender fata de alti antivirusi.
5. Comunicarea pe piata romaneasca si pe pietele externe : publicitatea online. 
Comunicarea B2B (Business to Business) si B2C (Business to Customer).
6. Un concept creativ : BitDefender in cinematografe.
7. Rezultate. Pozitia BitDefender astazi.
Concluzii
Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

1. Istoric BitDefender
BitDefender reprezinta produsul unuia din cele patru departamente ale companiei romanesti SOFTWIN. Detinind o tehnologie inovativa si de incredere, cit si servicii excelente, divizia de securitate BitDefender tinde sa ajunga pina in 2005 in topul primilor 10 jucatori din lume privind cota de piata in domeniul Software pentru Securitatea Informatiilor. Proiectate sa asigure protectie completa pentru sistemele si retelele corporatiilor, solutiile BitDefender sunt primele care pe linga protectia antivirus, includ si o solutie de Personal Firewall cu functionalitati cum ar fi blocaj comportamental, restrictionarea accesului la anumite situri, managementul confidentialitatii. Divizia de securitate a datelor se specializeaza totodata in asigurarea de servicii de calitate destinate stabilirii politicilor de securitate a continutului in retelele companiilor.
BitDefender Professional, produsul de marca al companiei, este al treilea produs de acest gen din lume care a obtinut certificare ICSA pentru Windows XP si primul care a fost premiat de catre Academia si Comisia Europeana pentru inovatiile sale. Acordat pentru anul 2003, European Information Society Technology Prize certifica faptul ca tehnologia BitDefender reprezinta cel mai bun antidot impotriva noilor amenintari la adresa calculatoarelor. 
Scurt istoric :
Anul infiintarii
1996 - AVX pentru platforme DOS/Windows 9x
Prima certificare
Binary 1998 - Cea mai buna realizare software
Recunoastere pe plan mondial
Aprilie 1999 - 100 % Virus Test Center, Hamburg, Germania
Validare
Mai 2001 - Certificare ICSA Labs.
Noiembrie 2001
Trecerea AVX -> BitDefender (lansarea a noi produse - produsele corporate).
BitDefender este singurul antivirus prezent in editia aniversara a VirusBulletin (Londra, Anglia), editie distribuita gratuit participantilor la aceasta conferinta. Este clasat pe primele locuri in toate forumurile de testare on-line : ZDNet, Yippie, NTWare etc. Cel mai sever in evaluari dintre acestea, portalul Tucows = conglomerat de 800 de situri, cu peste 6.5 mln. de vizitatori unici pe luna, recunoaste AVX ca singura solutie antivirus recomandata.
BitDefender este inclus printre primele 6 solutii de securitate din lume de catre cel mai important forum de securitate din lume, SecurityFocus.
2. Noiembrie 2001 - lansarea a noi standarde de securitate
Anul 2001 a adus cea mai mare schimbare realizata pina atunci : SOFTWIN lanseaza noi standarde de securitate. Pe data de 6 noiembrie 2001, la Bucuresti, Softwin prezinta un nou standard pentru produsele de securitate. BitDefender va reprezenta de acum incolo nu numai o exceptionala solutie antivirus, ci o suita complexa, menita sa acopere toate nevoile de securitate ale unei companii. Produsele AVX - Antivirus eXpert, recunoscute atunci pentru a fi primele din lume care au oprit atacurile Nimda (virus) prin realizarea de unelte speciale de dezinfectare, au devenit atunci o suita destinata sa ofere protectie pentru fiecare bit de informatie din sisteme sau retele informatice, numita BitDefender.


Fisiere in arhiva (1):

  • Repozitionarea BitDefender.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!