Nanomateriale

Cuprins proiect Cum descarc?

1.Introducere
2. Nanoprodusele pe santierele de constructii
3. Oxidul de aluminiu (Al2O3)
3.1 Proprietati
3.2 Structura
3.3 Obtinere
3.4 Utilizare
4.Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

Nanostructurile au o dimensiune intermediara intre structurile moleculare (dimensiunea unei molecule este de 10^-10m) si structurile microscopice masurate in microni (10^-7m) adica de 0,1-100 nm. Ele contin un numar foarte mare de atomi. 
Privite ca molecule, nanostructurile sunt prea mari pentru a putea fi modelate cu metodele mecanicii cuantice. Privite ca materiale, sunt mult prea mici si prezinta caracteristici ce nu sunt observabile la structurile macroscopice . 
Notiunea de nanostructura combina concepte diferite: dimensiune mica, raport arie (interfete) si volum mare, densitate mare, interactiuni electromagnetice puternice.
Cota de piata totala a nanoproduselor in industria constructiilor este mica si se considera a fi aplicata pe pietele de nisa. Totusi se asteapta ca aceasta cota sa creasca in viitorul apropiat,iar nanoparticulele sa joace un rol important ca baza a proiectarii, dezvoltarii si productiei de materiale pentru industria constructiilor.
Nanoprodusele pot fi deja gasite in principiu in aproape fiecare parte a unei case sau constructii obisnuite. 
Nanoprodusele indicate in general la cimenturi si betoane, izolatii si materiale izolante.
Nanoparticulele mentionate cel mai des sunt polimerii de fluorura de carbon (CF-),dioxid de titaniu (TiO2), oxid de zinc (ZnO), silicati (sau fum de silice; SiO2), argint (Ag), si oxid de aluminiu (Al2O3).
Oxidul de aluminiu (Al2O3) se foloseste in izolatii pentru a interactiona cu materialul liant si pentru a conferi izolatiilor respective rezistenta deosebita la zgarieturi.


Fisiere in arhiva (1):

  • Nanomateriale.pptx

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!