Acoperisuri Verzi

Cuprins proiect Cum descarc?

- Introducere
- Scurt istoric
- Tipuri de acoperisuri verzi
- Sistemul constructiv al unui acoperis verde
- Avantajele unui acoperis verde
- Dezavantajele unui acoperis verde
- Acoperisuri verzi in lume
- Stiati ca?
- Concluzii
- Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

Continua crestere si expansiune pe orizontala a oraselor si zonelor inconjuratoare duc la cresterea stresului populatiei. Transformarea spatiile verzi din cartiere in mall-uri si alte constructii duc de asemenea la cresterea stresului.
Cum toate aceste cresteri cu influente negative sunt inevitabile, o solutie viabila este necesara pentru a micsora impactul asupra mediului. Din ce in ce mai multi arhitecti si dezvoltatori au ajuns la concluzia ca acoperisurile verzi pot fi solutia.
Primele acoperisuri verzi consemnate in istorie sunt faimoasele Gradini suspendate ale Babilonului, construite in jurul anului 500 i.Hr. construite de regele Nabucodonosor al II-lea.
 In secolul XIX, acoperisul verde, in special gradina de acoperis, revine in arhitectura occidentala, fiind insa destinat exclusiv clientelei cu dare de mana. 
In secolul XX trendul continua, accelerandu-se in perioada postbelica si aproape exclusiv in Germania si tarile din spatiul cultural de limba germana, datorita unui cumul de factori precum constiinta ecologica pronuntata si presiunea grupurilor ecologiste.


Fisiere in arhiva (2):

  • Acoperisuri Verzi.ppt
  • Acoperisuri Verzi.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!