Analiza Fizico-Chimica a Apei

Extras din proiect Cum descarc?

ANALIZA FIZICO-CHIMICA A APEI
1.GENERALITATI APARATE DE MASURA:
Aparatele de masura constituie componentele cele mai importante ale sistemului informational inten.Marimile fluxurilor de energie au dimensiunea de putere(Watt;kW)sau de energie J,kJ) continutul de energie fiind in general legat de debitul sau cantitatea de material purtator de energie.
Energia electrica intrata intr-un contur de bilan este masurata indirect cu voltmeter si ampermetre sau direct cu wattmeter.Aparatele sunt montate fie direct pe circuitele de forta,fie indirect prin intermediul transformatoarelor de masura.Ele sunt simple precise relative,ieftine si usor de intretinut si verificat.
Montarea lor se poate face rapid si nu necesita intotdeauna oprirea alimentarii cu energie in aval.
Debitmetrele pentru fluide prezinta o mare diversitate de modele avand la baza mai multe principii de functionare si uneori mai multe solutii derinvand din aceleasi principiu.
Cele mai cunoscute debitmetre de fluide sunt:
-cu diafragme sau alte dispozitive de strangulare(ajutaje,venturi,vortexuri,cu ultrasunete electromagnetice si contoare volumetrice.
Instalarea corecta a aparatelor de masura este importanta deoarece ea poate influenta atat precizia de masurare cat si fiabilitatea aparatului.Legatura intre aparatele de masura si centrul de colectare si prelucrare a datelor masurate se poate realiza in urmatoarele moduri:
-indicatiile aparatului de masura sunt citite de catre un operator,inscrise pe o fisa tip si trimise la centrul local de prelucrare unde sunt descarcate manual.
-unul sau mai multe aparate de masura sunt cuplate cu un sistem portabil de achizitie de date care dupa depasirea capacitatii acestuia de inmagazinare este inlocuit de catre un operator cu un alt aparat si apoi dus la centrul de colectare pentru descarcare automata.
Monitorizarea consumurilor de purtatori de energie nu consta doar in simpla masurare si inregistrare a cantitatii ci eventual si a parametrilor de livrare in scopul facturarii.Frecventa citirilor tipul inregistrarilor si eventual conceptia sistemului automat de achizitie si transmitere a datelor trebuie adaptat atat necesitatilor locale cat si evolutiei consumului de energie in raport cu principalii factori de influenta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Fizico-Chimica a Apei.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!