Analiza Activitatii Comerciale la Nivelul Firmei Impact Developer&Contractor SA

Cuprins proiect Cum descarc?

1. PREZENTARE FIRMEI IMPACT Developer@Contractor S.A. 3
1.1. Denumire si localizare. Forma juridica de constituire. 3
1.2. Scurt istoric 4
1.3.Capital social 5
1.4. Conducerea si personalul firmei 5
2.DESCRIEREA ACTIVITATII CURENTE 6
2.1 Oferta firmei 6
2.2 Principalii furnizori 12
2.3.Dotarea tehnico-materiala 12
3. PIATA ACTUALA 14
3.1. Clientii 14
3.2. Concurentii 15
3.3. Pozitia produselor/serviciilor firmei comparativ cu cele ale concurentilor 17
3.4.Cotele de piata ale firmei 18
3.5. Activitatea de promovare si mijloace promotionale folosite 19
4. ANALIZA STRATEGICA A ACTIVITATILOR FIRMEI 20
4.1. Analiza SWOT 20
4.2. Analiza BCG (Boston Consulting Group) 21
5. STRATEGII DE PIATA ALE FIRMEI. 23
5.1 Strategii competitive 23
5.2. Strategii de consolidare/retragere 23
6. POLITICI SI STRATEGII COMERCIALE LA NIVELUL FIRMEI 24
6.1 Politica de aprovizionare 24
6.2. Politica de pret 24
6.3. Serviciile comerciale 25
CONCLUZII SI PROPUNERI 26
BIBLIOGRAFIE 27


Extras din proiect Cum descarc?

1. PREZENTARE FIRMEI IMPACT Developer@Contractor S.A.
1.1. Denumire si localizare. Forma juridica de constituire.
IMPACT Developer & Contractor S.A. cu sediul in Bucuresti, Bdv Expozitiei Nr.1 este o societate comerciala pe actiuni, inregistrata in registrul comertului din Bucuresti sub nr. J40/1233/1999, cod fiscal 1553483, cu capital integral privat, ce activeaza in domeniul dezvoltarii de proiecte imobiliare complexe.
Obiectul principal de activitate al companiei IMPACT S.A. este "constructii de cladiri si lucrari de geniu"(CAEN 4521). Actul constitutiv al societatii prevede, de asemenea si o serie de activitati secundare pe care societatea fie le desfasoara, fie le poate desfasura in urma obtinerii autorizatiilor prevazute de lege pentru astfel de activitati.
Principalele activitati derulate de Impact S.A. sunt cele de constructie ansamble rezidentiale, constructie de cladiri de birouri si blocuri de locuinte si inchirieri cladiri de birouri.
1.2. Scurt istoric
Infiintata in 1991, prin subscriptie publica, IMPACT SA este din anul 1996 cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii .
Compania participa la evenimentele importante din domeniul imobiliar, atat in tara, cat si in strainatate. Compania a fost infiintata in anul 1991 prin subscriptie publica. Identificand evolutia pietei din acea perioada, activitatea de baza a companiei a fost pana in anul 1995 inchirierea si mentenanta vilelor de lux in zone rezidentiale si centrale din Bucuresti. 
In anul 1995 IMPACT S.A. Developer & Contractor a introdus pe piata din Romania conceptul de ansamblu rezidential o data cu demararea ansamblui ALFA. Pe parcursul celor 15 ani de existenta, compania IMPACT a inregistrat numeroase succese: 16 ansambluri rezidentiale, peste 1700 de case construite la standarde de calitate occidentala, peste 100 de distinctii obtinute, extindere la scara nationala Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti 
In prezent, principalele categorii de servicii oferite de companie sunt dezvoltarea de proiecte imobiliare complexe: ansambluri de locuinte, cladiri de birouri moderne cat si spatii destinate comertului sau platforme logistice. Totodata, IMPACT Developer & Contractor S.A. ofera solutii financiare proprii si consultanta de specialitate pentru contractarea imobilelor din oferta de produse a companiei. 
In cei 15 ani de activitate compania IMPACT a actionat in directia diversificarii tipurilor de servicii oferite, activitatea avand ca directii principale oferirea de solutii de locuire in zone rezidentiale si spatii de birouri prin construirea cladirii Construdava Business Centre . In acelasi timp, IMPACT a demarat programe de dezvoltare imobiliara pentru vile cu vanzarea in rate adresate atat tinerilor, cat si familiilor din clasa medie.
1.3.Capital social
Compania imobiliara Impact si-a majorat in luna iunie 2006 capitalul social cu suma de 20,35 milioane lei. Astfel, capitalul social al companiei a atins valoarea de 100 milioane RON, majorarea de capital efectuandu-se prin emiterea unui numar de 203.471.799 actiuni noi cu o valoare nominala de 0,1 lei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Activitatii Comerciale la Nivelul Firmei Impact Developer&Contractor SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!