Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile

Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Tema aleasa pentru acest proiect este "Analiza comparativa a calitatii telefoanelor mobile"pentru a pune in valoare calitatea si caracterul practic al acestora. 
Am ales in cadrul lucrarii noastre sa comparam 6 telefoane din categoria telefoanelor cu procesor Android, intrucat sunt cele mai cautate pe piata. De asemenea telefoanele au devenit un bun necesar in viata tuturor, care ne usureaza traiul.
Am inceput prin prezentarea telefoanelor si alegerea produsului de referinta, dupa care am intocmit nomenclatorul general de proprietati si am extras nomenclatorul optim de caracteristici de calitate. Am aplicat tabelul de conversie in cazul caracteristicilor atributive complexe, am calculat indicii de calitate si am stabilit importanta fiecarei caracteristici de calitate prin metoda matricei si investigatia facuta de specialisti. In final am calculat indicatorul complex de calitate pentru a realiza un clasament al produselor din punct de vedere al calitatii si am calculat de asemenea raportul calitate-pret. 
1.Alegerea grupei de marfuri
1.Samsung Galaxy S8;
Pret-2999 lei
Are integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid si creste eficienta bateriei. De asemenea, exista posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare si poate fi folosit chiar si in conditii de praf si ploaie datorita standardului IP68.
2.LG G6; 
Pret-1999 lei
Este echipat cu un display FullVision si ofera o experienta cinematografica captivanta. Telefonul poate fi luat oriunde datorita rezistentei sale deosebite IP68.
3.Huawei P10 Lite;
Pret-1149 lei
Noua baterie 3000 mAh se incarca mai repede si dureaza mai mult. O incarcare de 10 minute are 2 ore de vizionare video, ceea ce inseamna ca distractia nu se opreste niciodata.
4. ASUS ZenFone;
Pret-599 lei
Este primul smartphone din lume echipat cu tehnologie de infrumusetare in timp real, optimizata hardware. Datorita pixelilor de dimensiuni mari, pentru sensibilitate la lumina de 2X mai buna si blitz-ului LED de intensitate redusa pentru selfi-uri, clipurile video de tip selfie nu au fost niciodata mai clare si luminoase.
5. Allview A8 Lite;
Pret-249 lei
O durata de viata mai lunga a bateriei, o experienta multitasking imbunatatita si o personalizare in detaliu a interfetei telefonului.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza comparativa a calitatii telefoanelor mobile.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!