Analiza comparativă a mărfurilor electrocasnice

Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
Analiza comparativa a calitatii marfurilor consta in aplicarea unor metodologii adecvate ce presupun compararea a doua sau mai multe marfuri pe baza caracteristicilor lor reprezentative.
Tema aleasa pentru acest proiect este "analiza comparativa a calitatii masinilor de spalat rufe" pentru a pune in valoare calitatea si caracterul practic al acestora. Motivatia acestei alegeri este aceea ca in ziua de azi, masinile de spalat rufe reprezinta un factor foarte important in viata noastra. 
Masina de spalat este una din inventiile cele mai utile ale epocii noastre. Inca de la primele modele, aceasta masinarie s-a dovedit a fi foarte practica, facilitandu-ne viata intr-un mod foarte rapid.
Scopul acestei analize comparative este sa-l ajute pe consumator in achizitionarea de produse care sa satisfaca nevoile acestuia la un pret cat mai mic. Ceea ce prezinta importanta pentru consumator este raportul calitate/pret. Analiza comparativa isi propune sa informeze obiectiv consumatorii privind caracteristicile de calitate ale produselor, caracteristici ce participa la realizarea calitatii unui produs.
Obiectivele care se urmaresc prin analiza comparativa sunt urmatoarele:
-stabilirea performantelor diferitelor modele de produse;
-caracterizarea produselor din punct de vedere al caracteristicilor de calitate;
-alegerea produsului optim.
ANALIZA PIETEI PRODUSULUI MASINA DE SPALAT RUFE
1.1. Oferta magzinului Flanco referitoare la produsul analizat
In magazinul Flanco am regasit urmatoarele marci de masini de spalat rufe:
-Whirlpool;
- LG Group;
- Electrolux;
- Beko;
- Arctic.
Arctic este o companie producatoare de electrocasnice din Romania, infiintata in 1968 la Gaesti. In 2010, 80% din productie a fost directionata catre 59 de tari din Europa, Africa si Asia. Capacitatea de productie a fabricii a crescut de la 400.000 de unitati in 2001 la 1,4 milioane de unitati in 2010 si 2,5 milioane de unitati in 2013. Arctic este lider pe piata de produse electrocasnice din Romania, cu o cota de piata de 35%.
Whirlpool este o companie producatoare de electrocasnice din Statele Unite, infiintata in anul 1911. Whirlpool este cel mai mare producator de electrocasnice din lume, cu afaceri de 19 miliarde de dolari anual si 70.000 de angajati. In anul 1929 a fost realizata prima masina automata de spalat marca Whirlpool.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza comparativa a marfurilor electrocasnice.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!