Aplicatii ale Sistemelor Informatice ERP

Cuprins proiect Cum descarc?

1. PREZENTAREA SC. KILLER S.R.L. 3
2. PREZENTAREA SISTEMULUI INFORMATIC ACTUAL 4
3. DESCRIERE HERMES SFA 5
4. DESCRIERE NEOMAGER 7
5. DESCRIERE ERP SIRIUS 7
6. IDENTIFICAREA PROBLEMELOR CARE POT FI REZOLVATE PRIN IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM ERP/CRM 8
7. ANALIZA OFERTELOR ERP/CRM SI ALEGEREA UNUI SISTEM CARE SA RASPUNDA CEL MAI BINE CERINTELOR 9
8. APLICATIA NEOMANAGER 4.0 IN 12 PASI 10


Extras din proiect Cum descarc?

1. PREZENTAREA SC. KILLER S.R.L.
Am ales aceasta firma pt.ca am vizitat-o si m-a impresionat expansiunea rapida ,atentia si respectul manifestat fata de clienti si faptul ca firma este client " Transart ", unul dintre pionierii mobilitatii in Romania ca solutii informatice pentru mediul de afaceri .
S.C. KILLER S.R.L.,societate cu capital privat , are ca obiect de activitate abatorizarea animalelor si prelucrarea produselor din carne.Societatea este situatea la marginea comunei Horodnic de Jos pe drumul judetean Radauti-Putna .
Compania Killer , fondata in anul 1995 ,plecand de la o capacitate de productie de cca 500 kg/zi acoperita prin cateva sortimente, a ajuns la o productie de cca 10 to/zi, diversificand si acoperind intreaga gama de produse preparate din carne.Unitatea a beneficiat de un program de modernizare si retehnologizare SAPARD finalizat in august 2006, prin care au fost extinse si modernizate atat spatiile de productie prin achizitionarea de noi utilaje si echipamente , precum si spatiile de depozitare si desfacere.
In 2008 a fost finalizata o alta investitie ,ce consta intr-o unitate de abatorizare utilata conform standardelor europene, avand autorizare pentru comert intracomunitar. Are implementat sistemul de management integrat, managementul calitatii 9001:2008 si cel de siguranta alimentara 22000:2005 conform standardului HACCP.
Firma isi desfasoara activitatea pe baza unor documente intre care amintim :certificatele de sanatate ale animalelor sacrificate,facturi fiscale,chitante,dispozitii de plata,avize de plata si monetarul in relatiile cu furnizorii individuali de materie prima.
Compania Killer realizeaza distributie pe judetul Suceava si judetele limitrofe: Botosani si Neamt. 
La nivel national, a fost analizata performanta financiara a celor mai mari 3.000 de companii, din care mai mult de jumatate sunt detinute de antreprenori romani. In prima faza au fost analizate firmele care au derulat anul trecut afaceri intre 3 si 15 milioane de euro. Castigatoare a fost firma SC Killer SRL Suceava, cu obiect de activitate procesare carne .
An
Bilant Cifra
Afaceri
Mil.ron Profit
Mil.ron Datorii
Mil.ron Active
Imobilizate
Mil.ron Active
Circulante
Mil.ron Capitaluri
Proprii
Mil.ron
2013 552 534 358 120 991 180 
Un prim aspect avut in vedere , care influenteaza mediul economic , este raspunderea firmei pentru elminarea rezidurilor si depozitarea deseelor rezultate din activitatea de productie.Firma este dotata cu cisterne de evacuare si bazine de decantare. Un alt aspect avut in vedere de firma, este piata de nevoi ;cum ar fi piata persoanelor care au nevoie de o alimentatie dietetica(produse bazate pe carne de vita sau chiar de pasare)
Societatea a avut in obiectiv nevoia oamenilor de hrana ,dar si dorinta de recreere in care un loc important il ocupa unele preparate specifice recrerii in mijlocul naturii (mititei, gratare, diverse aperitive).In felul acesta este asigurata desfacerea si chiar cresterea vanzarilor.
Activitatea de marketing pe piata consumatorilor se realizeaza de catre administrator ,inginerii de productie si personalul de la sectorul vanzari care au mai avut in vedere cererea fluctuanta care variaza de la un anotimp la altul,de la o zi la alta,in functie de perioada posturilor si pe de alta parte supracererea in perioada sabatorilor mari de peste an.
Intreg personalul firmei,pe baza experientei acumulate in timp , a inteles ca produsul - elementul de baza al mixului de maketing-reprezinta oferta fundamentala a firmei si include calitatea, aspectul, caracteristicile si modul de ambalre.
Calitatea este asgurata de inginerii si maistri cu o calificare adegvata care asigura respectarea stricta a retetarului si confidentialitatea acestuia .Aspectul produselor este imbietor ,apetisant.Cu privire la caracteristici se observa o dozare corespunzatoare a procentului de carne si a celui de grasime in favoarea primului,se folosesc conservanti ,arome si aditivi intr-o proportie rezonabila.
Modul de ambalare are in vedere valoarea utilitara pentru consumator si promovarea imaginii firmei si a marcii.
Avand in vedere profilul firmei, etichetarea are un rol important in prezentare si desfacere.Pe de o parte legea obliga firma sa eticheteze produsul cu data valabilitatii si natura produsului,pe de alta parte clientul capata incredere intr-un produs etichetat corespunzator. 
Societatea ''KILLER'' a actionat in stabilirea pretului pozitionand produsele pe mijlocul pietei.Utilizand concurenta incrucisata pret-calitate a oferit produse de calitate superioara la un pret moderat asa incat cumparatorii interesati si de calitate au suportat usor efortul de a oferi un pret mediu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Aplicatii ale Sistemelor Informatice ERP.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Suport de curs SIMACT Lect. Dr. Laura Danilescu
www.aut.upt.ro/staff/diercan/
www.killersrl.ro
ro.wikipedia.org
http://www.soft-erp.ro/
http://www.firme.info/


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!