Dezvoltarea SC SEASONS 4U SA

Extras din proiect Cum descarc?

1.1 Denumirea, forma jurdica, obiectul de activitate, sediul si durata societatii.
Societatea constituita este persoana juridica romana si va functiona potrivit reglementarilor legale privind societatile comerciale, respectiv Legea nr. 31/1990, modificata si completata cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.32/1997.
Societatea poarta denumirea de societatea comerciala SEASONS 4U S.A. si este inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J22/1736/2002, avand Codul unic de inregistrare nr. 30.47.687 si cod de identificare fiscala nr. RO 3047687. In orice act, scrisoare sau publicatie care provine de la societate , trebuie sa se mentioneze: denumirea, forma juridica, sediul social, nr. de inmatriculare la Registrul comertului, codul fiscal. Partile contractante convin sa constituie o societate comerciala avand forma juridica de societate pe actiuni. Ea a luat fiinta prin reorganizarea si privatizarea unei intreprinderi comerciale cu capital de stat.
Sediul social al societatii este in Iasi, strada Bucsinescu nr. 14, judetul Iasi, Romania. Sediul social al societatii se va putea schimba in orice loc din Romania, pe baza hotararii Adunarii Generale a Actionarilor si a efectuarii formelor legale aferente. In baza hotararii adunarii generale a asociatilor , societatea va putea sa-si deschida birouri si sucursale , reprezentante , agentii sau alte sedii secundare in Iasi sau in alte orase din tara sau din strainatate.
Societatea va functiona pe o durata de timp nedeterminata , cu exeptia cazului cand adunarea generala a asociatilor stabileste altfel.
Obiectul de activitate al societatii consta in urmatoarele :
Comert
-comerializare cu amanuntul de marfuri textile, incaltaminte pentru femei si barbati. Comercializarea tuturor bunurilor si produselor provenite de la terti se face en-detail prin magazinele proprii din Iasi.
Import-export 
-import-export en-detail al tuturor produselor mentionate in aliniatul precedent, cu respectarea conditiilor prevazute de legea romana
Prestari de servicii 
-servicii de depozit si consignatie, de transport de marfuri si de persoane in trafic intern si international cu mijloace proprii sau inchiriate , expeditii de bunuri la domiciliul clientului;
-casa de moda , design vestimentar, organizare de expoziti, reclame si publicitate;
-intermedieri in afaceri prin contracte de comision ; reprezentare prin contracte de mandat si agent in numele si pe seama altor persoane juridice si/sau fizice, ori in numele si pe seama altor persoane juridice si/sau fizice ori in nume propriu si pe seama/socoteala reprezentantului; studii de marcketing , management, etc.si orice activitati conexe (auxiliare) cu obiectul societatii , inclusiv publicitate pentru promovarea imaginii societatii pe piata;
-activitati cu caracter social pentru personalul propriu;
In realizarea obiectului sau , societatea va putea incheia contracte de colaborare sau / si de cooperare cu persoane fizice si/sau juridice romane si straine.
Obiectul principal al societatii
Activitatea principala ce va fi desfasurata de societatea comerciala SEASONS 4U o constituie comercializarea en detail a confectiilor si a incaltamintei pentru femei si barbati prin intermediul magazinelor proprii.
Domeniul principal de activitate al societatii este, Cod CAEN 5242- Comert cu amanuntul al imbracamintei si cod CAEN 5243 - Comert cu amanuntul al incaltamintei si articolelor din piele.
1.2. Capitalul social si actiunil societatii
Capitalul social este de 99.000 RON si este divizat in 82.500 actiuni. 
Datele de identificare ale fiecarui actionar, aportul fiecaruia la capitalul social, numarul de actiuni la care are dreptul fiecare, cota de participare din totalul capitalului social, sunt cele cuprinse in registrul actionarilor tinut de societatea de registru independent desemnata contractual intr-un astfel de scop. 
Capitalul social va putea fi majorat sau diminuat pe baza hotararii adunarii generale a actionarilor si/sau prin decizia consiliului de administratie. Reducerea capitalului social va putea fi facuta numai dupa trecerea a doua luni din ziua in care a fost publicata in Monitorul Oficial. Hotararea de reducere va trebui sa respecte limita minima de capital necesara functionarii societatii prevazuta in Art. 30 din Legea nr. 31/1990 cu actualizarile ei. De asemenea, la publicare trebuie mentionate motivele pentru care se face reducerea si procedura care va fi aprobata pentru aceasta reducere.
Consiliul de administratie este in drept sa decida majorarea capitalului social prin incorporarea unor rezerve statutare si a altor rezerve, constitutite in conditiile actelor constitutive, ale dispozitiilor legale si ale hotararilor adunarilor generale ale actionarilor, in masura in care apreciaza ca necesara si oportuna o astfel de decizie. 
Actiunile emise de societate sunt la purtator, de valori egale. Valoarea nominala a unei actiuni este de 1,2 RON lei. Actiunile acorda actionarilor drepturi egale, cu exceptia situatiilor in care, prin Actul constitutiv, se va limita dreptul de vot in adunarea generala a actionarilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvoltarea SC SEASONS 4U SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* Pretul este fara TVA.


Hopa sus!