Studiu privind Satisfactia Consumatorilor Meli Melo - Paris

Extras din proiect Cum descarc?

Cap. I PREZENTAREA FIRMEI
Meli Melo este de fapt o afacere impartita in 3 firme. Prima este GamaBell (reteaua de magazine Meli Melo), a doua este Appolo Mod (reteaua de magazine din Hypermarket-uri si cosmetice) iar a treia are reteaua de magazine Bamboo.
Compania Gamabell Exim SRL s-a infiintat in anul 1997, cu actionariat francez, si si-a directionat inca de la inceput toate eforturile catre satisfacerea si loializarea clientilor prin furnizarea unor bijuterii si accesorii fantezie care respecta cele mai inalte exigente in materie de calitate si design. Compania, prin brandul sau Meli Melo - Paris, se angajeaza ferm sa se orienteze intotdeauna catre satisfacerea nevoilor clientilor sai, prin profesionalism si atitudine.
Compania GamaBell Exim S.R.L, detinatoarea brandului Meli Melo - Paris, a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, constituind premisa unei vaste retele de magazine, deschise in Romania si Europa de Est.
Meli Melo - Paris are la baza angajamentul ferm fata de profesionalism si orientarea catre satisfacerea nevoilor clientilor, principii dupa care se ghideaza in continuare. 
Cea mai mare realizare a companiei o reprezinta loializarea clientilor si stabilirea unei relatii de lunga durata cu acestia, bazata pe incredere, fidelizare si recunoastere reciproca.
Dezvoltarea companiei si mentinerea pozitiei de lider pe piata romaneasca de bijuterii si accesorii fantezie pentru femei sunt reflectate in filosofia brandului Meli Melo - Paris: definirea elegantei, rafinamentului si personalitatii femeii moderne si oferirea produselor de care aceasta are nevoie pentru a se pune in valoare.
Dezvoltarea permanenta a companiei are la baza know-how-ul francez, adus de cei doi actionari: Hubert Larmaraud si Stephane Dumas.
Domeniul de activitate al societatii Gamabell Exim il reprezinta comercializarea, sub marca Meli Melo - Paris, a produselor: bijuterii fantezie din materiale neconventionale, argint sau placate cu aur; accesorii par; accesorii vestimentare pentru femei
De-a lungul timpului s-au facut eforturi considerabile pentru a aduce produse in corelatie cu moda de la Paris, respectandu-se tendintele frantuzesti. S-a incercat sa i se ofere femeii posibilitatea sa gaseasca intr-un magazin acele produse care sa ii confere un plus de eleganta si, in acelasi timp, un mod de a-si exprima personalitatea.
Numele Meli Melo provine din limba franceza si inseamna amestec, confuzie. Sloganul "Meli Melo ...vorbeste despre tine" se refera la faptul ca felul in care o persoana isi accesorizeaza o tinuta poate spune multe despre aceasta. Accesoriile ofera unei femei un plus de eleganta, rafinament, gratie.
Meli Melo - Paris prezinta o gama variata de produse: bijuterii fantezie (cercei, bratari, inele, pandantive, brose, coliere, bijuterii de geanta si de mobil); accesorii de par (clesti, bentite, ace de coc, agrafe, elastice); accesorii vestimentare pentru femei (genti, curele, esarfe, palarii, sepci, ochelari de soare, manusi, caciuli, fulare); bijuterii de argint si placate cu aur. Bijuteriile si accesoriile sunt confectionate din materiale neconventionale precum rasini, compusi acrilici, mase plastice, materiale textile cu ajutorul unor tehnologii avansate de prelucrare a materialelor pentru obtinerea formelor si culorilor dorite. Datorita acestor materiale se numesc bijuterii fantezie.
Magazinele Meli Melo, in general, sunt amplasate in locurile cele mai apreciate si mai vizitate de femeile interesate de moda si frumusete.
In prezent, magazinele Meli Melo-Paris se regasesc in 19 orase constituind premisa unei dezvoltari durabile in Romania si Republica Moldova. Reprezentantii Meli Melo-Paris apreciaza o crestere anuala de 10-15% pentru piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie, animata de interesul publicului feminin pentru tendintele modei si imagine, iar cota lor pe piata din Romania este de 70%-80%, evaluata in acest an la 19 milioane de euro. Prin intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor si furnizarea unor solutii personalizate, Meli Melo - Paris ocupa pozitia de lider pe piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie din Romania de peste 14 ani. Cea mai mare realizare a companiei o reprezinta loializarea clientilor si stabilirea unei relatii de durata cu acestia, bazate pe incredere si recunoastere reciproca. Dezvoltarea companiei si mentinerea pozitiei de lider pe piata romaneasca de bijuterii si accesorii fantezie pentru femei sunt reflectate in filosofia brandului Meli Melo - Paris: definirea elegantei, rafinamentului si personalitatii femeii moderne si oferirea produselor de care aceasta are nevoie pentru a se pune in valoare. 
Meli Melo-Paris este un brand ce se adreseaza femeii cu spirit tanar, plina de gratie, care pretuieste schimbarea. Meli Melo-Paris dicteaza tendintele sezonului in materie de bijuterii fantezie. Segmentele de consumatori tintite de producatorii marcii Meli-Melo Paris sunt formate din femei in varsta de 14-60 de ani care traiesc in mediul urban, au un venit si o educatie de nivel mediu spre ridicat, sunt moderne, active, pretentioase si interesate de accesorii.
Evolutia principalilor indicatori, pe o perioada de 10 ani 1998 - 2008, vorbeste de la sine despre dezvoltarea companiei:
o Cifra de afaceri: de la 69 000 EURO la 12.000.000 EURO ;
o Angajati: de la 15 angajati la 450 angajati;
o Numar magazine: de la 4 magazine la 61 de magazine;
o Orase acoperite: de la 1 oras la 20 orase.
Notorietatea de care se bucura brandul Meli Melo a dus la un tot mai mare interes din partea posibililor investitori. Au existat si exista in continuare numeroase cereri de franciza, atat din tara, cat si din afara tarii. Magazinele Meli Melo - Paris functioneaza, insa, la momentul actual, doar in regim propriu.


Fisiere in arhiva (3):

  • Studiu privind Satisfactia Consumatorilor Meli Melo - Paris
    • Studiu privind Satisfactia Consumatorilor Meli Melo - Paris.doc
    • Studiu privind Satisfactia Consumatorilor Meli Melo - Paris.ppt
    • Studiu privind Satisfactia Consumatorilor Meli Melo - Paris.xls

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!