Comunicarea Eficienta in Organizatie

Extras din proiect Cum descarc?

Conform M. Platis si S. Stanciu, ,,comunicarea reprezinta unul dintre cele mai dificile aspecte ale muncii unui manager. Sursa majoritatii problemelor de comunicare o constituie diferenta dintre continutul mesajului sau impactul pe care managerul intentioneaza sa-l transmita si modul in care ceilalti membri ai organizatiei receptioneaza mesajul''.
SC Stone Investment Group SRL este o firma de constructii, se ocupa cu executia lucrarilor de drumuri, terasamente si cu inchirierea utilajelor de contructii. Are sediul in Gaesti si puncte de lucru in toata tara (ex. Bucuresti, Targoviste). SC Stone Investment Group SRL inchiriaza / vinde din stoc si la comanda la preturile cele mai avantajoase popi reglabili vopsiti noi sau scond hand, cofraje metalice, schela metalica modulara noua sau second hand, schela metalica mobila noua sau second hand. Comercializeaza pe baza de comanda macarale turn si macarale autoridicatoare import Italia, orice utilaj pentru constructii nou sau second hand. Deasemenea produce, monteaza si repara tamplarie de aluminiu si pereti cortina la preturi foarte avantajoase
In cadrul companiei se desfasoara doua tipuri de munca: munca de birou si munca de teren.
In fiecare punct de lucru din tara, la birou, sunt 15-20 angajati (in 
functie de zona si de necesitati): director regional, director logistica, manager, asistent manager, contabil, economist, responsabil resurse umane, responsabil cu dezvoltarea si calitatea produselor, responsabil relatii cu clientii, femeie de serviciu etc. 
In fiecare punct de lucru din tara, pe teren, sunt 35-50 de muncitori, in functie de marimea proiectului desfasurat, (macaragiu, mecanic etc) si sunt coordonati de un sef de santier.
Comunicarea eficienta in cadrul companiei SC Stone Investment Group SRL permite realizarea activitatilor, scopurilor organizatiei. In cadrul firmei exista comunicare manageriala, iar acest aspect este evidentiat prin faptul ca managerul transmite informatiile rapid, nedeformand continutul mesajului si folosind un limbaj pe intelesul receptorilor. El are rolul de a receptiona toate informatiile primite prin diverse mijloace de comunicare ale firmei (fax, telefon, internet, etc.), de a detine control asupra informatiei si asupra comportamentului angajatilor.
In cadrul companiei SC Stone Investment Group SRL se poate identifica strategia de autoritate. Acest tip de strategie a fost identificat in momentul in care managerul a transmis angajatilor faptul ca ultimul proiect primit va avea termen de finalizare o luna, timp in care toata lumea trebuie sa se mobilizeze, trebuie sa se renunte la pauzele de tigara, sa se ramana in fiecare zi peste program cate 3 ore pentru a reusi finalizarea proiectului la timp. Compania avand un mediu aflat mereu in schimbare pot spune ca firma are si o strategie dinamica.


Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicarea Eficienta in Organizatie.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!