Procesul de Recrutare, Selectie si Integrare pentru Postul de Brand Manager in Compania Vodafone

Extras din proiect Cum descarc?

Prezentarea firmei 
Compania Vodafone a fost infiintata in anul 1984 ca o divizie a Racal Electronics Plc., cunoscuta atunci ca Racal Telecomms Limited. In octombrie 1988 aproximativ 20% din capitalul companiei a fost oferit publicului. Racal Telecom Limited s-a desprins in totalitate de Racal Electronics Plc. si a devenit o companie independenta in septembrie 1991, data la care si-a schimbat numele in Vodafone Group Plc. 
La 29 iunie 1999, in urma fuziunii cu AirTouch Communications, Inc. ("AirTouch"), compania si-a schimbat numele in Vodafone AirTouch Plc, dar, in urma aprobarii date de catre actionari in cadrul Intalnirii Generale, a revenit la vechiul nume de Vodafone Group Plc, la data de 28 iulie 2000. 
Vodafone, compania care a lansat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997, sustine si investeste permanent in inovatie, in idei noi, in creativitate. In industria de telecomunicatii, evolutia tehnologiei are un ritm ametitor, care raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile. Vodafone si-a canalizat resursele si puterea globala pentru a oferi clientilor sai produse si servicii inovatoare, care, de-a lungul timpului, au revolutionat experienta de utilizare a telefonului mobil. Misiunea companiei, inca de la inceput, a fost de a ajuta oamenii din Romania sa comunice mai usor si sa fie in legatura permanenta cu lumea. Este primul operator care a introdus serviciile 3G si apoi nivelul superior de performanta, HSDPA - 3G broadband pe piata romaneasca. 
In cei 15 ani de activitate in Romania, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri, prin investitii majore la nivel national, orientate in principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G si 3G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul intregii tari si, nu in ultimul rand, programe sociale in sprijinul comunitatii. 
Peste 9,5 milioane de clienti si mii de companii conteaza pe serviciile de comunicatii oferite de Vodafone Romania. 
Apartenenta la Grupul Vodafone permite oferirea clientilor servicii noi si inovatoare, oferte unice si o gama variata de produse exclusive la preturi avantajoase. Vodafone Romania ofera un portofoliu complet de solutii de comunicare ce acopera toate nevoile utilizatorilor, persoane fizice si companii. Clientii au la dispozitie o oferta competitiva de servicii in roamin, continut variat pe telefonul mobil prin Vodafone live!, acces la serivicii de date mobile de mare viteza, pe laptop sau pe PC, acces la e-mail si Internet pe telefon prin pachetele de BlackBerry si Outlook Mobile, precum si o experienta unica de navigare online, direct pe telefonul mobil, prin Vodafone Internet pe Mobil.
In acelasi timp, Vodafone ofera servicii de telefonie fixa pentru clientii persoane fizice, prin Vodafone Acasa si Vodafone Zona Mea, precum si pentru companii, prin Vodafone Office Zone si Vodafone Office Zone Mobile. Lider de piata in segmentul business, Vodafone este primul operator din Romania care ofera , inca din anul 2003 , servicii integrate de comunicatii pentru clientii de business prin care furnizam companiilor solutii de voce si date mobile, servicii de voce fixa precum si servicii dedicate de date fixe, totul cu ajutorul unei singure retele private de comunicatii. 
Vodafone a fost recunoscuta recent, de unele dintre cele mai prestigioase topuri internationale, pentru valoarea business-ului, inovatie, incredere si etica. Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situeaza printre cele mai mari companii din lume, in timp ce revista Business Week plaseaza Vodafone in topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, in urma analizei realizate impreuna cu Boston Consulting Group. In acelasi timp, conform studiului realizat de revista Reader's Digest, Trusted Brand 2009, Vodafone a fost nominalizat drept cel mai de incredere brand de telecom din Romania, iar analiza institutului american Ethisphere include Vodafone in topul celor mai etice companii la nivel global.


Fisiere in arhiva (1):

  • Procesul de Recrutare, Selectie si Integrare pentru Postul de Brand Manager in Compania Vodafone.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!