Structuri de Identitate Organizationala

Extras din proiect Cum descarc?

Tiriac Holdings
Creat la initiativa omului de afaceri Ion Tiriac, Tiriac Holdings reuneste in prezent peste 40 de companii private autohtone, activand in urmatoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing si transport aerian. Pe langa acestea, Tiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, productie si instalare de ascensoare etc.
Scurt istoric
1988 - ia nastere la Monte Carlo societatea Elite Management, creata special pentru dirijarea si promovarea activitatilor sportive ale lui Ion Tiriac;
1990 - se infiinteaza Banca Comerciala Ion Tiriac, care astazi a devenit Unicredit Tiriac Bank;
1994 - apare prima societate privata de asigurari care ulterior devine Allianz Tiriac Asigurari, in prezent nr. 1 pe piata de profil din Romania;
1994 - Ion Tiriac obtine licentele de rent-a-car pentru Avis si Hertz;
1995 - este adus pe piata romaneasca Metro Group, unde Tiriac este in continuare actionar;
1997 - ia fiinta Grupul Tiriac, ce reuneste:
-divizia auto (care cuprinde licenta exclusiva de import pentru marcile Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Ford, Mitsubishi, Hyundai, Land Rover si Jaguar)
-divizia de imobiliare (reuneste un portofoliu numeros de cladiri si proiecte imobiliare de anvergura precum Residenz-Cartierul German si complexul rezidential exclusivist << La Stejari >>)
-divizia financiara (servicii bancare, asigurari si leasing)
-divizia aeriana (formata din compania TiriacAir care detine propriul si singurul terminal de business din Romania, si compania Globe Ground Romania cu care desfasoara un parteneriat strategic)
-servicii de paza si protectie (Securit Force)
-o companie producatoare de ascensoare (IFMA)
Tiriac Holdings este un grup prezent pe mai multe piete, intre care si:
-auto: Tiriac Auto(dealeri/importatori; cifra de afaceri: 900 milioane euro/2007), Tiriac Auto Rulate(import si distributie vehicule rulate), Tiriac Auto Service;
-servicii financiare: UniCredit Tiriac Bank, Allianz Tiriac(asigurari), Tiriac Leasing(cifra de afaceri: 225 mil euro/2007;
-imobiliare: Tiriac Imobiliare;
-aviatie: Tiriac Air;
-altele: IMFA(producator ascensoare); Metro(retea de magazine en-gros); Securit Force(servicii de paza si protectie)
In ceea ce priveste tipul de structura de identitate, grupul Tiriac Holdings se remarca printr-o identitate monolitica; numele si sistemul vizual al companiei-mama fiind "imprumutate" partial si companiilor din cadrul grupului.
Din punct de vedere al imaginii brandului, logo-urile companiilor din cadrul grupului nu sunt decat o reinterpretare a celui folosit pentru imaginea Tiriac Holdings.(exceptand UniCredit Tiriac Bank, Allianz Tiriac, Metro, IMFA si Securit Force). Tiriac Holdings nu beneficiaza de un slogan propriu, insa unele din companiile sale se remarca prin mesajele transmise consumatorului, ce denota devotament pentru calitate si dorinta de a plasa serviciile oferite in zona premium a pietei, indiferent de segmentul pe care actioneaza.


Fisiere in arhiva (1):

  • Structuri de Identitate Organizationala.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!