Realizarea Mansardei in Zona de Pod a Acoperisului din Aripa de Vest a Cladirii Teatrului Dramatic I.D. Sirbu

Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
DESCRIEREA PROIECTULUI
1.1. Scopul proiectului
Proiectul are drept scop executia lucrarilor pentru realizarea mansardei in zona de pod a acoperisului din aripa de Vest a cladirii Teatrului Dramatic ,,I.D. Sirbu", asigurandu-se urmatoarele spatii si instalatii:
- un grup sanitar;
- un living;
- o bucatarie;
- 3 camere de locuit;
- un hol acces camere;
- instalatiile aferente:
- electrica;
- apa rece;
- apa calda;
- canalizare - evacuare ape uzate menajere.
Realizarea mansardei asigura spatii de locuit si creaza noi locuri de munca pentru tineri actori, creand premizele dezvoltarii actului cultural - artistic in Municipiul Petrosani.
1.2. Acces si transport
Teatrul Dramatic ,,I.D. Sirbu" este amplasat in zona de Nord a municipiului, iar accesul la teatru se face prin strada Mihai Viteazu (intrarea principala - partea sudica) si respectiv strada Horia (partea lateral - vestica).
1.3. Numarul celor care vor fi angajati si de unde vor veni acestia
Numarul celor care vor fi angajati:
- la executia constructiei: 30
- la darea in folosinta a mansardei: 6 actori.
Personalul de executie a lucrarilor de mansardare, provine din personalul disponibilizat de la unitatile miniere sau alte unitati din bazinul Valea Jiului si persoane aflate in somaj, angajati de firme de constructii autorizate si care vor contracta executia prin organizarea de licitatie de catre beneficiar.
1.4. Utilizarea terenurilor
- In timpul construirii mansardei:
- nu este necesara o noua suprafata de teren aferenta constructiei propriu-zise. Aria construita desfasurata a mansardei se realizeaza in zona de pod a acoperisului cladirii vechi existente;
- prin organizarea de santier s-a adoptat ca solutie ocuparea temporara a platformei betonate si imprejmuite din partea de Nord a cladirii noi a teatrului. Aceasta platforma va fi utilizata la depozitarea temporara a unor materiale de constructii. Pentru magazia de scule si echipamente de lucru se utilizeaza spatiul din garajul situat in terenul imprejmuit Nord, alaturat cladirii teatrului nou, care in prezent nu este utilizat, dotat cu instalatie de iluminat.
Ca urmare, nu este necesara o alta suprafata de teren pentru organizarea de santier, care sa afecteze zonele invecinate cum ar fi parcul existant.
- Dupa ce va deveni operational (la darea in functie):
- la finalizarea lucrarilor, platforma si garajul temporar ocupate se vor degaja de orice material, scule sau echipamente de lucru si vor fi redate conform destinatiei initiale.
- Dupa ce a fost scos din folosinta:
- nu este cazul. Prin construire mansarda va face parte integranta din cladirea veche a teatrului, care face parte din patrimoniul national ca monument istoric care trebuie intretinuta si pastrata timp indelungat.
1.5. Procedurile de productie, inclusiv tipurile de materii prime, emisiile in aer, apa si pamant
Mansardarea nu este un obiect de investitii care la punerea in functiune produce bunuri materiale. In acest sens, trebuie analizat daca in timpul construirii prin solutiile adoptate si materialele utilizate, eventualii factori poluanti influenteaza sau nu asupra principalilor factori de mediu: aer apa, pamant sau sol.
Astfel ca, pentru construirea mansardei sunt necesare de executat urmatoarele lucrari principale:
- realizarea unei structuri suplimentare din lucru pentru sustinerea pardoselii mansardei si a peretilor acesteia, prin montarea unor grinzi transversale, popi scurti si clesti mediani, dupa necesitati;
- efectuarea unor captuseli din scandura deasupra clestilor pentru realizarea viitorului tavan al mansardei;
- realizarea accesului in mansarda din scara de acces, prin montarea unui podet de trecere cu balustrada din elemente metalice si a unei usi proiectata in peretele comun casa scarii - mansarda;
- realizarea de goluri in acoperis si montarea ferestrelor cu geam termopan cu tamplarie din lemn stratificat, cate una pentru fiecare incapere;
- izolarea pe conturul perimetral al mansardei, cu placi din polistiren sau cu vata minerala;


Fisiere in arhiva (1):

  • Realizarea Mansardei in Zona de Pod a Acoperisului din Aripa de Vest a Cladirii Teatrului Dramatic I.D. Sirbu.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!