Strategie de Dezvoltare a unei Afaceri

Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentarea societatii
Date de identificare
Numele sau denumirea întreprinderii SC SUNBLOKSRL
Adresa (domiciliul sau sediul social): Dolj, cod poştal 207575
Data înregistrării întreprinderii: 2008
Nr. de înmatriculare la Oficiul registrului comerţului: J16/2000/2008
Codul de identificare fiscală: 20000000
Forma juridică: Societate comercială cu răspundere limitată
Capitalul social 200 lei
Activitatea
S.C. SUNBLOK S.R.L este o firma tanara cu echipa formata din specialisti ceea ce ii confera o bogata experienta. 
Inca de la infiintare, din 2008, SUNBLOK si-a propus sa ajunga un pion important pe piata de materiale de constructii si pavaj. 
De la infiintare si pana in prezent, firma a conturat un portofoliu impresionant de lucrari si experienta de neegalat in domeniu. Orice comanda este tratata cu responsabilitate si profesionalism indiferent de anvergura acesteia. Capacitatea mare de productie precum si gama variata de modele ne asigura acest lucru.
Produsele noastre sunt realizate cu tehnologie italiana fiind certificate in conformitate cu SR EN 490:2006 si schema de certificare a produselor de serie 
Gama diversificata a produselor, profesionalismul echipei si utilajele de inalta calitate fac din S.C SUNBLOK S.R.L un partener ideal.
Produse
Pavelele - sunt blocuri compacte din beton de mici dimensiuni, care prin alcatuirea lor permit teserea. Pavelele au diverse geometrii care se imbina intre ele, iar marginile sunt rezolvate prin borduri. Stratul de suport este, de regula un material macinat de cariera, bine tasat.
Bordurile sunt construite din beton turnat si sunt folosite la separea suprafetelor care au acelasi nivel sau niveluri diferite. Se folosesc ca aliniamente de incadrare, fixare si delimitare pentru strazi, platforme, trotuare, alei, zone insulare ale sensurilor giratorii, precum si la drumuri de acces si alte cai rutiere.
Boltarul, sau blocul din beton pentru zidarie, este un material de constructie artificial, avand forma paralelipipedica cu camere de aer in interior. Boltarii sunt folositi ca alternativa la caramida sau la blocurile BCU acolo unde conditiile impun acest lucru.
Boltarii sunt fabricati din ciment, zgura de furnal, pietris si apa si uscati in forme speciale. Betonul semiumed este turnat in matrite speciale, apoi este presat cu ajutorul vibropreselor.
Exista doua mari tipuri de boltari: cei de fundatie (care pot fi folositi si pentru stalpi) si cei de zidarie. In functie de aceste destinatii, ei au anumite forme si caracteristici bine definite. Boltarii de fundatie si stalpi se folosesc pentru construirea fundatiilor, a zidurilor portante sau a stalpilor. Inlocuiesc cofrajele clasice, reducand timpul de executie si pretul manoperei prin eliminarea operatiunilor de cofrare si decofrare. Structurile astfel realizate sunt consolidate prin turnarea betonului armat direct in zidarie.


Fisiere în arhivă (1):

  • Strategie de Dezvoltare a unei Afaceri.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!