Auditul Sistemului Informatic WinMENTOR

Extras din proiect Cum descarc?

În cadrul societăţii comerciale INFINITY CONSULTING SRL (companie specilizată în servicii financiar-contabile care a fost înfiinţată în anul 2002) s-a optat pentru un software la cheie. Acesta îndeplineşte toate cerinţele utilizatorilor. Beneficiile obţinute în urma folosirii acestui program de contabilitate WinMentor sunt nenumărate, dar şi costul implementării a fost pe măsură. Personalul firmei este foarte mulţumit de programul de contabilitate. 
Pachetul de programe poate fi folosit de firme cu profil de comert en-gros si en-detail, productie industriala si agricola, constructii, audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, leasing, agentii, reprezentante, totalizand pana in momentul de fata la aproape 9.000 utilizatori in toata tara.
WinMENTOR permite evidenta unui numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma în parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie specifice activitatii acesteia.
Depasind notiunea de “program de contabilitate”, WinMENTOR pune accent pe fenomenul economic, tranzactiile efective fiind datele de intrare ale sistemului. In momentul introducerii datelor in documentele primare, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat. In consecinta, odata ce configurarea initiala a fost definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic, programul poate fi folosit si de catre persoane neinitiate în contabilitate. 
Functionarea sistemului este coordonata prin setarea a nu mai putin de 650 constante, fie general valabile intregii prelucrari a societatii(lor) monitorizate, fie individual valabile utilizatorilor care pot accesa aplicatia. De aici rezulta o configurabilitate ridicata a sistemului atat la nivelul particularitatilor de evidenta a firmelor beneficiare cat si la preferintele de utilizare individuala ale persoanelor care lucreaza cu sistemul WinMENTOR.
Majoritatea proceselor economice care presupun inregistrari contabile sunt contate automat de sistem. Astfel, fara nici o apasare suplimentara a vreunui buton, vor fi contabilizate in balanta contabila toate documentele culese: facturi, chitante, avize, bonuri de consum, procese verbale de modificari de stoc si pret, descarcarea gestiunii, regularizarea diferentelor de curs valutar, salariile, amortismentele, inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli, inchiderea TVA, toate executandu-se automat in sistem pe baza unor reguli stabilite la inceput.
Inregistrarile contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (de exemplu: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende etc).
WinMENTOR va ofera posibilitatea introducerii planului de conturi specific firmei dvs. In acest plan de conturi puteti folosi analitice pe un numar nelimitat de nivele:
la 401, 404, 408, 409, 4111, 418, 419,... se creaza automat cate un "analitic" in momentul cand ati introdus numele partenerului (client sau furnizor) in sistem
la 301, 3021,..., 371,... se va acorda automat "analitic" gestiunea si articolul dupa fiecare miscare de document, astfel ca in majoritatea cazurilor va este suficienta detalierea initiala a sistemului
la 5311, 5121, 5124, ... se creaza automat "analitic" casa / banca (dupa caz) si valuta
la 542 se creaza automat cate un "analitic" in momentul cand introduceti o noua persoana.
Programul calculează automat coeficientul diferenţelor de preţ la mărfuri, închide automat conturile de venituri şi cele de cheltuieli, conturile de TVA. Pentru firmele asociate în participaţiune, programul asigură distribuirea procentuală a veniturilor şi cheltuielilor. Întrucât înregistrările contabile sunt efectuate automat, programul compune şi explicaţiile acestora, detaliate conform opţiunii utilizatorului. Înregistrările contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (ex.: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende). Este posibilă şi obţinerea unei balanţe cumulate pentru firmele din cadrul unui grup.


Fisiere în arhivă (1):

  • Auditul Sistemului Informatic WinMENTOR.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!