Auditul Sistemului Informatic WinMENTOR

Extras din proiect Cum descarc?

In cadrul societatii comerciale INFINITY CONSULTING SRL (companie specilizata in servicii financiar-contabile care a fost infiintata in anul 2002) s-a optat pentru un software la cheie. Acesta indeplineste toate cerintele utilizatorilor. Beneficiile obtinute in urma folosirii acestui program de contabilitate WinMentor sunt nenumarate, dar si costul implementarii a fost pe masura. Personalul firmei este foarte multumit de programul de contabilitate. 
Pachetul de programe poate fi folosit de firme cu profil de comert en-gros si en-detail, productie industriala si agricola, constructii, audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, leasing, agentii, reprezentante, totalizand pana in momentul de fata la aproape 9.000 utilizatori in toata tara.
WinMENTOR permite evidenta unui numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma in parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie specifice activitatii acesteia.
Depasind notiunea de "program de contabilitate", WinMENTOR pune accent pe fenomenul economic, tranzactiile efective fiind datele de intrare ale sistemului. In momentul introducerii datelor in documentele primare, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat. In consecinta, odata ce configurarea initiala a fost definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic, programul poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate. 
Functionarea sistemului este coordonata prin setarea a nu mai putin de 650 constante, fie general valabile intregii prelucrari a societatii(lor) monitorizate, fie individual valabile utilizatorilor care pot accesa aplicatia. De aici rezulta o configurabilitate ridicata a sistemului atat la nivelul particularitatilor de evidenta a firmelor beneficiare cat si la preferintele de utilizare individuala ale persoanelor care lucreaza cu sistemul WinMENTOR.
Majoritatea proceselor economice care presupun inregistrari contabile sunt contate automat de sistem. Astfel, fara nici o apasare suplimentara a vreunui buton, vor fi contabilizate in balanta contabila toate documentele culese: facturi, chitante, avize, bonuri de consum, procese verbale de modificari de stoc si pret, descarcarea gestiunii, regularizarea diferentelor de curs valutar, salariile, amortismentele, inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli, inchiderea TVA, toate executandu-se automat in sistem pe baza unor reguli stabilite la inceput.
Inregistrarile contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (de exemplu: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende etc).
WinMENTOR va ofera posibilitatea introducerii planului de conturi specific firmei dvs. In acest plan de conturi puteti folosi analitice pe un numar nelimitat de nivele:
la 401, 404, 408, 409, 4111, 418, 419,... se creaza automat cate un "analitic" in momentul cand ati introdus numele partenerului (client sau furnizor) in sistem
la 301, 3021,..., 371,... se va acorda automat "analitic" gestiunea si articolul dupa fiecare miscare de document, astfel ca in majoritatea cazurilor va este suficienta detalierea initiala a sistemului
la 5311, 5121, 5124, ... se creaza automat "analitic" casa / banca (dupa caz) si valuta
la 542 se creaza automat cate un "analitic" in momentul cand introduceti o noua persoana.
Programul calculeaza automat coeficientul diferentelor de pret la marfuri, inchide automat conturile de venituri si cele de cheltuieli, conturile de TVA. Pentru firmele asociate in participatiune, programul asigura distribuirea procentuala a veniturilor si cheltuielilor. Intrucat inregistrarile contabile sunt efectuate automat, programul compune si explicatiile acestora, detaliate conform optiunii utilizatorului. Inregistrarile contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (ex.: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende). Este posibila si obtinerea unei balante cumulate pentru firmele din cadrul unui grup.


Fisiere in arhiva (1):

  • Auditul Sistemului Informatic WinMENTOR.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!