Bilant si Indicatori Analiza Financiara

Extras din proiect Cum descarc?

Prezentarea generala a societatii SC CRIOS SRL
Firma S.C. CRIOS S.R.L. a fost infintata in 1994, fiind initial denumita „IMEXO-TRADING” cu sediul in Alba Iulia str. Poligonului bl. D13 ap. 34 jud. Alba. Societatea „IMEXO-TRADING” era o întreprindere pe o durata nelimitata cu un capital subscris si varsat de 100000 lei. Asociatii firmei erau Toma Vasilica si Rad Demetriu Daniel. Obiectul principal de activitate era producerea si desfacerea de produse alimentare, industriale, bunuri de larg consum admise de legislatia romana in viguare.
In data de 11.04.1995 se modifica asociatii firme „IMEXO-TRADING”, noul asociat unic-administrator devenind Marc Marian Dan care modifica denumirea firmei din „IMEXO-TRADING” in „CRIOS”.Activitatea principala a firmei este schimbata devenind constructii-montaj cladiri civile. In data de 16 iulie 1998 asociatul unic Marc Marian Dan hotaraste majorarea capitalului social, de la suma de 100000 lei la suma de 2100000 lei, prin aport in numerar si se completeaza obiectul de activitate cu urmatoarele activitati secundare : -producerea si montarea de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan,decoratii si amenajari interioare.
In data de 21.07.2003 a fost reschimbat sediul din Judet : Alba, localitatea : Alba Iulia B-dul Victoriei, bloc: 29 ap.: 13, cod postal : 2500 in Judet : Alba, localitatea : Alba Iulia B-dul Republicii, nr.129 bloc: 117 , cod postal : 2500, totodata fiind adaugate inca trei reprezentante in :
- Deva, Bd. 22 Decembrie nr. 71
- Timisoara, Str. C. Brancoveanu nr. 50-52
- Sibiu, Aleea Fratii Buzesti bl. 1 (patrer)
In data de 15.09.2005 asociatul unic Marc Marian Dan a hotarat o remajorare a capitalului social de la suma de 210 RON la suma de 200 000 RON.
In momentul de fata intreprinderea isi desfasoara activitatea productiva in atelierul localizat in Barabant, Alba Iulia. Deoarece domeniul de activitate al firmei S.C. CRIOS S.R.L. este foarte vast activitatea economica a firmei implica numerosi furnizori, colaboratori si clienti.
Piata pricipala de desfacere o reprezinta judetele Alba, Sibiu, Hunedoara si Timis, judete in care firma are puncte de desfacere, insa o cantitate mare de produse este vanduta si in alte orase ale tarii precum Cluj Napoca, Bucuresti, Brasov, Sighisoara, Medias, Constanta, precum si peste hotare in tari precum Belgia, Franta si Germania.
Potentialul productiv al firmei este de 2000 m2 tamparie PVC si aluminiu pe luna intr-o suprafata aproximativa de productie de 700 m2.
Cifra de afaceri pentru anul 2005 este de 3 215 000 RON, inregistrand o crestere de 22% fata de anul 2004, pentru anul 2006 se preconizeaza o crestere cu 25% avand in vedere cresterea cererii de tamplarie din aluminiu si pvc cu geam termopan, cauzata de cresterea preturilor la gaze, energie electrica si energie termica.
Concurenta este acerba, numai in Alba Iulia regasindu-se numeroase firme cu acelasi domeniu de activitate. Printre acestea se numara S.C. FLORIDA S.R.L. S.C. PORTEROM S.R.L. , S.C. METALCONSTRUCT S.R.L. , S.C. TERMOSAFE S.R.L. , S.C. SAPTE USI S.R.L. Pe langa aceste intreprinderi autorizate exista o serie de miniateliere neavizate care prin neplata impozitelor si taxelor reusesc sa iasa in evidenta cu preturi cu 20-30% mai mici. Raportandu-ne la regiunea formata din judetul Alba si judetele marginase concurenta cea mai mare apare in orasele Blaj, Sebes, Cluj, Orastie, Medias si Sibiu.
In momentul de fata firma are deschise conturi la Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, San Paolo Imi Bank si Trezoreria Alba Iulia. Cele mai multe operatii bancare se executa prin intermediul San Paolo Imi Bank, banca la care este deschisa si o linie de creditare.


Fisiere în arhivă (1):

  • Bilant si Indicatori Analiza Financiara.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!