Caiet Practica - SC Tricorp Trust SRL

Extras din proiect Cum descarc?

I. ACTIVITATEA AGENTULUI ECONOMIC
1.1. Prezentarea generala a agentului economic
TRICORP TRUST SRL este o companie binecunoscuta in domeniul produselor si serviciilor de tehnologie a informatiei si a comunicatiilor, infiintata in 2003 cu capital 100% privat romanesc.
Obiectul de activitate al societatii
Societatea comerciala TRICORP TRUST SRL are ca domeniu principal de activitate comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului - Cod CAEN 518.
Scopul firmei TRICORP TRUST este:
Activitatea comerciala, tehnica si serviciile IT oferite sunt conforme cerintelor de calitate si legislatiei in vigoare. Acestea sunt conforme standardului ISO 9002, societatea noastra fiind in curs de certificare a calitatii prin S.R.A.C. - Societatea Romana de Certificare a Calitatii.
TRICORP TRUST este dedicata total pietei romanesti de tehnologia informatiei si comunicatii. Ofera 'intr-un singur pas' totala satisfatie a clientului,impreuna cu reducerea costurilor proprietatii produselor, solutiilor si serviciilor furnizate, beneficiind de un puternic suport tehnic propriu si international.
Oferta firmei TRICORP TRUST este:
Clientii pot alege din gama larga de produse hardware, software, pentru retele si comunicatii, servicii, solutii, suport tehnic, comercial si logistic.
Produsele hardware (calculatoare, componente, periferice, birotica, consumabile si media), pentru retele si comunicatii, software, provin de la cei mai cunoscuti producatori mondiali, ingloband cele mai moderne solutii si cele mai inalte standarde de calitate si garantie.
Serviciile profesionale oferite includ: service si suport tehnic hardware on-site si on-return; contracte de service hardware si software adaptate clientilor, on-site; rezolvarea incidentelor software in medii Microsoft, Novell, Linux; instalari de retele date si voce; devirusari; extinderea garantiei la produse Compaq, Hewlett Packard, IBM; Internet; Centru de service autorizat IBM.
Proiecteaza si ofera la cerere solutii la cheie; referintele cele mai importante cuprind: retele de comunicatii radio voce/date (WLAN) GSM, in benzi ISM neprotejate 2.4 GHz, 5.7 GHz si in orice alte benzi protejate); retele locale de voce/date cablate (LAN); retele complexe (mixte) utilizand tehnologiile amintite, cu asigurarea securitatii datelor; conectare la Internet, implementari de firewall pe platforme Novell, Microsoft, Linux; proiectare si gazduire de pagini de web si alte aplicatii interactive moderne; solutii de management al documentelor si cunostiintelor; mesagerie in retele LAN, metropolitane, regionale, nationale, internationale, incluzind fax, e-mail, GSM; aplicatii de call-center si help-desk; solutii fiscale omologate de Ministerul de Finante pentru magazine, benzinarii, hoteluri, restaurante; solutii financiare. 
Suport tehnic este disponibil in locatiile din Bucuresti, Constanta, Craiova, la beneficiar, telefonic (help-desk), prin e-mail, fax, si interactiv prin paginile noastre de web sau ale partenerlor nostri directi, fabricantii, vendorii si reprezentantele autorizate ale acestora din Romania sau internationale. 
Livrarile se fac prin mijloace proprii, Prioripost, Coletarie anuntata, mesagerie CFR.
Clienti 
Au acordat increderea si au utilizat produsele si serviciile firmei TRICORP TRUST peste 5.000 de clienti interni - firme private si de stat, romanesti sau internationale -, activand in cele mai diverse domenii: opertatori de telecomunicatii, banci, societati de asigurari, productia si distributia de medicamente, producatori de software, industrie alimentara, industrie, shipping, firme de distributie, firme de stat si/sau privatizate, servicii vamale si de transport, s. a..
Resurse, locatii, personal 
TRICORP TRUST S.R.L. dispune de patru locatii, din care trei sunt Computer Shop-uri in Constanta, Craiova. Sediul social al societatii este in Bucuresti, in Constanta sunt doua puncte de lucru iar in Craiova un punct de lucru.


Fisiere in arhiva (1):

  • Caiet Practica - SC Tricorp Trust SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!