Calculatia Costurilor - Studiu de Caz Milkom SA

Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentarea companiei
Milkcom S.R.L "Satisfacem cerintele si asteptarile clientilor prin calitate."
Compania de Productie Milkcom S.R.L este un producator de branzeturi situat in zona Carpatilor de curbura, respectiv in zona Intorsura Buzaului, zona predominant montana cu pajisti intinse, unde se mai practica inca agricultura traditionala, naturala. In aceasta regiune, activitatea principala este cresterea animalelor, ponderea cea mai mare avand-o cresterea bovinelor ( desigur si ovine), in microferme si gospodarii traditionale. Cresterea animalelor se face inca in maniera traditionala, fara a se folosi furajele moderne, astfel pajistile nefiind tratate chimic, ponderea cea mai mare a lor este fertilizarea cu ingrasamant natural. De aceea calitatea laptelui este deosebita, transformandu-se in branzeturi de marca, recunoscute pe plan national si premiate ani la rand ( Locurile I si II) la simpozioane precum "Simpolact", "Interlacta" ( Poiana Brasov). 
Compania este autorizata sanitar-veterinar, intrunind toate conditiile conform legislatiei comunitatii europene in domeniu. Prin valorificarea potentialului de crestere a vacilor de lapte din Zona Buzaielor, judetul Covasna, Milkcom ofera produse lactate de calitate adaptand gama de produse la cerintele pietii.
"Chiar si cele mai vechi traditii au avut un inceput" 
Compania de Productie Milkcom a fost infiintata in anul 1993, avand ca obiect de activitate principal procesarea laptelui in produse lactate, respectiv branzeturi. Tehnologia necesara prelucrarii laptelui a fost achizitionata de pe piata elvetiana, iar in anul 1994 s-a demarat procesul de productie, cu asistenta tehnologica a unui maistru tehnolog elvetian. 
Firma si-a inceput activitatea cu 3 angajati: doi administratori si un contabil. Capacitatea initiala de productie fiind pe atunci de 1500 l/zi. Pe parcursul anilor 1995-1998 au fost achizitionate noi echipamente tehnologice, care au dus la cresterea capacitatii de procesare.
In anul 1999 firma a fost acreditata de Comisia europeana pentru producerea si exportul de branzeturi fermentate pe piata U.E., avand numar de inregistrare: L 98.
Interesul constant al firmei a fost acela de a raspunde prompt la cerintele pietei, oferind produse de calitate superioara. 
In anul 2004, administratorii societatii, elaboreaza un plan de modernizare a unitatii de procesare, proiect ce a fost finantat prin Programul european SAPARD. Finalizarea acestui proiect, la finele lunii octombrie 2007, face ca unitatea actuala sa corespunda cerintelor legislative in domeniu, la nivelul clientului European si al CE.
Cu o conducere dinamica si o echipa de profesionisti, MILKCOM a reusit sa realizeze, in cei 14 ani de experienta, o rata de crestere spectaculoasa, concurand cu succes marile firme din domeniul procesarii laptelui din tara.
,,Produsele Milkcom - Naturale, Sigure"
Compania de Productie Milkcom, inca de la infiintarea ei, a pus un pret deosebit pe realizarea unei sigurante deosebite a produselor sale, fapt ce a condus la includerea <<SIGURANTEI ALIMENTULUI>> in filozofia intreprinderii. Societatea noastra nu este numai un furnizor de produse, ci si un partener pentru relatii de colaborare de lunga durata, in vederea satisfacerii cerintelor diversilor clienti. De aceea conducerea companiei noastre, impreuna cu intreaga echipa de "siguranta a alimentului", studiaza si vegheaza permanent ca cerintele sistemului sa fie aplicate corect in fiecare moment. 
Avand ca domeniu de activitate productia si distributia laptelui si a produselor lactate, obiectivul nostru principal este reprezentat de satisfacerea maxima a cerintelor si asteptarilor clientilor nostri. In acest scop, depunem eforturi pentru a fi la inaltimea asteptarilor lor, deviza noastra fiind tratarea clientilor in modul in care asteptam sa fim si noi tratati de catre furnizorii nostri.
"Modernizare tehnologica, siguranta alimentara, constanta calitativa"
Compania isi desfasoara activitatea in spatii noi, care s-au finalizat in octmbrie 2007. Halele tehnologice sunt dotate cu instalatii de tratare si climatizare a aerului, care controleaza permanent temperatura, calitatea si umiditatea aerului, neexistand riscul contaminarii produselor. 
Compania a achizitionat noi tehnologii necesare fabricarii branzeturilor, care au crescut semnificativ calitatea produselor si in acelasi timp si capacitatea de productie.
Halele tehnologice respecta intocmai fluxurile tehnologice specifice unei productii moderne.
,,Parteneri"
Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul lanturilor de supermarket-uri: METRO Cash&Carry, SELGROS, PENNY Market, KAUFLAND si Albinuta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Calculatia Costurilor - Studiu de Caz Milkom SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* Pretul este fara TVA.


Hopa sus!