Cercetare Contabila a Sc Elestroservice Srl

Extras din proiect Cum descarc?

I. PREZENTAREA SC ELESTROSERVICE RB SRL

1.1. Dreptul comercial
S-a procedat la analiza contractului si statutului de societate care releva:
- Societatea comerciala ELECTROSERVICE RB S.R.L., avand sediul (social) central in Str. Turnu Magurele, nr. 15, Sector 4, Bucuresti, Tel. / Fax 01-6825285, Numar de Inmatriculare in Registrul Comertului: J40/27177/1994, Cod fiscal: R6713224, a fost infiintata in anul 1992 de catre un grup de specialisti desprins din cadrul fostei Intreprinderi de Masini Grele Bucuresti (I.M.G.B.).
- Forma de proprietate a S.C. ELECTROSERVICE S.R.L. este societate cu raspundere limitata; raspunderea asociatilor se reduce la plata partilor sociale.
- Societatea are un statut si a incheiat un contract de munca corespunzator, care asigura cointeresarea maxima a personalului.
S-au verificat contractele de vanzare-cumparare, de inchiriere si contractele de locatie de gestiune. Se constata existenta contractelor cu furnizorii pe termen mediu si lung si a contractelor de furnizare energie electrica, gaze, salubritate. Societatea nu are contracte de inchiriere si contracte de locatie de gestiune semnate.

1.2. Dreptul civil
S-au verificat actele si contractele privind:
- Situatia juridica a terenului intreprinderii. 
Societatea ELECTROSERVICE RB S.R.L. are drept de proprietate asupra terenului din incinta intreprinderii. 
- Situatia juridica a imobilizarilor necorporale de natura brevetelor, licentelor, marcilor inregistrate. Societatea nu are in proprietate imobilizari necorporale inregistrate.
- Situatia imprumuturilor primite, a garantiilor constituite, existenta creditelor nerambursabile la scadenta. Se constata faptul ca societatea nu are credite bancare pe termen scurt, mediu sau lung.
- Situatia asigurarii societatii prin efectul legii. Se constata existenta contractelor de raspundere civila si inexistenta contractelor de asigurare impotriva unor riscuri (calamitati naturale, furt, etc.). 

1.3. Dreptul fiscal
S-a verificat inregistrarea societatii la organele abilitate de administratie financiara.
Totodata se constata ca s-au achitat toate obligatiile legale datorate (impozite, taxe, contributii). Societatea nu are plati restante de natura impozitelor. Data ultimului control fiscal: 15.09.2004; nu s-au relevat probleme deosebite.

1.4. Dreptul muncii
S-a verificat si constatat existenta contractelor colective si individuale de munca, cat si a contractului de management si a regulamentului de ordine interioara.
1.1.5. Dreptul mediului
S-a verificat daca activitatea firmei se desfasoara in cadrul normelor impuse de legislatia de mediu in vigoare. Cu toate ca nu exista probleme de poluare declarate, societatea nu dispune de un studiu de impact asupra mediului, nu are autorizatie de mediu, documentatia intocmita pentru obtinerea acesteia nefiind completa.
Nu sunt inregistrate litigii pe rol, cu alte intreprinderi sau cu autoritatile, neexistand obligatii de plata a unor daune.

1.6. Litigii
Societatea nu este implicata in litigii aflate pe rolul instantelor judecatoresti sau al Arbitrajului de pe langa Camera de Comert si Industrie.
S.C. ELECTROSERVICE RB S.R.L. Bucuresti este specializata in executia de lucrari de montaj si reparatii utilaje si instalatii energetice, fiind autorizata legal de catre S.R.A.C., prin autorizatia nr. 243/02.00.

Evidentierea sub aspect juridic a elementelor forte si slabe,
a oportunitatilor si pericolelor cu ajutorul MODEL SWOT
(strengths, weaknesses, opportunities and threats)


Fisiere in arhiva (1):

  • Cercetare Contabila a Sc Elestroservice Srl.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!