Contabilitatea de Gestiune a SC Vincon Vrancea SA Focsani

Extras din proiect Cum descarc?

VINCON VRANCEA S.A.
1.1. PREZENTAREA SOCIETATII
Societatea Comerciala VINCON VRANCEA S.A. Focsani are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea vinului din struguri, distilate din vin, otet si alte bauturi spirtoase, precum si producerea de alcool etilic rafinat, alcool medicinal si alte produse sanitare si de curatenie.
Societatea Comerciala VINCON VRANCEA S.A. Focsani a fost infiintata in anul 1949 sub denumirea de „Intreprinderea Regionala de Vinuri si Produse Alcoolice Putna”, devenind societate comerciala pe actiuni in baza HG 1353 din 29.12.1990 si inregistrata la ORC la data de 01.02.1991, iar din 2000 cu capital integral privat. Desi initial compania a fost creata in scopul procesarii strugurilor rezultati din podgoriile amplasate in Judetul Vrancea – fapt pentru care compania in sine nu detinea in proprietate la momentul privatizarii suprafete cultivate cu vita de vie, fiind dependenta in proportie de 100% de materia prima furnizata de catre C.A.P.-uri si I.A.S.-uri, dupa anul 2000, intelegand necesitatea de a avea asigurata materia prima, societatea a facut ample eforturi financiare in vederea acumularii unor suprafete cultivate cu vita de vie, amplasate in interiorul unor reputate podgorii romanesti(Husi, Panciu, Odobesti, Cotesti, Dealu-Mare, Chirnogeni), exploatand astfel la sfarsitul anului 2005, o suprafata de peste 2100 de hectare- numai in anul 2005 fiind achizitionata o suprafata de cca. 600 de hectare de vie in Podgoria Husi, locatie in care tot prin eforturi financiare proprii am procedat la infiintarea unei crame de vinificatie, iar eforturile investitionale vor continua in 2007 prin dotarea acestei crame cu tehnologii moderne de vinificatie, conditionare si stocare.
Acest fapt se datoreaza unui program sustinut de extindere a suprafetelor cultivate cu vita de vie din soiuri nobile, pe care societatea le exploateaza in vederea realizarii unor produse de inalta calitate. In prezent, societatea exploateaza peste 2100 de ha. cultivate cu vita de vie, suprafete amplasate in :
- Regiunea Viticola a Piemontului de la Curbura Carpatilor, in inima vestitelor podgorii PANCIU, ODOBESTI si COTESTI, « cel mai omogen si mai intins peisaj viticol din intreaga tara » - sasa cum precizeaza academicianul Valeriu Cotea, in tratatul « Podgoriile si Viile Romaniei ».
- Regiunea Viticola a Piemontului de la Curbura Carpatilor, in vecinatatea vestitei Podgorii DEALU MARE – in CERNATESTI PODGORIA - podgorie consacrata pentru obtinerea vinurilor rosii din tara. 
- Regiunea Viticola a Podisului Dobrogei, in sudul Podgoriei MURFATLAR, in Centrul Viticol CHIRNOGENI din Podgoria OLTINA, zona in care prezenta activitatilor viti-vinicole este atestata de documentar inca din anul 43 i.e.n. 
- Regiune Viticola a Podisului Moldovei, in inima Podgoriei HUSI, areal viticol in care traditia in activitatile viti-vinicole este atestata documentar din sec. IV-III i.e.n.
Aceasta repartitie a suprafetelor de vie exploatate de societate, ne permite o mare diversitate a soiurilor, precum si obtinerea unor vinuri cu calitate exceptionala, deoarece datorita conditiilor pedo-climatice din fiecare areal in parte putem avea maximum de conditii naturale pentru a permite maturarea corespunzatoare a soiurilor cultivate.
Scopul si obiectul de activitate al societatii
OBIECTIVELE CALITATII 
Compartiment Sales & Marketing
PENTRU ANUL 2007
Nr. crt. PROCESE/
OBIECTIVE INDICATOR ACTIUNI TINTA RESURSE RESPONSA-BIL TERMEN MONITORIZARE
1 ORIENTAREA SPRE CLIENTI Cresterea vânzarilor Cucerirea de noi piete de desfacere (de noi clienti) Cresterea cu 5%
Referinta anul 2007 -proprii DG,
Director Sales & Marketing dec. 2005 
Cresterea satisfactiei clientilor
Livrarea numai de produse conforme cu specificatiile tehnice
Trimiterea de min. 7 chestionare de evaluare a satisfactiei clientilor -proprii RMC dec. 2005 
100 %
Scaderea nr. de reclamatii cu 5%
Referinta anul 2007 -proprii RMC dec. 2005 
Managementul comenzilor/contractelor Respectare termene comenzi /contracte Livrarea de produse conform comenzi/contracte, la termen -proprii Director Sales &Marketing permanent 
100%
2 ÎMBUNATATI-REA CONTINUA Îmbunatatirea calitatii logisticii aferente vanzarilor Folosirea judicioasa a parcului auto, infiintarea de depozite tampon, etc Reducerea cu 5 % a timpilor de livrare a marfurilor catre clienti
Referinta anul 2007 -proprii Director Sales & Marketing,
dec. 2005 
3 IMPLICAREA ÎNTREGULUI PERSONAL Stabilirea responsabilitatilor personalului din subordine Întocmirea fiselor de post Evaluarea periodica a competentelor -proprii Resp. Resurse Umane, RC,
Director Sales & Marketing dec. 2005 
100 %
Cresterea continua a calificarii personalului Instruirea periodica a personalului Rapoarte de instruire
4 ore/om/trim -proprii Director Sales & Marketing, R.U., RC dec. 2005 
100 %


Fisiere în arhivă (1):

  • Contabilitatea de Gestiune a SC Vincon Vrancea SA Focsani.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!