Contabilitatea materiilor prime, materialelor consumabile și materialelor de natura obiectelor de inventar la SC Gallprint SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL 1
1.1 PREZENTARE S.C.GALLPRINT S.R.L 3
1.2 ORGANIGRMA S.C.GALLPRINT S.R.L 4
1.3 DIAGRAMA CIRCULATIEI DOCUMENTELOR 5
1.4 FORMA DE CONTABILITATE 6
2.CAPITOLUL 2
2.1 CARACTERIZAREA GENERALA A STOCURILOR 7
2.2 EVALUAREA STOCURILOR 9
2.3 DOCUMENTE PRIVIND EVIDENTA OPERATIVA A
STOCURILOR 12
2.4 OBIECTIVELE SI FACTORII ORGANIZARII CON-
TABILITATII STOCURILOR 14
2.5 ORGANIZAREA CONTABILITATII ANALITICE A
STOCURILOR 16
2.6 ORGANIZAREA CONTABILITATII SINTETICE A
STOCURILOR 18
2.7 CONTABILITATEA MATERIILOR PRIME SI 
MATERIALELOR 22
2.8 CONTURI UTILIZATE 23
2.9 REFLECTARE IN CONTABILITATE 26
2.10 BIBLIOGRAFIE 29


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
PREZENTAREA S.C. GALLPRINT S.R.L.
Sub denumirea S.C. GALLPRINT S.R.L. s-a constituit o societate comercială cu răspundere limitată pentru servicii, producţie, import-export şi comerţ intern , înmatriculată la Registrul Comerţului Timisoara sub nr. J35/4458/19.11/1992. Sediul social este situat in Timisoara, str.Paris ,nr. 2 , jud.Timis.
Societatea poate înfiinţa sucursale, filiale, reprezentanţe, fabrici, magazine, depozite, ateliere, birouri sau alte unităţi necesare, în ţară şi în străinătate, potrivit legislaţiei române şi a celei teritorial aplicabile.
S.C.GALLPRINT S.R.L. se ocupa cu executia stampilelor,tiparituri,inramari tablouri,placi gravate,personalizari obiecte,copiere chei,reparatii incaltaminte,comercializare cupe ,medalii, impachetari cadouri.
S.C. GALLPRINT S.R.L. dispune de aproximativ 85 de angajati, foarte bine pregătiţi profesional, care sunt coordonaţi direct de un director general.
Organigrama S.C.„Romanian Drink Service”SRL, ca reprezentare grafică a structurii organizatorice redă în detaliu organizarea, subordonarea şi legăturile dintre compartimente şi asigură echilibrul între conducere şi personalul condus.
S.C.GALLPRINT S.R.L. dispune de un director si un director contabil Ca personal responsabil la birou sunt in numar de 9 persoane printre care:2 contabili,un informatician,2receptionere,o persoana care se ocupa cu logistica firmei,2 persoane ce se ocupa cu depozitul firmei.
Exista in total 14 puncte de lucru in Timisoara,Arad si Bucuresti care sunt gestionate de cate un sef de punct de lucru. In medie sunt 60 de angajati repartizati la aceste puncte de lucru 
ORGANIGRAMA S.C. GALLPRINT S.R.L.
DIAGRAMA CIRCULATIEI DOCUMENTELOR
FORMA DE CONTABILITATE INFORMATICA
Contabilitatea, în cadrul S.C.GALLPRINT S.R.L., se ţine în compartiment distinct, cu personal angajat cu pregătire de specialitate, format din contabilul şef-expert contabil şi un contabil.
Organizarea si ţinerea contabilităţii revine contabilului şef, care coordoneaza activitatea economica în cadrul societăţii si dispune de lichidităţile firmei. Contabilitatea se ţine în limba română şi în monedă naţională.
Forma de înregistrare în contabilitate a operaţiilor economice şi financiare utilizată este forma informatica.Aceasta reprezinta o adaptare a formelor precizate la conditiile folosirii tehnicii de calcul.La intrarea in calculator,ciclul contabil de prelucrare a datelor are la baza formula contabila.Pe baza ei se cladeste intregul sistem de stocare si prelucrare a datelor. In urma introducerii in calculator,se editeaza jurnalul de inregistrare precum si balantele conturilor,care in cele mai multe cazuri preiau si functia registrelor Cartea Mare.


Fisiere în arhivă (1):

  • Contabilitatea Materiilor Prime, Materialelor Consumabile si Materialelor de Natura Obiectelor de Inventar la SC Gallprint SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!