Contabilitatea Materiilor Prime, Materialelor Consumabile si Materialelor de Natura Obiectelor de Inventar la SC Gallprint SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL 1
1.1 PREZENTARE S.C.GALLPRINT S.R.L 3
1.2 ORGANIGRMA S.C.GALLPRINT S.R.L 4
1.3 DIAGRAMA CIRCULATIEI DOCUMENTELOR 5
1.4 FORMA DE CONTABILITATE 6
2.CAPITOLUL 2
2.1 CARACTERIZAREA GENERALA A STOCURILOR 7
2.2 EVALUAREA STOCURILOR 9
2.3 DOCUMENTE PRIVIND EVIDENTA OPERATIVA A
STOCURILOR 12
2.4 OBIECTIVELE SI FACTORII ORGANIZARII CON-
TABILITATII STOCURILOR 14
2.5 ORGANIZAREA CONTABILITATII ANALITICE A
STOCURILOR 16
2.6 ORGANIZAREA CONTABILITATII SINTETICE A
STOCURILOR 18
2.7 CONTABILITATEA MATERIILOR PRIME SI 
MATERIALELOR 22
2.8 CONTURI UTILIZATE 23
2.9 REFLECTARE IN CONTABILITATE 26
2.10 BIBLIOGRAFIE 29


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
PREZENTAREA S.C. GALLPRINT S.R.L.
Sub denumirea S.C. GALLPRINT S.R.L. s-a constituit o societate comerciala cu raspundere limitata pentru servicii, productie, import-export si comert intern , inmatriculata la Registrul Comertului Timisoara sub nr. J35/4458/19.11/1992. Sediul social este situat in Timisoara, str.Paris ,nr. 2 , jud.Timis.
Societatea poate infiinta sucursale, filiale, reprezentante, fabrici, magazine, depozite, ateliere, birouri sau alte unitati necesare, in tara si in strainatate, potrivit legislatiei romane si a celei teritorial aplicabile.
S.C.GALLPRINT S.R.L. se ocupa cu executia stampilelor,tiparituri,inramari tablouri,placi gravate,personalizari obiecte,copiere chei,reparatii incaltaminte,comercializare cupe ,medalii, impachetari cadouri.
S.C. GALLPRINT S.R.L. dispune de aproximativ 85 de angajati, foarte bine pregatiti profesional, care sunt coordonati direct de un director general.
Organigrama S.C.,,Romanian Drink Service"SRL, ca reprezentare grafica a structurii organizatorice reda in detaliu organizarea, subordonarea si legaturile dintre compartimente si asigura echilibrul intre conducere si personalul condus.
S.C.GALLPRINT S.R.L. dispune de un director si un director contabil Ca personal responsabil la birou sunt in numar de 9 persoane printre care:2 contabili,un informatician,2receptionere,o persoana care se ocupa cu logistica firmei,2 persoane ce se ocupa cu depozitul firmei.
Exista in total 14 puncte de lucru in Timisoara,Arad si Bucuresti care sunt gestionate de cate un sef de punct de lucru. In medie sunt 60 de angajati repartizati la aceste puncte de lucru 
ORGANIGRAMA S.C. GALLPRINT S.R.L.
DIAGRAMA CIRCULATIEI DOCUMENTELOR
FORMA DE CONTABILITATE INFORMATICA
Contabilitatea, in cadrul S.C.GALLPRINT S.R.L., se tine in compartiment distinct, cu personal angajat cu pregatire de specialitate, format din contabilul sef-expert contabil si un contabil.
Organizarea si tinerea contabilitatii revine contabilului sef, care coordoneaza activitatea economica in cadrul societatii si dispune de lichiditatile firmei. Contabilitatea se tine in limba romana si in moneda nationala.
Forma de inregistrare in contabilitate a operatiilor economice si financiare utilizata este forma informatica.Aceasta reprezinta o adaptare a formelor precizate la conditiile folosirii tehnicii de calcul.La intrarea in calculator,ciclul contabil de prelucrare a datelor are la baza formula contabila.Pe baza ei se cladeste intregul sistem de stocare si prelucrare a datelor. In urma introducerii in calculator,se editeaza jurnalul de inregistrare precum si balantele conturilor,care in cele mai multe cazuri preiau si functia registrelor Cartea Mare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Contabilitatea Materiilor Prime, Materialelor Consumabile si Materialelor de Natura Obiectelor de Inventar la SC Gallprint SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!