Gestiune Financiara - Studiu de Caz SC AUTOITALIA IMPEX SRL

Extras din proiect Cum descarc?

AutoItalia Group este compania care comercializeaza o gama larga de autovehicule, de la autoturisme de pasageri la vehicule comerciale, de la autoturisme din clasa mica, populare, la autoturisme de teren 4x4 si limuzine sau motociclete. Portofoliul companiei include modele ale marcilor: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, SsangYong, precum si motocicletele Honda si vehiculele originale de transport, Segway.
Scurt istoric
1993 AutoItalia Group isi incepe activitatea in Romania ca importator al marcilor Fiat si Fiat Vehicule Comerciale.Incepe extinderea retelei nationale de concesionari, ajunsa in prezent la 43 de reprezentante, la care se aduga si concesiunea de la Chisinau. 
1994 Domnul Herbert Stein, Presedintele AutoItalia Group, devine unul dintre cei patru membrii fondatori ai APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania) si un membru activ al acesteia pana in prezent.
1998 Incepe comercializarea marcii Alfa Romeo, ca parte a portofoliului companiei. AutoItalia Group este prima companie de profil ce introduce Sistemul de Leasing Operational (AutoItalia Easy Leasing).
2002 Se semneaza acordul cu marca de lux Maserati, parte a grupului Fiat. Romania devenea in acel moment cea de 44 tara in care Maserati era reprezentata. Astazi, numarul lor a ajuns la 59.Sunt incluse in portofoliu marcile SsangYong si Honda Bikes.
2005 Este inaugurat primul showroom AutoItalia Group in Bucuresti, pe Bd. Iuliu Maniu, sub conceptul de mall auto, o premiera in peisajul auto al momentului.In luna iulie se aduga in portofoliu marca Lancia.
2006 In luna aprilie, se adauga in lista marcilor importate si vehiculele neconventionale Segway.In luna iulie, AutoItalia Group inregistreaza un record absolut de vanzari, depasind pragul de 1000 de unitati.
2007 AutoItalia Group primeste vizita oficiala a lui Franco Miniero, Presedintele diviziei de vehicule comerciale Fiat Professional.AutoItalia Group primeste din partea Fiat Professional premiul "Sales Best Perfomer in 2007", devenind astfel cel mai de succes dealer de vehicule comerciale din intreaga retea internationala a Fiat.
2008 Lorenzo Sistino, CEO Fiat Automobile si Fiat Professional viziteaza pentru prima oara AutoItalia Group.
2009 AutoItalia Group include in portofoliul sau marca premium Infiniti.
Servicii
STATIE ITP
Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra. 
VOPSITORIE 
Concesionarii nostri utilizeaza vopsele ecologice. Personalul calificat garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie. 
PROGRAMAREA IN SERVICE
Programarea masinii in atelierul de service se stabileste telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit! 
ACCESORII
La concesionarii nostri gasesti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt, cadouri la cele mai avantajoase preturi si multe altele.
TINICHIGERIE
In atelierele de tinichigerie ale concesionariilor nostri masina ta va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.
ANVELOPE
Informeaza-te asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulezi in conditii de siguranta. 
VIP SERVICE
Prin programul VIP Service beneficiezi de tractare gratuita pe raza orasului Bucuresti si 10 km imprejurimi. Pentru cazuri exceptionale se ofera "courtesy car".


Fisiere in arhiva (1):

  • Gestiune Financiara - Studiu de Caz SC AUTOITALIA IMPEX SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!