Implementare plați automate în cadrul companiei Forestar

Cuprins proiect Cum descarc?

Introducere
capitolul 1. Aspecte Generale Legate De Companie 
1.1 Istorie
1.2 Viziune Si Valori
capitolul 2. Prezentare Parte Practica
2.1. Date Generale Despre Sap
2.2. Beneficiile Solutiei Sap
2.3. Efectuare Plati Automate In Sap
bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
De ce am ales sa fac stagiul de practica la Forestar?
Forestar este o firma renumita pentru producerea lemnului alb si al lemnului de fag, fiind a doua ca marime din Romania si una dintre cele mai bune fabrici din judetul Neamt ce ofera un numar foarte mare de locuri de munca. Pe langa numarul mare de locuri de munca, aceasta companie ofera si oportunitati de practica pentru studenti, in diverse departamente, cum ar fi: HR, Contabilitate, Comercial si Logistica, Mentenanta si Productie.
Pentru mine acest stagiu de practica a reprezentat o oportunitate de pregatire pentru intrarea pe piata muncii, prin familiarizarea cu viata economica reala, prin participarea efectiva la activitatea economica dintr-o companie, prin crearea unui sistem de comunicare si relationare eficient intre studenti si viitori potentiali angajatori. Am ales aceasta firma si pentru faptul ca are un sediu in Bucuresti unde ma gandeam ca pot avea o posibilitate de angajare dupa terminarea facultatii, avand in vedere ca am urmat un stagiu de practica in Departamentul de Contabilitate. 
1.Prezentare generala Forestar
1.1.Istorie
FORESTAR S.A. face parte din Romanel International Group S.A. care este al doilea producator de lemn alb si lemn de fag ca marime din Romania.
Ca firma integrata vertical in domeniul produselor din lemn, societatea produce si vinde cherestea, scoarta, talas, rumegus si lemn de foc. Liniile sale de productie, sortare si uscare de ultima ora ii permit sa vanda anual aproximativ 250.000 metri cubi de lemn alb.
Romanel este, totodata, unul dintre cei mai mari investitori in productia de lemn de esenta tare din Romania, cu o capacitate anuala de productie de 45.000 metri cubi de lemn de fag si stejar European. De asemenea, grupul se afla printre producatorii de placaj din fag de cea mai buna calitate din Romania, prin fabrica noastra de placaj Silva Carpat, situata in Brasov, in partea centrala a Romaniei, in regiunea Transilvania. Nu in ultimul rand, asemenea altor grupuri de firme mari din Europa, joaca un rol important in protejarea mediului inconjurator si a sursei sale primare -  padurea -  datorita unei centrale electrice pe baza de biomasa reziduala.
Regiunea este bogata si in alte specii valoroase, precum: fag, stejar, cires, frasin, artar si tei.
Cele 3 gatere de ultima generatie sunt situate in partea estica a Muntilor Carpati, caminul padurilor de cea mai buna calitate din Romania.
1- Forestar (lemn alb)
2- Vatra Dornei (lemn alb)
3- Roznov (lemn de esenta tare)
Prin departamentul sau de imobiliare, Romanel detine si gestioneaza diferite terenuri, cladiri si magazine in Bucuresti si in afara orasului, precum si propriul terminal portuar la Braila (in estul Romaniei).
Romanel dispune de o gama de activitati variind de la exploatarea forestiera, transformarea bustenilor in scanduri, uscarea pentru a obtine cherestea in stare finita, transportul marfii de la Braila sau in container si livrarea catre cele mai mari locuri de desfacere din lume. 
Marca Romanel este prezenta in multe depozite din Europa, Orientul Mijlociu, regiunea Golfului si Asia.
FORESTAR S.A. este unul din liderii nationali in industria de exploatare si prelucrare a lemnului avand ca obiect principal de activitate prelucrarea primara a lemnului, producerea de cherestea, frize, semifabricate. Oferim: scandura rasinoase, dulapi, rigle, grinzi, grinzi profilate, stalpi, calote, lambriu, dusumea, lemn pentru celuloza. 
Baza materiala, tehnologia de ultima ora implementata in societate, pregatirea continua a managerilor si specialistilor au permis societatii sa ajunga la o productie anuala de 150.000 mc de cherestea de cea mai inalta calitate, fapt care a dus la o crestere considerabila a exportului.
NR. DE INMATRICULARE J27/832/1995
CIF 5603959
S.I.C 1610 -  Taierea si rindeluirea lemnului


Fisiere în arhivă (1):

  • Implementare plati automate in cadrul companiei Forestar.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

http://www.forestar.ro/ro
http://www.romanel.ro/ro
http://www.conta-conta.ro/miscellaneous/715_miscellaneous_contabilitate_files%20715_.pdf


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!