Misiunea de Audit Intern la SC Termica SA

Extras din proiect Cum descarc?

SC TERMICA SA a fost constituita prin Hotararea Consiliului Local al Muncipiului Suceava nr. 64/2002 si 80/2002 prin aport in natura si numerar in baza HG 104/2002 privind transmiterea unor centrale electrice de termoficare din domeniul privat al statului si din patrimoniul Societatii Comerciale "Termoelectrica" -S.A. in domeniul public al unor unitati administrativ-teritoriale si in administrarea consiliilor locale ale acestora si OUG 78/2002 privind asigurarea conditiilor de functionare a centralelor termice si electrice de termoficare aflate in administrarea consiliilor judetene si locale aprobata prin L643/2002.
Obiectul de activitate al S.C. TERMICA S.A. consta in producerea si livrarea energiei electrice in Sistemul Energetic National, producerea energiei termice in scopul asigurarii necesarului de energie termica solicitat de consumatorii urbani (apa fierbinte) si consumatorii industriali (abur si apa fierbinte), producerea de apa tratata, dedurizata si demineralizata, transportul si distributia energiei termice sub forma de apa fierbinte necesara incalzirii si prepararii apei calde menajere pentru intreg municipiul, 
activitate concesionata de la Consiliul Local din anul 2000.
SC TERMICA SA Suceava detine din anul 2000 ( prin preluarea de la SE Suceava) contractul de concesiune asupra retelei de termoficare a Municipiului Suceava , respectiv instalatii aflate in exploatare in reteaua de transport si distributie cu urmatoarele caracteristici :3
- 49 puncte termice
- 52,04 km retele de termoficare primare , cu dimensiuni intre 50 - 800 mm
- 409,44 retele de termoficare secundare , cu dimensiuni cuprinse intre 15 - 300 mm
Structura consumatorilor de energie termica ai SC TERMICA SA Suceava este urmatoarea:
- 24.820 apartamente, cu aproximativ 60.000 locatari, in 97 asociatii de proprietari
- 155 case particulare
- 530 agenti economici
- 38 unitati bugetare
In ceea ce priveste productia de energie electrica SC TERMICA SA SUCEAVA SA detine - cota de 0.4% din productia de energie electrica livrata in retele de catre unitati producatoare de energie electrica dispecerizabila(2008).
Gestionarea resurselor umane intr-- institutie publica reprezinta - functie suport importanta, fiind un domeniu de preferinta al activitatii auditorului intern, justificata in mare masura de multitudinea de procese care sunt derulate si in mod implicit de riscurile care le insotesc.
Misiunea de audit intern are scopul de a da asigurari managementului asupra modului de organizare a activitatii de gestiune a resurselor umane din cadrul entitatii, a functionalitatii sistemului de control intern, respectiv a conformitatii cu cadrul legislativ normativ.
Misiunea de audit intern "AUDITUL INTERN AL CICLULUI SALARII PERSONAL LA S.C TERMICA S.A" este realizata in baza Legii nr.672/2002 privind auditul public intern, a Normelor metodologice generale aprobate prin O.M F.P nr.38/2003 privind exercitarea activitatii de audit public intern si a Planului de audit public intern pentru anul 2011, la Serviciul Resurse Umane in perioada 08.01.2011-30.03.2011.
Desfasurarea misiunii de audit public intern presupune parcurgerea etapelor si procedurilor prevazute de normele metodologice generale.
S.C TERMICA S.A
Compartimentul Audit Intern
Nr. 1/08.01.2011
ORDIN DE SERVICIU
In conformitate cu prevederile Legii nr. 672/2002 privind auditul public intern, a O.M.F.P. nr. 38/2003 de aprobare a normelor metodologice generale privind exercitarea activitatii de audit intern, a Ordinului managerului general nr. 12/2003 prin care s-au aprobat Normele proprii de exercitare a auditului intern in cadrul entitatii publice si a Planului de audit intern pentru anul 2011, se va efectua misiunea de audit intern la Serviciul Resurselor Umane in perioada 08.01.2011 - 30.03.2011.
Scopul misiunii de audit este de a da asigurari asupra modului de organizare a activitatii de gestiune a resurselor umane din entitatea publica si a conformitatii cu cadrul legislativ si normativ aplicabil.
Obiectivul misiunii de audit intern este:
Stabilirea drepturilor salariale cuvenite personalului 
Mentionam ca se va efectua un audit de conformitate al modului de organizare a activitatii de gestiune a resurselor umane din entitatea publica.
Misiunea de audit public intern va fi realizata de Pop Mircea. Supervizorul misiunii este seful structurii de audit public intern.


Fisiere in arhiva (1):

  • Misiunea de Audit Intern la SC Termica SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!